Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tunteesi pyrkivät tänään ohjailemaan sinua liikaa. Myötätunto on hieno piirre, mutta siinäkin kannattaa pysyä kohtuudessa.

Jousimies

Jos istut paikallasi ja odotat ongelmasi katoavan itsestään, joudut pettymään. Tänään on hyvä päivä olla aktiivinen ja tehdä jotain konkreettista sinua pitkään vaivanneen tilanteen ratkaisemiseksi.

Kauris

Luovuutesi ja mielikuvituksesi ovat tänään huipussaan. Upota kätesi saveen, tartu pensseliin tai loihdi uusi ilme kotiin. Tärkeintä on nyt tehdä jotain luovaa.

Vesimies

Uusiin ihmisiin tutustuminen tuo uutta virtaa elämääsi. Käytä hyväksesi kaikki tänään eteen tarjoutuvat sosiaaliset tilaisuudet.

Kalat

Saat tänään kehuja arvostamaltasi henkilöltä. Olet tehnyt niiden eteen paljon töitä, joten nyt voit hyvillä mielin nauttia olostasi ja levätä hetken laakereillasi.

Oinas

Eräs henkilö puhuu sinusta pahaa selkäsi takana. Ota selvää, kenestä on kyse, ja selvitä asia hänen kanssaan.

Härkä

Katteettomat lupauksesi aiheuttavat närkästystä lähipiirissäsi. Osoita heille, että pystyt toimimaan myös toisin, ja pidä kiinni antamastasi sitoumuksesta.

Kaksonen

Jos olet tarpeeksi diplomaattinen, pystyt estämään uhkaavan riidan. Käytä huumoriasi ja puhelahjojasi hyväksi selvittääksesi tilanteen.

Rapu

Sattumanvaraisella kohtaamisella on kauaskantoisia seurauksia. Valmistaudu mukavaan yllätykseen ja lennokkaaseen ajatustenvaihtoon.

Leijona

Älä unohda kiittää henkilöä, joka on auttanut sinua viime aikoina. Voit tänään tehdä jotain konkreettista hänen hyväkseen pelkän sanallisen kiitoksen lisäksi.

Neitsyt

Hukassa ollut luovuutesi puhkeaa uuteen kukoistukseen, jos olet tekemisissä oikeanlaisten ihmisten kanssa. Etsiydy inspiroivaan, rohkeaan ja hauskaan seuraan.

Vaaka

Tänään on mainio päivä muistella erästä vanhaa haavetta ja tehdä siitä totta. Sinulla on nyt kaikki tarvittava sen saavuttamiseksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Hermostuminen ei selvitä ongelmia. Ota väärinkäsitykset käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pääset asioissa monta askelta eteenpäin tänään.

 

OINAS

Raha-asioissa tapahtuu lupaavia käänteitä. Ota ohjat omiin käsiisi. Nyt ei ole aika tehdä arveluttavia kompromisseja.

 

HÄRKÄ

Kerro läheisellesi, mitä mielessäsi liikkuu. Yhteisvoimin selvitätte mieltäsi painavan ongelman. Et voi välttyä tänään yllätyksiltä.

 

KAKSONEN

Lähesty varovaisesti arkaa puheenaihetta, etenkin jos asia koskee rahaa. Pidä hermosi kurissa, sillä hermostuminen ei ole sinulle eduksi.

 

RAPU

On aika suunnata täydellä höyryllä eteenpäin. Et ole vielä ottanut todellisia vahvuuksiasi käyttöön. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta.

 

LEIJONA

Ole avoin suunnitelmistasi ja toiveistasi kertoessasi. On aika sanoa ääneen, mitä sinulla on sydämelläsi. Pidä stressi hallinnassa ja nauti hetkestä.

 

NEITSYT

Sinulla on lupaava suunnitelma, joka vaati vielä kehittelyä. Varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin. Sinun on ehkä turvauduttava valkoiseen valheeseen.

 

VAAKA

Joku lähipiirissäsi tarvitsee tänään apuasi. Päivä tarjoaa sinulle uusia oivalluksia ja haasteita. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Vanha tapa istuu tiukassa, vaikka haluaisitkin siitä eroon. Palaa menneisiin ja käy läpi tekemiäsi virheitä. Voit välttyä tekemästä samaa mokaa kahdesti.

 

JOUSIMIES

Joku käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis tekemään muutoksia. Tee hienosäätöä elintapoihisi.

 

KAURIS

On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Unohda kateuden tunteet ja ole ylpeä saavutuksistasi.

 

VESIMIES

Omistaudu rakkaalle harrastukselle. Tarvitset innostavaa ja luovaa tekemistä. Laajenna näkökenttääsi tutustumalla uusiin ihmisiin.

 


Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Näytä tunteesi avoimesti lähipiirillesi. Niiden piilottelemisesta ei seuraa mitään hyvää. Jos jokin on vialla, tartu ongelmakohtaan kiertelemättä.

 

OINAS

Yllättävä uutinen kääntää päiväsi kulun tyystin. Ole avoin ja kerro rohkeasti, mitä ajatuksia se sinussa herättää. Muista, että sinulla on vaihtoehtoja.

 

HÄRKÄ

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Paina täysillä eteenpäin, sillä sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi. Tapaat ihmisen, joka inspiroi sinua välittömästi.

 

KAKSONEN

Lähde mukaan uuteen tempaukseen. Tapaat kiinnostavia ihmisiä ja ammennat heistä energiaa. Nyt ei ole aika tehdä nopeita ratkaisuja.

 

RAPU

Saat aikaan suuria muutoksia vähällä vaivalla. Luovuutesi on voimissaan ja tempaa helposti muutkin ihmiset mukaansa. Sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Päivä sisältää hämmentävän sekaannuksen. Selvitä asia nopeasti, ettei se jää nakertamaan ihmissuhteitasi. Kanna vastuusi teoistasi.

 

NEITSYT

Joudut suostuttelemaan ystävää tai työkaveria, joka ei ole täysin vakuuttunut asiastasi. Ole valmis neuvottelemaan. Joustavuus on tarpeen molemmin puolin.

 

VAAKA

Saat erikoisen tarjouksen, joka on harkitsemisen arvoinen. Unohda ennakkoluulosi. Pidä silmällä arvotavaroitasi ja rahojasi.

 

SKORPIONI

Suunnittele jotain hauskaa odotettavaa sinulle ja läheisellesi. Ilahduta häntä pienellä, mutta paljon merkitsevällä eleellä. Kerro tunteistasi avoimesti.

 

JOUSIMIES

Ole kriittinen kuuntelija, kun joku neuvoo sinua turhan innokkaasti. Hänellä saattaa olla taka-ajatuksia. Varo tyhjiä lupauksia.

 

KAURIS

On aika tehdä ratkaisuja rahakysymyksissä. Hidasta tahtia, sillä kiirehtiminen tietää ongelmia. Kuuntele kokeneemman neuvoja.

 

VESIMIES

Ilmassa on epävarmuutta. Et ehkä ymmärrä täysin, mitä sinulle sanotaan. Ole korostetun selkeä sanoissasi ja vaadi muilta samaa.