Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tunteesi pyrkivät tänään ohjailemaan sinua liikaa. Myötätunto on hieno piirre, mutta siinäkin kannattaa pysyä kohtuudessa.

Jousimies

Jos istut paikallasi ja odotat ongelmasi katoavan itsestään, joudut pettymään. Tänään on hyvä päivä olla aktiivinen ja tehdä jotain konkreettista sinua pitkään vaivanneen tilanteen ratkaisemiseksi.

Kauris

Luovuutesi ja mielikuvituksesi ovat tänään huipussaan. Upota kätesi saveen, tartu pensseliin tai loihdi uusi ilme kotiin. Tärkeintä on nyt tehdä jotain luovaa.

Vesimies

Uusiin ihmisiin tutustuminen tuo uutta virtaa elämääsi. Käytä hyväksesi kaikki tänään eteen tarjoutuvat sosiaaliset tilaisuudet.

Kalat

Saat tänään kehuja arvostamaltasi henkilöltä. Olet tehnyt niiden eteen paljon töitä, joten nyt voit hyvillä mielin nauttia olostasi ja levätä hetken laakereillasi.

Oinas

Eräs henkilö puhuu sinusta pahaa selkäsi takana. Ota selvää, kenestä on kyse, ja selvitä asia hänen kanssaan.

Härkä

Katteettomat lupauksesi aiheuttavat närkästystä lähipiirissäsi. Osoita heille, että pystyt toimimaan myös toisin, ja pidä kiinni antamastasi sitoumuksesta.

Kaksonen

Jos olet tarpeeksi diplomaattinen, pystyt estämään uhkaavan riidan. Käytä huumoriasi ja puhelahjojasi hyväksi selvittääksesi tilanteen.

Rapu

Sattumanvaraisella kohtaamisella on kauaskantoisia seurauksia. Valmistaudu mukavaan yllätykseen ja lennokkaaseen ajatustenvaihtoon.

Leijona

Älä unohda kiittää henkilöä, joka on auttanut sinua viime aikoina. Voit tänään tehdä jotain konkreettista hänen hyväkseen pelkän sanallisen kiitoksen lisäksi.

Neitsyt

Hukassa ollut luovuutesi puhkeaa uuteen kukoistukseen, jos olet tekemisissä oikeanlaisten ihmisten kanssa. Etsiydy inspiroivaan, rohkeaan ja hauskaan seuraan.

Vaaka

Tänään on mainio päivä muistella erästä vanhaa haavetta ja tehdä siitä totta. Sinulla on nyt kaikki tarvittava sen saavuttamiseksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

HÄRKÄ

Mieti, mitä olet tekemässä. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, niin vältät nolohkon virheen.

 

KAKSONEN

Etsi ratkaisuja. On tärkeää, että pysyt liikkeessä ja tarkkailet tapahtumia. Älä tyydy vain kritisoimaan, vaan yritä vaikuttaa asioihin parhaasi mukaan.

 

RAPU

Tunteesi puskevat sinua eteenpäin. Hidasta tahtia hieman, sillä saatat muuten päätyä tekemään huonoja ratkaisuja. Seuraa sydäntäsi, joka johtaa sinut oikeaan paikkaan.

 

LEIJONA

Älä haaskaa aikaa kehää kiertävässä väittelyssä. Hyväksy asiat, joita et voi muuttaa. Säästä voimiasi, sillä tarvitset niitä toisaalla.

 

NEITSYT

Tarkastele vaihtoehtojasi. Sinun on tiedettävä rajasi, jotta et rasittaisi itseäsi liikaa. On aika opetella uusia asioita ja tavata ihmisiä.

 

VAAKA

Pysyttele kaukana draamasta. Kanavoi energiasi johonkin kehittävään. Pidä huolta itsestäsi liikunnan ja hyvän ruuan merkeissä.

 

SKORPIONI

Kysy neuvoja tarpeen vaatiessa. Kokeile tänään rohkeasti jotain erilaista. Ystävien ja perheen seurassa arkinen stressi unohtuu.

 

JOUSIMIES

On aika miettiä raha-asioita. Seuraa omaa polkuasi riippumatta siitä, mitä muut tekevät. Vältä tarpeettomia riskejä.

 

KAURIS

Älä tee päätöksiä paineiden alla. Joku yrittää käännyttää sinua väkisin kannalleen. Lähde liikkeelle siitä, mikä itseäsi ajaa eteenpäin.

 

VESIMIES

Negatiiviset tunteet pääsevät purkautumaan tänään helposti. Pidä pää kylmänä ja tee ratkaisuja vasta sitten, kun olet vakaammalla pohjalla.

 

KALAT

Käy läpi vaihtoehtojasi ja mieti, mikä innostaa sinua eniten. Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei inspiroi sinua. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

OINAS

Älä jätä leikkiä kesken. Saat vastaasi tiukkaa kritiikkiä, jos et ole huolellinen. Ystävällisyys on paras valttisi hankalan tilanteen yllättäessä.