Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Terveytesi tulisi olla etusijalla. Tee ryhtiliike ja tarkasta etenkin liikuntatottumuksesi. Haasta itsesi, sillä se näkyy positiivisesti itseluottamuksessasi.

Rapu

Hemmottele itseäsi tänään. Investoi rahaa asioihin, jotka tuottavat sínulle iloa. Pidä hetki etäisyyttä työ- ja perhekuvioihin.

Leijona

Tarvitset diplomaattisia taitojasi, sillä olet tekemisissä oikukkaan ihmisen kanssa. Älä kritisoi tai esitä liikoja vaatimuksia, jos aiot saada tahtosi läpi.

Neitsyt

Näytä läheisellesi, että olet valmis uhrauksiin. Hän saattaa epäillä halukkuuttasi panostaa yhteisiin asioihin. Omistaudu ihmissuhteellesi.

Vaaka

Puuhastelu kotona saa stressin unohtumaan. Asuinympäristösi kannattaa pitää nyt siistinä ja kauniina. Saat mielenrauhan hyvän järjestyksen keskellä.

Skorpioni

Pidä korvat auki hyvien työmahdollisuuksien varalta. Ole kunnianhimoinen, sillä voit saavuttaa paljon. Se vaatii kuitenkin ahkeruutta.

Jousimies

Älä levittele rahojasi mihin sattuu. Mieti, mikä olisi paras tapa pysyä budjetissa. Voit joutua säästölinjalle hetkeksi.

Kauris

Kuuntele ja ota opiksi. Saat tarkkanäköisiä neuvoja, joiden avulla voit ratkaista henkilökohtaisen dilemman. Ongelmien kieltäminen ei vie mihinkään.

Vesimies

Mielikuvituksesi on nyt hyvässä vauhdissa. Suunnittele yhteistä tekemistä sinulle ja rakkaallesi. Suhteenne voi loistavasti, kun saatte tarpeeksi kahdenkeskeistä aikaa.

Kalat

Ota vastaan tarjottu apu. Sinun ei nyt kannata häpeillä muiden puoleen kääntymistä. Voit tehdä vastapalveluksia tulevaisuudessa.

Oinas

Älä jää väittämään vastaan ihmiselle, joka ei halua ymmärtää näkökulmaasi. Sinun ei kannata paljastaa nyt kaikkea. Anna ajan näyttää hänelle olevasi oikeassa.

Härkä

Epätavallinen ehdotus saa sinut mietteliääksi. Päivä on muutenkin täynnä yllätyksiä. On aika kokeilla jotain uutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.