Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Älä anna tunnepitoisten tilanteiden pilata päivääsi. Laita asiat tärkeysjärjestykseen ja pidä pää kylmänä. Anna tapahtumien edetä omalla painollaan.

 

LEIJONA

Matkustelu ja jännitys vetävät sinua puoleensa. Mielikuvitustasi käyttämällä löydät keinon työn ja huvin yhdistämiseen. Ota vastaan kykyjäsi testaava haaste.

 

NEITSYT

On aika järjestellä asioita ja hoitaa luvattuja juttuja. Panosta tulevaisuuteesi rahallisesti tai uuden projektin muodossa. Mieti uusiksi asennettasi ihmissuhteissa.

 

VAAKA

Epävarmuus saattaa iskeä tänään erityisesti ihmissuhdeasioissa. Hiljaisen tarkkailijan rooli voi sopia sinulle nyt hyvin. Opit paljon muita katsomalla.

 

SKORPIONI

Opit paljon läheiseltäsi. Saat häneltä neuvoja, joiden avulla sinun on helppo tehdä tarpeellisia muutoksia. Ilmassa on romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Valmistaudu rahanmenoon. Rajoita anteliaisuuttasi, sillä pakollisia kuluja ilmaantuu muutenkin. Panosta ennen kaikkea itseesi.

 

KAURIS

Ylitä välttää ylireagointia. Ihmissuhteeseesi on tiedossa ongelmia, jos et kykene hillitsemään tunteitasi. Tärkeintä on päästä asioissa eteenpäin.

 

VESIMIES

Mene täydellä höyryllä kohti muutoksia. Nyt ei ole aika hidastella tai kysellä liikoja. Älä anna periksi liian korkeille vaatimuksille.

 

KALAT

Älä kanna huolta muiden mielipiteistä. Keskity siihen, mikä itsellesi on tärkeää. Vaienna epäilyksen äänet ja toteuta suunnitelmasi.

 

OINAS

Pidä mielesi avoimena. Älä tuomitse ketään, ennen kuin olet saanut tarpeeksi tietoa. On hyvä hetki uuden taidon opettelemiseen.

 

HÄRKÄ

Nyt ei kannata paljastaa liikaa. Pidä matalaa profiilia etenkin uusien ihmisten seurassa. Laita liikkeelle muutoksia ja nauti niiden tuomasta huomiosta.

 

KAKSONEN

Älä päästä ulkopuolisia sanelemaan sinulle, mitä sinun tulisi tehdä. Käytä järkeä ja keskity hoitamaan kunnolla omat asiasi. Sinulle tarjoutuu kiinnostava työmahdollisuus.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.