Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On parasta pitää henkilökohtaisuudet kaukana työelämästä. Tunteiden sekoittaminen virallisiin kuvioihin ei tiedä hyvää. Puske eteenpäin positiivisen asenteen turvin.

 

NEITSYT

Lähde etsimään tietoa. Sitä on tarjolla, eikä sinun tarvitse muuta kuin pitää silmäsi auki. Tulevaisuus selkiytyy tänään kuulemiesi uutisten ansiosta.

 

VAAKA

Mene tuttavan tai ystävän avuksi ja pidä hänen puoliaan. Hänen voi olla syystä tai toisesta vaikea saada suutaan auki. Sinulta löytyy tänään kaikkia tyydyttäviä ratkaisuja.

 

SKORPIONI

Kateudesta voi koitua ongelmia. Mieti tarkkaan, onko nyt oikea aika hermostua. Hyväksy ne asiat, joille et voi mitään.

 

JOUSIMIES

Pidä pintasi ja kieltäydy lipsumasta terveellisistä elämäntavoistasi. Hyvä itsekuri säästää sinut tänään paljolta. Muista olla lempeä sekä itsellesi että läheisillesi.

 

KAURIS

Sinun on päästävä asioissa eteenpäin. Unohda muiden puuhat toistaiseksi ja keskity itseesi. Joudut odottamattomaan tilanteeseen, joka kysyy malttia ja varovaisuutta.

 

VESIMIES

Venytä kärsivällisyyttäsi ja ymmärtäväisyyttäsi. Luvassa on onnellisia käänteitä, kunhan maltat odottaa. Kiinnitä huomiota siihen, miten kohtelet muita.

 

KALAT

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Tee tarvittavia muutoksia sen perusteella, mikä omalla kohdallasi toimii. Luota vaistoosi ja omaan visioosi asioista.

 

OINAS

On aika panostaa verkostoihin. Uskalla olla esillä ja markkinoida itseäsi. Sinulle tarjotaan uutta mahdollisuutta kehittyä ja oppia uutta.

 

HÄRKÄ

Älä päästä tunteitasi sotkemaan asioita. On aika toimia ja vaivata päätä vasta myöhemmin. Saat päivästä arvokkaita kokemuksia tulevaa varten.

 

KAKSONEN

Pelaa varman päälle ja ota asioista selvää ennen kuin toimit. Luota maalaisjärkeen päätellessäsi, kuka on luottamuksesi arvoinen ja kuka ei. Saat tänään paljon arvokasta tietoa.

 

RAPU

On aika tehdä unelmastasi totta. Mieti, mikä on ensimmäinen askel suunnitelmassasi. Minimoi häiriötekijät ympäriltäsi ja keskity siihen, mitä olet tekemässä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.