Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Sinua saatetaan tänään houkutella tekemään jotain sellaista, joka sotii periaatteitasi vastaan. Pidä kiinni päätöksistäsi ja pysy kaidalla polulla.

Jousimies

Aseta tänään lähimmäistesi toiveet etusijalle ja pidä heidät tyytyväisinä. Omat tarpeesi voivat nyt odottaa.

Kauris

Pyri tekemään kaikki voitava vanhemman sukulaisen auttamiseksi. Hän osaa antaa arvoa avullesi, vaikkei välttämättä sano sitä.

Vesimies

Muista, että kaikki eivät ole kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä. Innostuksesi saattaa tänään kaventaa näkökenttäsi ja estää sinua huomioimasta muita tarpeeksi.

Kalat

Aseta tänään tavoitteeksi pitää hauskaa hyvässä seurassa. Jos luvassa ei ole houkuttelevaa ohjelmaa, järjestä sitä itse.

Oinas

Älä ylitä budjettiasi tekemällä tarpeettomia hankintoja. Tarvitset tänään itsekuria ja vakaata harkintaa kieltäytyäksesi kalliista houkutuksista.

Härkä

Tarvitset vaihtelua elämääsi saadaksesi levottomuutesi taltutettua. Harkitse uuden harrastuksen aloittamista tai päiväretkeä jonnekin uuteen kohteeseen.

Kaksonen

Älä jätä väliin tapahtumaa tai tilaisuutta, johon olet saanut kutsun täksi päiväksi. Saatat solmia siellä merkittävän ihmissuhteen.

Rapu

Olet piilotellut tunteitasi jo turhan pitkään. Tänään on hyvä päivä tuoda ne julki. Lopputulos voi yllättää sinut positiivisesti.

Leijona

Sinun on turha stressata itseäsi muiden ihmisten ongelmien vuoksi. Voit tarjota olkapään, johon nojata, mutta älä koe velvollisuudeksesi ratkaista kaikkien ystäviesi pulmia.

Neitsyt

Kiinnitä huomiota sanavalintoihisi. Eräs herkkätunteinen läheisesi saattaa loukkaantua puheistasi, jos et ole tarpeeksi hienotunteinen.

Vaaka

Tähdet tuikkivat tänään romanttisesti, ja ympärilläsi on kuumia tunteita. Saatat kohdata henkilön, joka tulee näyttelemään tärkeää osaa tulevaisuudessasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika uskaltaa avautua tunteistasi ja toiveistasi. Saat yllättävän vastauksen, joka auttaa sinua eteenpäin.

 

VAAKA

Älä jätä mitään onnen varaan. Ole valmis tekemään uhrauksia asiasi eteen. Lähde liikkeelle siitä, mikä on sinulle tärkeintä.

 

SKORPIONI

Tarkkaile ihmisten reaktioita ympärilläsi. Käynnissä on muutoksia, joita ei ole helppo havaita. Matalan profiilin pitäminen on hyvä veto.

 

JOUSIMIES

Tarkista faktat luotettavasta lähteestä. Joku lähistölläsi on liikkeellä pahat mielessään ja yrittää tilaisuuden tullen käyttää sinua hyväkseen.

 

KAURIS

Rahatilanne saa tänään lupaavan käänteen. Varaa päivästä aikaa rentoutumiselle ja haaveilulle. Nauti rakkaittesi seurasta ja mieti tulevaisuutta.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Älä anna kenenkään hämätä sinua mukaan kuvioon, jota katuisit myöhemmin. Ajattele omilla aivoillasi.

 

KALAT

Lähde mukaan johonkin hauskaan ja jännittävään. Tuntemattomaan hyppääminen tekee hyvää. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

OINAS

Pidä silmällä muiden tekemisiä. Se auttaa sinua seuraavan vetosi suunnittelemisessa. Kaikki kiinnostava näkyy tänään reaktioissa.

 

HÄRKÄ

Joku muuttaa mielensä tänään, mikä jättää sinut epävakaalle pohjalle. Suojele itseäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hyvinvointisi on pääasia.

 

KAKSONEN

Pieni tauko arjesta tekee sinulle hyvää. Repäise ja ota aikaa itsellesi. Rakas harrastus tai laatuhetki hyvän ystävän kanssa on juuri sitä, mitä kaipaat.

 

RAPU

Älä vain istu toimettomana nyt, kun edessäsi levittäytyy mahdollisuuksia. Lähde liikkeelle ja satsaa peliin kaikki voimavarasi. Nyt on aika ottaa riskejä.

 

LEIJONA

Pidä huolta terveydestäsi ja omaisuudestasi. Älä mutkista asioita tarpeettomasti. Edessä voi olla eripuraa rahankäyttöön liittyen.        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Satsaa toimivaan ja viihtyisään kotiin. Älä aja itseäsi vararikkoon, vaan tee tarpeelliset muutokset pienellä budjetilla. Kaikesta ei tarvitse maksaa maltaita.

 

VAAKA

Ota saamasi ohjeet vakavissasi, mutta jätä itsellesi hieman improvisoimisen varaa. Tärkeintä on, että vedät itse omat johtopäätöksesi.

 

SKORPIONI

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet arkirutiinit kohdilleen ja lisää tarpeen tullen liikuntaa. Saat paljon voimaa ihmissuhteista.

 

JOUSIMIES

On aika pohtia raha-asioita ja kokeilla uudenlaisia ratkaisuja. Voit muokata arjestasi itsellesi aavistuksen helpompaa. Pienissä muutoksissa on voimaa.

 

KAURIS

Haluat tarjota apuasi. Kokemuksistasi puhuminen saattaa antaa hänelle parhaan mahdollisen tuen. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen.

 

VESIMIES

On aika katsoa peiliin ja pitää palaveri itsesi kanssa. Sinulla saattaa olla huono tapa, joka hidastaa menoasi. Hetki on otollinen irti päästämiselle.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. Pääset tänään lupaavasti asioissa eteenpäin, jos seuraat vaistoasi ja uskot itseesi. Älä anna kenenkään hidastaa sinua.

 

OINAS

Älä ota tänään suuria riskejä. Pidä pikemminkin kiinni toimivaksi todetusta kaavasta. Uudistusten aika koittaa myöhemmin.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään näkemästäsi. On aika päästää irti menneisyyden taakasta. Suuntaa kohti positiivisia ihmisiä, sillä tarvitset nyt heidän seuraansa.

 

KAKSONEN

Ole varovainen liikenteessä. Auktoriteettihahmojen kanssa voi syntyä tänään eripuraa. Kysele, jos jokin on epäselvää.

 

RAPU

Heittäydy luovaksi. On aika kehitellä uusia tapoja lähestyä vanhaa ongelmaa. Ihmissuhteisiin on luvassa yllätyskäänteitä.

 

LEIJONA

Saat energiaa muutoksista ympärilläsi. Valitse tarkkaan, minkä asian puolesta lähdet taistelemaan. Älä uhraa aikaasi toivottomaan tapaukseen.