Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Anna tunteiden johdattaa sinua. Intuitiotasi on syytä kuunnella, jos se lähettää sinulle signaaleja. On aika avata ovi suurille muutoksille.

 

VAAKA

Älä haaskaa aikaa riitelyyn. Vihan tunteet saattavat nousta tänään pintaan. Lähde pois konfliktitilanteesta ja etsi itsellesi muuta tekemistä.

 

SKORPIONI

Ota selvää mahdollisuuksistasi. On aika lähteä uuteen suuntaan ja ottaa vastaan kaikki, mitä elämällä on sinulle tarjottavana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Tarkastele kriittisesti rahatilannettasi.  On aika etsiä helpottavia ratkaisuja arkeesi. Ota vastaan asiantuntijan neuvoja.

 

KAURIS

Seuraa sydäntäsi päätöksiä tehdessäsi. Vaistosi auttaa sinua oikein polun löytämisessä. Itseluottamuksesi saa tänään nostetta.

 

VESIMIES

Sinun on tiedettävä tänään, mitä muut aikovat. Toimi vasta sitten, kun olet varmasti tilanteen tasalla. Harkitse tarkkaan seuraava vetosi.

 

KALAT

Tärkeintä on, että nautit tänään olostasi. Päivä sisältää iloisia yllätyksiä ja huumoria. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan.

 

OINAS

Kotona voi olla kireä ilmapiiri. Älä anna riidan paisua, vaan selvitä väärinkäsitykset heti. Työelämä vaatii nyt suuren osan energiastasi.

 

HÄRKÄ

Matkustaminen tai uusien ihmisten tapaaminen tuo päivääsi kiinnostavia sävyjä. Teet hyvän vaikutuksen omana itsenäsi. Ilmassa on rakkautta.

 

KAKSONEN

Parantele kotisi ilmettä. Rahaa ei tarvitse kuluttaa suuria summia. Kekseliäisyydellä löydät hauskoja ratkaisuja sisustukseen.

 

RAPU

Ole ylpeä aikaansaannoksistasi. Tee rohkeasti asiat omalla tyylilläsi huolehtimatta siitä, mitä muut ajattelevat. Uniikki persoonasi on paras valttisi.

 

LEIJONA

Ota aikalisä ja mieti, mihin olet menossa. Olet saavuttanut jotain tärkeää. Nyt on syytä harkita seuraavaa etappia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.