Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT
Ihmissuhteet kaipaavat huomiotasi. Anna kaikkesi ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

 

VAAKA
Pidä etäisyyttä asioihin ja ihmisiin, joista tarvitset tauon. Älä kuluta itseäsi loppuun väärän projektin parissa. Huolehdi ennen kaikkea itsestäsi.

 

SKORPIONI
Tapaat tänään paljon uusia ihmisiä. Verkostoituminen on sinulle eduksi, joten paina nimet mieleen. Sinusta ollaan kiinnostuneita kaikkialla.

 

JOUSIMIES
Malttia peliin. Tänään ei kannata rynniä tekemään hätiköityjä päätöksiä etenkään rahan suhteen. Älä taivu painostuksen alla.

 

KAURIS
Sukella uuteen seikkailuun. On aika ottaa ohjat käsiisi ja tehdä tulevaa koskevia päätöksiä. Lähde liikkeelle omista unelmistasi.

 

VESIMIES
Puhu suoraan sydämestäsi. Sinun on huomattava itse, koska on aika perääntyä tilanteesta. Luota vaistoosi.

 

KALAT
Positiivisuutesi vetää ihmisiä puoleensa. Olet valmis muokkaamaan suunnitelmiasi, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä. Jaa ajatuksesi muiden kanssa.

 

OINAS
Ole huomaavainen toisia kohtaan. Nyt ei ole aika jyrätä muiden mielipiteiden yli. Älä anna paineiden kasvaa liian suuriksi.

 

HÄRKÄ
On aika kutsua kavereita koolle ja nauttia yhdessä olostanne. Kertokaa kuulumisia ja suunnitelkaa hauskaa tekemistä lähitulevaisuudelle.

 

KAKSONEN
Tee jotain, mitä olet aina halunnut kokeilla. On otollinen aika testata rajoja ja ylittää niitä. Menneiden muistelusta on hyötyä.

 

RAPU
Laita liikkeelle elämääsi helpottavia muutoksia. Paljon on nyt kiinni ihmissuhteista. Ole rehellinen tunteistasi puhuessasi.

 

LEIJONA
Maisemanvaihdos tekee hyvää. Älä kieltäydy tilaisuudesta kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Ole aktiivinen ja utelias.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.