Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Ole oma-aloitteinen ja pane asioihin vauhtia. Ota yhteyttä ystävään, joka voi auttaa sinua. Sinulla on suuria suunnitelmia.

Oinas

Ole kärsivällinen. Vastaan väittäminen ei johda mihinkään. Pysy mieluummin konfliktien ulkopuolella.

Härkä

Vietä aikaa ulkona. Kotiin jääminen ei ole kovin inspiroiva vaihtoehto. Vaihtelu virkistää sinua huomattavasti.

Kaksonen

Mieti, mitä oikeastaan haluat. On aika miettiä vakavasti suunnan vaihtoa, jos et ole tilanteeseesi tyytyväinen.

Rapu

Teet tänään hyvän ostoksen, joka tulee osoittautumaan käytännölliseksi. Kotisi voi kaivata kunnostusta. Pyydä kaverit tai perhe apuun talkoisiin.

Leijona

Älä anna paineiden ottaa valtaa. Kiirehtiminen kostautuu, joten ota rauhallisesti. Nyt on parempi olla varma ja edetä hitaasti.

Neitsyt

Pidä tänään hauskaa. Voit vaikuttaa valinnoillasi muiden ihmisten elämään. Anteliaisuuttasi arvostetaan.

Vaaka

Joku ei kerro sinulle kaikkea, mitä tietää. Sinun ei pidä olla riippuvainen toisten mielipiteistä. Selvitä itsellesi, mitä haluat.

Skorpioni

Omistaudu ihmissuhteellesi. Kumppanisi arvostaa läsnäoloasi ja rehellistä puhetta. Suhteenne kehittyy hyvää vauhtia.

Jousimies

Hillitse haluasi toimia hetken mielijohteesta. Nopeista päätöksistä voi koitua ongelmia. Mieti seurauksia ennen kuin teet mitään.

Kauris

Tunteesi ovat tänään pinnassa, joten yritä pitää kielesi kurissa. Älä vaadi liikaa keneltäkään lähipiirissäsi. 

Vesimies

Sinulla saattaa olla liikaa tekemistä. Pysähdy vetämään henkeä. Stressaaminen ei auta tilanteen hahmottamisessa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat auttaa sinua eteenpäin. Sinulla on idea, joka kaipaa kehittelyä. Tärkeintä on, että suunta on sinulle selkeä.

 

KAURIS

Mene avuksi ystävälle, joka on joutunut pulaan. Anteliaisuutesi pelastaa hänen päivänsä. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen.

 

VESIMIES

Pysy omalla tontillasi. Voit tarjota apuasi ystävälle, mutta älä ota liikaa hoitaaksesi. Mieti tarkkaan, mitä olet lupaamassa.

 

KALAT

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Älä tyydy vähempään kuin mitä ansaitset. Sinun on tunnettava oikeutesi.

 

OINAS

On aika miettiä tulevaisuuttasi koskevia siirtoja. Pidä hyödyllinen kontakti näköpiirissäsi. Muista vanhaa ystävää tai sukulaista lahjalla tai puhelulla.

 

HÄRKÄ

Tapaat nyt kiinnostavia ihmisiä. On hyvä hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Teet tulevaisuuttasi koskevia ratkaisuja.

 

KAKSONEN

Joku yrittää saada pääsi pyörälle käyttämällä kyseenalaisia taktiikoita. Älä ota todesta tarjousta, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

 

RAPU

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Otollinen hetki verkostoitumiselle. Onnistut herättämään ihmisten mielenkiinnon vaivattomasti.

 

LEIJONA

Kotona saattaa vallita kireä ilmapiiri. Ole hienotunteinen ja huomaavainen läheisiäsi kohtaan. Rahan tuhlaamista on syytä välttää.

 

NEITSYT

Lyhyt irtiotto uusissa maisemissa tekisi hyvää. Myös shoppailukierros saattaa ajaa asian. Ota yhteyttä vanhaan ystävään kysyäksesi kuulumisia.

 

VAAKA

Sinulla on loistavia ideoita, jotka on syytä saattaa suuremman yleisön tietoon. Kerää tietoa asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Tarvitset vankan suunnitelman.

 

SKORPIONI

Saat enemmän aikaiseksi, jos toimit yksin. Pidä salaisuudet omana tietonasi. Kotiin liittyvät muutokset vievät sinua lupaavaan suuntaan.