Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tunteesi pyrkivät tänään ohjailemaan sinua liikaa. Myötätunto on hieno piirre, mutta siinäkin kannattaa pysyä kohtuudessa.

Jousimies

Jos istut paikallasi ja odotat ongelmasi katoavan itsestään, joudut pettymään. Tänään on hyvä päivä olla aktiivinen ja tehdä jotain konkreettista sinua pitkään vaivanneen tilanteen ratkaisemiseksi.

Kauris

Luovuutesi ja mielikuvituksesi ovat tänään huipussaan. Upota kätesi saveen, tartu pensseliin tai loihdi uusi ilme kotiin. Tärkeintä on nyt tehdä jotain luovaa.

Vesimies

Uusiin ihmisiin tutustuminen tuo uutta virtaa elämääsi. Käytä hyväksesi kaikki tänään eteen tarjoutuvat sosiaaliset tilaisuudet.

Kalat

Saat tänään kehuja arvostamaltasi henkilöltä. Olet tehnyt niiden eteen paljon töitä, joten nyt voit hyvillä mielin nauttia olostasi ja levätä hetken laakereillasi.

Oinas

Eräs henkilö puhuu sinusta pahaa selkäsi takana. Ota selvää, kenestä on kyse, ja selvitä asia hänen kanssaan.

Härkä

Katteettomat lupauksesi aiheuttavat närkästystä lähipiirissäsi. Osoita heille, että pystyt toimimaan myös toisin, ja pidä kiinni antamastasi sitoumuksesta.

Kaksonen

Jos olet tarpeeksi diplomaattinen, pystyt estämään uhkaavan riidan. Käytä huumoriasi ja puhelahjojasi hyväksi selvittääksesi tilanteen.

Rapu

Sattumanvaraisella kohtaamisella on kauaskantoisia seurauksia. Valmistaudu mukavaan yllätykseen ja lennokkaaseen ajatustenvaihtoon.

Leijona

Älä unohda kiittää henkilöä, joka on auttanut sinua viime aikoina. Voit tänään tehdä jotain konkreettista hänen hyväkseen pelkän sanallisen kiitoksen lisäksi.

Neitsyt

Hukassa ollut luovuutesi puhkeaa uuteen kukoistukseen, jos olet tekemisissä oikeanlaisten ihmisten kanssa. Etsiydy inspiroivaan, rohkeaan ja hauskaan seuraan.

Vaaka

Tänään on mainio päivä muistella erästä vanhaa haavetta ja tehdä siitä totta. Sinulla on nyt kaikki tarvittava sen saavuttamiseksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä sulje silmiäsi siltä, mitä edessäsi tapahtuu. Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Menneistä tai tulevaisuudesta stressaaminen on turhaa.


SKORPIONI
Tunteesi saattavat kuohahtaa tänään pikkujutuista. Ole valmis juttelemaan asioista. Pieni muutos arjessasi voi saada ihmeitä aikaan.


JOUSIMIES
Ole valmis panostamaan tärkeän asian eteen. Sinun on aika ottaa uusi suunta. Joku lähipiirissäsi ei tue päätöstäsi ja protestoi äänekkäästi.


KAURIS
Älä anna periksi painostuksen alla. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka vaatii sinulta liikaa. Päätät itse omasta elämästäsi.


VESIMIES
Tunteet ottavat helposti vallan tänään. Pidä pää kylmänä etenkin raha-asioissa. Älä luota sokeasti äskettäin tapaamaasi ihmiseen.


KALAT
Panostuksesi ei valu hukkaan. Pysyttele tontillasi ja anna muillekin oma tilansa. Älä anna periksi takaiskun koetellessa hermojasi.


OINAS
Ole joustava ja suvaitsevainen. Punnitse tilanteen kaikkia puolia tarkkaan ennen kuin annat mielipiteesi. Turhan pikainen tuomitseminen olisi virhe.


HÄRKÄ
Ihmissuhteet ovat nyt etusijalla. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kaiken hyvän alku. Kerro lähipiirillesi haaveistasi ja suunnitelmistasi.


KAKSONEN
Kaikki riippuu tänään sinusta. Muutokset eivät lähde liikkeelle ilman alkupotkua. Valitse tarkkaan ihmiset, joille uskoudut.


RAPU
Haali ympärillesi luovia ihmisiä. Tarvitset uusia lähestymistapoja vanhan ongelman ratkaistaksesi. Ystävyys näyttää tänään voimansa.


LEIJONA
Uudet tuulet puhaltavat. Harkitset ehkä radikaalia suunnanmuutosta. Muista, että päätöksesi koskettaa mahdollisesti myös lähipiiriäsi.


NEITSYT
On aika ottaa yhteyttä ihmisiin, joita kaipaat elämääsi takaisin. Älä anna välimatkan muodostua ongelmaksi. Menneisiin palaaminen on hyvä ajatus.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tiedossa on viime hetken muutoksia. Älä anna sen pilata tunnelmaasi. Ole valmis improvisoimaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin.


SKORPIONI
Tee fiksuja ja harkittuja ratkaisuja raha-asioissa. Nyt ei ole aika kiirehtiä. Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle signaaleja.


JOUSIMIES
Älä hyppää pää edellä mukaan uuteen seikkailuun. Selvitä ensin, mitä sinulta odotetaan. Pidä huoli siitä, että sinua arvostetaan.


KAURIS
Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Vaistosi ei jätä sinua pulaan tänään. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin erityisesti rahaa koskevissa kysymyksissä.


VESIMIES
Kokeile jotain uutta ja erilaista. Ennakkoluulottomuus on paras tapa rikastuttaa elämääsi. Älä hermostu pienistä takaiskuista.


KALAT
Älä ole liian ehdoton tänään, sillä avoimuus on omaksi eduksesi. Neuvottele ja ole valmis joustamaan. Onni on nyt puolellasi. 


OINAS
Pidä salaisuutesi omana tietonasi. Harkitsemattomat sanat tunnekuohun keskellä voivat aiheuttaa ikävää jälkeä. Kärsivällisyys on tarpeen.


HÄRKÄ
Stressaaminen käy raskaaksi. Ota välimatkaa tilanteisiin ja ihmisiin, jotka nostattavat pulssiasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.


KAKSONEN
Käy tärkeät paperit läpi tarkalla silmällä. Selvitä perusteellisesti, mikä mättää. Ihmissuhteissa on uusien alkujen aika.


RAPU
Vietä laatuaikaa ystävien keskellä. Kuuntele muiden ideoita ja ajatuksia. Saat niistä virtaa ja inspiraatiota tulevaa varten.


LEIJONA
Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Pidä rahatilannettasi tiukasti silmällä. Nyt ei ole aika ottaa taloudellisia riskejä.


NEITSYT
Ota yhteyttä vanhaan tuttavaan. Menneisiin palaaminen tekee sinulle hyvää. Solmit tänään tulevaisuuden kannalta arvokkaan kontaktin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!