Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Tunteesi pyrkivät tänään ohjailemaan sinua liikaa. Myötätunto on hieno piirre, mutta siinäkin kannattaa pysyä kohtuudessa.

Jousimies

Jos istut paikallasi ja odotat ongelmasi katoavan itsestään, joudut pettymään. Tänään on hyvä päivä olla aktiivinen ja tehdä jotain konkreettista sinua pitkään vaivanneen tilanteen ratkaisemiseksi.

Kauris

Luovuutesi ja mielikuvituksesi ovat tänään huipussaan. Upota kätesi saveen, tartu pensseliin tai loihdi uusi ilme kotiin. Tärkeintä on nyt tehdä jotain luovaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Uusiin ihmisiin tutustuminen tuo uutta virtaa elämääsi. Käytä hyväksesi kaikki tänään eteen tarjoutuvat sosiaaliset tilaisuudet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Saat tänään kehuja arvostamaltasi henkilöltä. Olet tehnyt niiden eteen paljon töitä, joten nyt voit hyvillä mielin nauttia olostasi ja levätä hetken laakereillasi.

Oinas

Eräs henkilö puhuu sinusta pahaa selkäsi takana. Ota selvää, kenestä on kyse, ja selvitä asia hänen kanssaan.

Härkä

Katteettomat lupauksesi aiheuttavat närkästystä lähipiirissäsi. Osoita heille, että pystyt toimimaan myös toisin, ja pidä kiinni antamastasi sitoumuksesta.

Kaksonen

Jos olet tarpeeksi diplomaattinen, pystyt estämään uhkaavan riidan. Käytä huumoriasi ja puhelahjojasi hyväksi selvittääksesi tilanteen.

Rapu

Sattumanvaraisella kohtaamisella on kauaskantoisia seurauksia. Valmistaudu mukavaan yllätykseen ja lennokkaaseen ajatustenvaihtoon.

Leijona

Älä unohda kiittää henkilöä, joka on auttanut sinua viime aikoina. Voit tänään tehdä jotain konkreettista hänen hyväkseen pelkän sanallisen kiitoksen lisäksi.

Neitsyt

Hukassa ollut luovuutesi puhkeaa uuteen kukoistukseen, jos olet tekemisissä oikeanlaisten ihmisten kanssa. Etsiydy inspiroivaan, rohkeaan ja hauskaan seuraan.

Vaaka

Tänään on mainio päivä muistella erästä vanhaa haavetta ja tehdä siitä totta. Sinulla on nyt kaikki tarvittava sen saavuttamiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla