Lue mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Älä lähde mukaan väittelyyn, joka ei johda mihinkään. Joustava asenne kannattaa. Kerro rohkeasti ideoistasi muille.

Härkä

Pysy liikkeessä. Lähde tapaamaan kavereita ja pidä hauskaa. Älä jää paikoillesi tylsistymään.

Kaksonen

Mieti uudestaan tilannettasi. Päätä, mitä haluat saavuttaa. Sinne tänne poukkoilemalla et pääse pitkälle.

Rapu

Herkkyytesi voi aiheuttaa ongelmia tänään. Varo sanojasi, jotta et loukkaisi läheisesi tunteita. Kuuntele saamaasi palautetta.

Leijona

Älä mene mukaan mihinkään epäilyttävään. Saatat tulla väärinymmärretyksi tänään. Pidä huoli maineestasi.

Neitsyt

Sinulla on paljon annettavaa. Voit auttaa tänään muita ihmisiä. Se tuo myös itsellesi paljon iloa.

Vaaka

Älä anna riitojen pilata päivääsi. Ole valmis keskustelemaan myös vaikeista asioista. Muista kuunnella, mitä muilla on sanottavaa.

Skorpioni

On aika toimia. Uusi haaste odottaa sinua aivan kulman takana. Hetken koittaessa sinulle ei jää aikaa harkitsemiseen.

Jousimies

Varo ääripäitä. Pysy kohtuudessa kaikessa, mitä teet. Omista tänään aikaa rentoutumiselle omissa oloissasi.

Kauris

Ilmassa on jännitteitä. Perääntyminen voi olla paras ratkaisu, jos joku vaikuttaa riidanhaluiselta. Suoran puheen aika on myöhemmin.

Vesimies

Pidä huoli terveydestäsi. Hanki parempaa tietoa sinua askarruttavista asioista. Löydät kyllä sinulle sopivat rutiinit.

Kalat

Älä odottele täydellistä hetkeä, vaan toimi heti. Sinulla on laajat mahdollisuudet, joita et osaa vielä hyödyntää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.