Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Saat yllättävän kutsun, jota ei kannata jättää väliin. Sinulla riittää hommaa, joten ole nopea liikkeissäsi. Hoida pakolliset askareet pois alta ja lähde pitämän hauskaa.

 

RAPU

Tee asiat tänään toisin. Älä pelkää erilaisia näkökulmia ja uhkarohkeita kokeiluja. Kutsu ystävät koolle miettimään yhteistä projektia tai reissuun lähtemistä.

 

LEIJONA

Järkesi vetää sinua yhtäälle ja sydämesi toisaalle. Saat ehdotuksen, jota et voi sivuuttaa noin vain. Mieti tarkkaan seuraava siirtosi, sillä ilmassa on konfliktin uhka.

 

NEITSYT

Ole valmis myöntymään kompromisseihin. Joustamaton asenne johtaa sinut umpikujaan ennen pitkää. Jätä myös muille vapautensa tehdä mielensä mukaan.

 

VAAKA

Lyhyt maisemanvaihdos tai shoppailureissu tekee terää. Lähde ihmisten ilmoille ja nauti olostasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

SKORPIONI

Muistuta itseäsi tavoitteistasi. Omat tarpeesi ovat nyt ykkössijalla tärkeysjärjestyksessä. Unohda syyllisyydentunnot ja ole hetken ajan reilusti itsekäs valinnoissasi.

 

JOUSIMIES

Välttele tarpeettomia riskejä raha-asioissa ja hyvinvointisi kanssa. Terveytesi on suojelemisen arvoinen. Mieti, mitä itse haluat ja tarvitset tällä hetkellä.

 

KAURIS

Jaa ajatuksesi lähipiirisi kanssa, sillä mielipiteitäsi arvostetaan. Saat hyviä ideoita ja apua eteenpäin pyrkimiseen. On aika päästää uusia ihmisiä sisään elämääsi.

 

VESIMIES

On hyvä päivä laittaa kotia ja panostaa itseesi. Hankkiudu eroon huonosta tavasta ja tähtää terveellisempään elämään.  Anna tilaa romantiikalle.

 

KALAT

Hommat uhkaavat kaatua päällesi. Älä menetä hermojasi, vaan käy urakkaan kiinni järjestelmällisesti. Ota yhteyttä vanhaan tuttuun menneisyydestäsi.

 

OINAS

Tunnemyrskyt saattavat aiheuttaa ongelmia. Ohjaa ajatuksesi johonkin kehittävämpään ja pidä itsesi kiireisenä. On hyvä hetki opetella uusia taitoja ja miettiä tulevaa.

 

HÄRKÄ

Tee taustatyöt ennen päätöksiä. Uteliaisuus kannattaa, sillä saat penkomalla selville paljon kiinnostavia ja hyödyllisiä seikkoja. Kokeile rohkeasti jotain uutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.