Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Sinua saatetaan tänään houkutella tekemään jotain sellaista, joka sotii periaatteitasi vastaan. Pidä kiinni päätöksistäsi ja pysy kaidalla polulla.

Jousimies

Aseta tänään lähimmäistesi toiveet etusijalle ja pidä heidät tyytyväisinä. Omat tarpeesi voivat nyt odottaa.

Kauris

Pyri tekemään kaikki voitava vanhemman sukulaisen auttamiseksi. Hän osaa antaa arvoa avullesi, vaikkei välttämättä sano sitä.

Vesimies

Muista, että kaikki eivät ole kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä. Innostuksesi saattaa tänään kaventaa näkökenttäsi ja estää sinua huomioimasta muita tarpeeksi.

Kalat

Aseta tänään tavoitteeksi pitää hauskaa hyvässä seurassa. Jos luvassa ei ole houkuttelevaa ohjelmaa, järjestä sitä itse.

Oinas

Älä ylitä budjettiasi tekemällä tarpeettomia hankintoja. Tarvitset tänään itsekuria ja vakaata harkintaa kieltäytyäksesi kalliista houkutuksista.

Härkä

Tarvitset vaihtelua elämääsi saadaksesi levottomuutesi taltutettua. Harkitse uuden harrastuksen aloittamista tai päiväretkeä jonnekin uuteen kohteeseen.

Kaksonen

Älä jätä väliin tapahtumaa tai tilaisuutta, johon olet saanut kutsun täksi päiväksi. Saatat solmia siellä merkittävän ihmissuhteen.

Rapu

Olet piilotellut tunteitasi jo turhan pitkään. Tänään on hyvä päivä tuoda ne julki. Lopputulos voi yllättää sinut positiivisesti.

Leijona

Sinun on turha stressata itseäsi muiden ihmisten ongelmien vuoksi. Voit tarjota olkapään, johon nojata, mutta älä koe velvollisuudeksesi ratkaista kaikkien ystäviesi pulmia.

Neitsyt

Kiinnitä huomiota sanavalintoihisi. Eräs herkkätunteinen läheisesi saattaa loukkaantua puheistasi, jos et ole tarpeeksi hienotunteinen.

Vaaka

Tähdet tuikkivat tänään romanttisesti, ja ympärilläsi on kuumia tunteita. Saatat kohdata henkilön, joka tulee näyttelemään tärkeää osaa tulevaisuudessasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Jätä turha kikkailu pois ja kuuntele järjen ääntä. Nyt ei ole aika ottaa merkittäviä riskejä.


SKORPIONI
On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa tänään. Älä haaskaa aikaa ikuisuuskysymyksestä väittelemiseen. Joustavuudella pääset pitkälle.


JOUSIMIES
Saat kaivaa tosissasi tänään saadaksesi esiin luotettavaa tietoa. Tarkista lähteesi huolellisesti. Edessäsi on pian tärkeä päätös.


KAURIS
Älä jätä leikkiä kesken. On aika viedä loppuun keskeneräiseksi jäänyt projekti. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.


VESIMIES
Hyväksy kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Luvassa on uusia käänteitä ja yllätyksiä. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.


KALAT
Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Sinun on tehtävä päätöksiä hiertävän tilanteen selvittämiseksi. Älä pitkitä asiaa enää.


OINAS
On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä enää odottele täydellisen hetken kohdalle osumista. Tartu hommiin jo tänään.


HÄRKÄ
Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Sisusi huomataan ja ovet alkavat avautua edessäsi.


KAKSONEN
Ole kärsivällinen etenkin lasten ja sukulaisten kanssa. Muista, että jokaiselle sattuu joskus huonoja päiviä. Tarjoa olkapäätä läksytyksen sijaan.


RAPU
Välttele houkutuksia. Itsekurisi pelaa niin ja näin, eikä sinun kannata testata sitä tarkoituksella. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.


LEIJONA
Järjestelmällisyys ja rauhallisuus ovat parhaat valttisi tänään. Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika päästää irti menneistä.


NEITSYT
Käytä mielikuvitustasi ongelmien sattuessa kohdalle. Nyt ei ole aika jäädä kiinni vanhoihin kaavoihin. Luovuus antaa sinulle etumatkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!