Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Olet askeleen muita edellä tänään. Haistat nopeasti, mihin suuntaan tapahtumat ovat kääntymässä. Päivän aikana solmitut kontaktit ovat sinulle suureksi hyödyksi.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään tehdä päätöksiä puolestasi. Panosta järkeviin ostoksiin ja terveellisiin elintapoihin. Tarvitset annoksen itsekuria pysyäksesi ruodussa.

 

RAPU

Katso tilanteen positiivisia puolia. Älä jää kiinni synkistelyyn, sillä sinulla on edessäsi paljon hyvää. Aloita muutokset itsestäsi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja vie asioita toivomaasi suuntaan. Tulevaisuudensuunnitelmasi keräävät uteliaita puoleesi. Panosta tärkeisiin ihmissuhteisiin.

 

NEITSYT

Aktiivisuus kannattaa tänään. Lähde liikkeelle ja ota osaa kiinnostaviin tapahtumiin. Tartu tilaisuuteen ja kerro ideoistasi, kun huomio kääntyy sinuun.

 

VAAKA

Selvitä tunnemyrskysi ennen päätöksiä. Ajattele omaa etuasi tänään, sillä muuten puoliasi ei pidä kukaan. Ole valmis joustamaan tilanteen vaatimalla tavalla.

 

SKORPIONI

Saat paljon arvokasta tietoa, jos pidät korvasi auki. Toimeliaisuus palkitaan tänään. On erinomainen päivä tutustua uusiin ihmisiin.

 

JOUSIMIES

Rahatilanteesi saa kiinnostavan käänteen tänään. Onni potkii sinua muutenkin. On aika päästää irti sinua hidastavasta rutiinista tai ihmisestä.

 

KAURIS

Sinulla on paljon lankoja käsissäsi. Älä anna kenenkään pilata suunnitelmiasi kateuden varjolla. Etsi itsellesi parempaa seuraa, jos epäilyksesi heräävät.

 

VESIMIES

Pidä paperihommat ajan tasalla. Mahdollisuutesi ovat laajemmat kuin ymmärrätkään, joten avaa silmäsi. Panosta itseesi ja hyvinvointiisi.

 

KALAT

Kenenkään ei pidä pitää sinua itsestäänselvyytenä. Etsiydy seuraan, jossa sinulla on kotoisa olo. Älä haaskaa aikaa väärien ihmisten kanssa tänään.

 

OINAS

Työasiat saattavat tuottaa huolia tänään. Hanki itsellesi muuta ajateltavaa ja palaa ongelman pariin myöhemmin. Rahatilanteeseesi on luvassa positiivinen yllätys.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!