Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Sinua saatetaan tänään houkutella tekemään jotain sellaista, joka sotii periaatteitasi vastaan. Pidä kiinni päätöksistäsi ja pysy kaidalla polulla.

Jousimies

Aseta tänään lähimmäistesi toiveet etusijalle ja pidä heidät tyytyväisinä. Omat tarpeesi voivat nyt odottaa.

Kauris

Pyri tekemään kaikki voitava vanhemman sukulaisen auttamiseksi. Hän osaa antaa arvoa avullesi, vaikkei välttämättä sano sitä.

Vesimies

Muista, että kaikki eivät ole kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä. Innostuksesi saattaa tänään kaventaa näkökenttäsi ja estää sinua huomioimasta muita tarpeeksi.

Kalat

Aseta tänään tavoitteeksi pitää hauskaa hyvässä seurassa. Jos luvassa ei ole houkuttelevaa ohjelmaa, järjestä sitä itse.

Oinas

Älä ylitä budjettiasi tekemällä tarpeettomia hankintoja. Tarvitset tänään itsekuria ja vakaata harkintaa kieltäytyäksesi kalliista houkutuksista.

Härkä

Tarvitset vaihtelua elämääsi saadaksesi levottomuutesi taltutettua. Harkitse uuden harrastuksen aloittamista tai päiväretkeä jonnekin uuteen kohteeseen.

Kaksonen

Älä jätä väliin tapahtumaa tai tilaisuutta, johon olet saanut kutsun täksi päiväksi. Saatat solmia siellä merkittävän ihmissuhteen.

Rapu

Olet piilotellut tunteitasi jo turhan pitkään. Tänään on hyvä päivä tuoda ne julki. Lopputulos voi yllättää sinut positiivisesti.

Leijona

Sinun on turha stressata itseäsi muiden ihmisten ongelmien vuoksi. Voit tarjota olkapään, johon nojata, mutta älä koe velvollisuudeksesi ratkaista kaikkien ystäviesi pulmia.

Neitsyt

Kiinnitä huomiota sanavalintoihisi. Eräs herkkätunteinen läheisesi saattaa loukkaantua puheistasi, jos et ole tarpeeksi hienotunteinen.

Vaaka

Tähdet tuikkivat tänään romanttisesti, ja ympärilläsi on kuumia tunteita. Saatat kohdata henkilön, joka tulee näyttelemään tärkeää osaa tulevaisuudessasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Hermostuminen ei selvitä ongelmia. Ota väärinkäsitykset käsittelyyn niin pian kuin mahdollista. Pääset asioissa monta askelta eteenpäin tänään.

 

OINAS

Raha-asioissa tapahtuu lupaavia käänteitä. Ota ohjat omiin käsiisi. Nyt ei ole aika tehdä arveluttavia kompromisseja.

 

HÄRKÄ

Kerro läheisellesi, mitä mielessäsi liikkuu. Yhteisvoimin selvitätte mieltäsi painavan ongelman. Et voi välttyä tänään yllätyksiltä.

 

KAKSONEN

Lähesty varovaisesti arkaa puheenaihetta, etenkin jos asia koskee rahaa. Pidä hermosi kurissa, sillä hermostuminen ei ole sinulle eduksi.

 

RAPU

On aika suunnata täydellä höyryllä eteenpäin. Et ole vielä ottanut todellisia vahvuuksiasi käyttöön. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta.

 

LEIJONA

Ole avoin suunnitelmistasi ja toiveistasi kertoessasi. On aika sanoa ääneen, mitä sinulla on sydämelläsi. Pidä stressi hallinnassa ja nauti hetkestä.

 

NEITSYT

Sinulla on lupaava suunnitelma, joka vaati vielä kehittelyä. Varaudu henkisesti yllätyskäänteisiin. Sinun on ehkä turvauduttava valkoiseen valheeseen.

 

VAAKA

Joku lähipiirissäsi tarvitsee tänään apuasi. Päivä tarjoaa sinulle uusia oivalluksia ja haasteita. Älä luovu leikistä liian aikaisin.

 

SKORPIONI

Vanha tapa istuu tiukassa, vaikka haluaisitkin siitä eroon. Palaa menneisiin ja käy läpi tekemiäsi virheitä. Voit välttyä tekemästä samaa mokaa kahdesti.

 

JOUSIMIES

Joku käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, ellet ole tarkkana. Ole valmis tekemään muutoksia. Tee hienosäätöä elintapoihisi.

 

KAURIS

On aika ottaa yhteyttä vanhaan ystävään. Menneiden muisteleminen tekee hyvää. Unohda kateuden tunteet ja ole ylpeä saavutuksistasi.

 

VESIMIES

Omistaudu rakkaalle harrastukselle. Tarvitset innostavaa ja luovaa tekemistä. Laajenna näkökenttääsi tutustumalla uusiin ihmisiin.

 


Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Näytä tunteesi avoimesti lähipiirillesi. Niiden piilottelemisesta ei seuraa mitään hyvää. Jos jokin on vialla, tartu ongelmakohtaan kiertelemättä.

 

OINAS

Yllättävä uutinen kääntää päiväsi kulun tyystin. Ole avoin ja kerro rohkeasti, mitä ajatuksia se sinussa herättää. Muista, että sinulla on vaihtoehtoja.

 

HÄRKÄ

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Paina täysillä eteenpäin, sillä sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi. Tapaat ihmisen, joka inspiroi sinua välittömästi.

 

KAKSONEN

Lähde mukaan uuteen tempaukseen. Tapaat kiinnostavia ihmisiä ja ammennat heistä energiaa. Nyt ei ole aika tehdä nopeita ratkaisuja.

 

RAPU

Saat aikaan suuria muutoksia vähällä vaivalla. Luovuutesi on voimissaan ja tempaa helposti muutkin ihmiset mukaansa. Sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

LEIJONA

Päivä sisältää hämmentävän sekaannuksen. Selvitä asia nopeasti, ettei se jää nakertamaan ihmissuhteitasi. Kanna vastuusi teoistasi.

 

NEITSYT

Joudut suostuttelemaan ystävää tai työkaveria, joka ei ole täysin vakuuttunut asiastasi. Ole valmis neuvottelemaan. Joustavuus on tarpeen molemmin puolin.

 

VAAKA

Saat erikoisen tarjouksen, joka on harkitsemisen arvoinen. Unohda ennakkoluulosi. Pidä silmällä arvotavaroitasi ja rahojasi.

 

SKORPIONI

Suunnittele jotain hauskaa odotettavaa sinulle ja läheisellesi. Ilahduta häntä pienellä, mutta paljon merkitsevällä eleellä. Kerro tunteistasi avoimesti.

 

JOUSIMIES

Ole kriittinen kuuntelija, kun joku neuvoo sinua turhan innokkaasti. Hänellä saattaa olla taka-ajatuksia. Varo tyhjiä lupauksia.

 

KAURIS

On aika tehdä ratkaisuja rahakysymyksissä. Hidasta tahtia, sillä kiirehtiminen tietää ongelmia. Kuuntele kokeneemman neuvoja.

 

VESIMIES

Ilmassa on epävarmuutta. Et ehkä ymmärrä täysin, mitä sinulle sanotaan. Ole korostetun selkeä sanoissasi ja vaadi muilta samaa.