Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Hyvä tilaisuus osuu kohdallesi tänään. Yhteydenpito myös kaukaisiin tuttuihin kannattaa. Vanha idea voi olla uudelleen harkitsemisen arvoinen.

 

OINAS
Jos sinulla on ratkaisu tilanteeseen, avaa epäröimättä suusi. Älä anna ylpeyden estää sinua ottamasta apua vastaan. Joudut pyytämään tänään sitä joka tapauksessa.

 

HÄRKÄ
Reipas suunnanmuutos voi olla nyt oikea ratkaisu. Älä jää kiinni tilanteeseen, jossa sinun ei ole hyvä olla. Suuntaa energiasi hyödyllisempään kohteeseen.

 

KAKSONEN
Ota ohjat käsiisi, sillä muuten tilanne ei etene. Älä jää odottelemaan koko lähipiirisi suostumusta. Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla, etkä voi asialle mitään.

 

RAPU
Tee jotain erikoista, jonka avulla erotut joukosta. Herätät nyt helposti ihmisten mielenkiinnon. Etsi itsellesi inspiroivaa seuraa.

 

LEIJONA
Tee elämääsi muutoksia, jotka palvelevat itseäsi. Älä kanna huolta siitä, mitä mieltä muut ovat valinnoistasi. Tukeudu ihmisiin, jotka ovat kanssasi samoilla linjoilla.

 

NEITSYT
Tee unelmistasi totta. Kuuntele intuitiotasi uusien ihmisten seurassa ja seulo lähipiiriisi vain luotettavaa porukkaa. On aika ottaa haaste vastaan.

 

VAAKA
Nyt kannattaa kiinnostua muiden tekemisistä. Romanttinen ele olisi nyt paikallaan. Ota vastaan sinulle yllättäen osoitetut kehut.

 

SKORPIONI
Joku lähestyy sinua haasteen kanssa. Tunteesi nousevat tänään herkästi pintaan. Pidä huoli siitä, että hallitset tilannetta itse.

 

JOUSIMIES
Äkkipikaiset päätökset tietävät ongelmia. Harkitse tarkkaan, mitä olet tekemässä. Hidasta tahtia ja anna muiden tehdä vaihteeksi aloitteita.

 

KAURIS
Näytä, mihin pystyt. Saat tilaisuuden todistaa kykysi, eikä mahdollisuutta kannattaa sivuuttaa. Voit tehdä vaikutuksen ihmiseen, jolla tulee olemaan merkittävä rooli elämässäsi.

 

VESIMIES
Pysy valitsemallasi polulla. Älä anna kenenkään määräillä sinua, vaan tee itse päätöksesi. Oma hyvinvointisi on etusijalla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.