Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä anna tunteiden ottaa ylivaltaa. Jos muutoksia on tehtävä, käy niihin käsiksi ensitilassa. Muista, että olet etusijalla omassa elämässäsi.

 

LEIJONA

Olet oikea ihminen ajamaan muutoksia. Hyvä asenteesi tarttuu ja innostaa muita mukaasi. On hyvä hetki uusille aluille.

 

NEITSYT

Suunnanmuutos tekee sinulle hyvää. Saat yllättyä päivän aikana iloisesti useamman kerran. Anna tilaa orastavalle romantiikalle.

 

VAAKA

Anna mielikuvituksesi laukata, sillä luovuus vie sinua eteenpäin. Kokemuksesi antaa sinulle etumatkaa muihin. Luota karttuneeseen elämänviisauteesi tänään.

 

SKORPIONI

Tarkkailemalla saat paljon arvokasta tietoa. Pidä silmät auki ja verkostoidu parhaan kykysi mukaan. Anna romantiikan yllättää sinut iloisesti.

 

JOUSIMIES

Pidä varasi rahoistasi kiinnostuneen ihmisen seurassa. Tee valintasi omaa tulevaisuuttasi silmällä pitäen. Muiden miellyttämisellä et pääse pitkälle.

 

KAURIS

On aika toimia. Pidä tunteesi kurissa ja luota järjen ääneen päätöksissäsi. Saat tänään hyödyllistä tietoa epätavallisesta lähteestä.

 

VESIMIES

Välttele konflikteja parhaasi mukaan. Asiat helpottuvat kaikkien kannalta, jos onnistut olemaan hermostumatta. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa.

 

KALAT

Älä pihtaa arvokasta tietoa, vaan jaa se muiden kanssa. Solidaarinen veto säästää sinut kateellisten puheilta. Saat houkuttelevan tarjouksen, johon on vaikea olla tarttumatta.

 

OINAS

Opit jotain merkittävää ihmiseltä, joka yrittää sotkea suunnitelmasi. Nopeat hoksottimesi pelastavat sinut hankalasta tilanteesta tänään. Myös itsehillinnästä on hyötyä.

 

HÄRKÄ

Pidä yksityisasiat salaisina. Ahkeralla hakemisella löydät kaikkia tyydyttävän ratkaisun asioissa etenemiseen. Ota opiksi menneistä.

 

KAKSONEN

Ota rauhallisesti. Älä lankea sinulle asetettuun ansaan. Joku yrittää vetää sinut mukaan hankkeeseen, jota katuisit myöhemmin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.