Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Sinua saatetaan tänään houkutella tekemään jotain sellaista, joka sotii periaatteitasi vastaan. Pidä kiinni päätöksistäsi ja pysy kaidalla polulla.

Jousimies

Aseta tänään lähimmäistesi toiveet etusijalle ja pidä heidät tyytyväisinä. Omat tarpeesi voivat nyt odottaa.

Kauris

Pyri tekemään kaikki voitava vanhemman sukulaisen auttamiseksi. Hän osaa antaa arvoa avullesi, vaikkei välttämättä sano sitä.

Vesimies

Muista, että kaikki eivät ole kiinnostuneita samoista asioista kuin sinä. Innostuksesi saattaa tänään kaventaa näkökenttäsi ja estää sinua huomioimasta muita tarpeeksi.

Kalat

Aseta tänään tavoitteeksi pitää hauskaa hyvässä seurassa. Jos luvassa ei ole houkuttelevaa ohjelmaa, järjestä sitä itse.

Oinas

Älä ylitä budjettiasi tekemällä tarpeettomia hankintoja. Tarvitset tänään itsekuria ja vakaata harkintaa kieltäytyäksesi kalliista houkutuksista.

Härkä

Tarvitset vaihtelua elämääsi saadaksesi levottomuutesi taltutettua. Harkitse uuden harrastuksen aloittamista tai päiväretkeä jonnekin uuteen kohteeseen.

Kaksonen

Älä jätä väliin tapahtumaa tai tilaisuutta, johon olet saanut kutsun täksi päiväksi. Saatat solmia siellä merkittävän ihmissuhteen.

Rapu

Olet piilotellut tunteitasi jo turhan pitkään. Tänään on hyvä päivä tuoda ne julki. Lopputulos voi yllättää sinut positiivisesti.

Leijona

Sinun on turha stressata itseäsi muiden ihmisten ongelmien vuoksi. Voit tarjota olkapään, johon nojata, mutta älä koe velvollisuudeksesi ratkaista kaikkien ystäviesi pulmia.

Neitsyt

Kiinnitä huomiota sanavalintoihisi. Eräs herkkätunteinen läheisesi saattaa loukkaantua puheistasi, jos et ole tarpeeksi hienotunteinen.

Vaaka

Tähdet tuikkivat tänään romanttisesti, ja ympärilläsi on kuumia tunteita. Saatat kohdata henkilön, joka tulee näyttelemään tärkeää osaa tulevaisuudessasi.