Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Hillitse rahankäyttöäsi tai joudut pian ongelmiin. Säästäminen on tarpeen, joten pidä silmällä kulujasi. Tee vain pakollisia hankintoja.

 

OINAS
Pidä raha-asiasi omana tietonasi. Parempia aikoja on luvassa, mutta tilanne vaatii sinulta vielä panostusta ja kärsivällisyyttä.

 

HÄRKÄ
On aika piristyä. Nauti läheistesi seurasta ja ulkoilmasta. Älä anna negatiivisen ihmisen vetää sinua mukaan turhaan kärhämään.

 

KAKSONEN
Aseta omat velvollisuutesi etusijalle. Älä kuluta kaikkea aikaasi muita auttamalla, vaikka haluaisit vain olla ystävällinen. Täydellisyyteen tähtääminen voi olla nyt liioittelua.

 

RAPU
Pidä itsesi kiireisenä. Luvassa on uusia seikkailuja sille, joka uskaltautuu lähtemään pois mukavuusalueeltaan. Älä anna kenenkään hidastaa tahtiasi.

 

LEIJONA
Muista tarkkailla, mitä muut tekevät. Ota heidät huomioon omissa suunnitelmissasi ja vältä tallaamista toisten varpaille. Jotain uutta on nyt aluillaan.

 

NEITSYT
Sinulla ei ole aikaa pysähtyä miettimään jokaista kuulemaasi vastaväitettä. Tee omaa juttuasi muusta välittämättä. Se on ainoa keino löytää, mitä olet etsimässä.

 

VAAKA
Viehätysvoimasi puree tapaamiisi ihmisiin. Suorapuheisuudesta saa myös pisteitä, joten jaa ideoitasi eteenpäin. Luvassa on uusia seikkailuja ja romantiikkaa.

 

SKORPIONI
Sinulla on keskeneräinen projekti, joka olisi hyvä saada loppuun ensitilassa. Nyt ei ole aika selvittää tunne-elämän sotkuja. Keskity toistaiseksi konkreettisempaan tekemiseen.

 

JOUSIMIES
Älä anna kenenkään painostaa sinua. Ystävällisellä, mutta päättäväisellä asenteella pääset pitkälle. Päätä itse, mihin olet suuntaamassa.

 

KAURIS
Pidä etäisyyttä ihmiseen, jonka oikut voivat pilata suunnitelmasi. Pärjäät varmasti ilman apuakin. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

VESIMIES
Kuuntele neuvoja, mutta älä anna kenenkään tulla tiellesi. Älä jätä kesken mitään aloittamaasi. Luota omaan nenääsi päätöksissäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.