Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Sinun ei tarvitse selittää juurta jaksaen kaikkea, mitä teet. Sinulla ei ole aikaa hukattavaksi, sillä tekemistä kerääntyy jatkuvasti. Kohtaat tänään ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

Ovet aukenevat edessäsi. Sinun tarvitsee vain uskaltaa astua niistä sisään. Hiljennä kritiikin äänet ja toimi vaistosi mukaan.

 

VAAKA

Mene avuksi pulaan joutuneelle. Se avaa sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia viimeistään silloin, kun sinulle tarjotaan vastapalvelusta. Positiivinen asenteesi tekee vaikutuksen.

 

SKORPIONI

Älä päästä ketään lannistamaan sinua. Anna luovuutesi kukkia ja toteuta omia päähänpistojasi sitä mukaa, kun niitä ilmaantuu. Tärkeintä on, että liikut eteenpäin.

 

JOUSIMIES

Olet kahden vaihtoehdon välissä. Mieti tarkkaan, mikä painaa vaakakupissa eniten. Saatat joutua valitsemaan järjen ja tunteiden kesken.

 

KAURIS

Vetäydy tarkkailijan rooliin. Ympärilläsi alkaa tapahtua, kun et yritä liikaa. Kohtaat tänään haasteen, johon kannattaa tarttua seikkailun toivossa.

 

VESIMIES

Älä kanna etukäteen huolta siitä, mitä mieltä sinusta ollaan. Pääasia on, että olet itse tyytyväinen aikaansaannoksiisi. Kaikki muu on toissijaista.

 

KALAT

Liioittelu on pahasta kaikissa muodoissaan. Vaali kohtuutta ja pidä puheesi maltillisina. Tärkeintä on, että pysyt totuudessa.

 

OINAS

Keskity edistämään suunnitelmiasi. Pyri rauhoittamaan konfliktiin lipsuva tilanne nopeasti. Ehdota ratkaisuja ja taivu tarpeen vaatiessa kompromissiin.

 

HÄRKÄ

Itsepäisyyden ei pidä koitua kompastuskiveksesi. Jousta silloin, kun tilanne vaatii sitä. Voit oppia tänään paljon näkemästäsi.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana siitä, keneen luotat. Lupauksia ei kannata nyt heitellä miten sattuu. Ota asioista selvää perusteellisesti ennen kuin teet päätöksiä.

 

RAPU

Ole oma-aloitteinen. Tunne omat rajasi ja muista, että sinulla on oikeus kieltäytyä epämieluisista ehdotuksista. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.