Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Älä anna erimielisyyden paisua pahemmaksi riidaksi kotona. Käymällä tapahtumat uudestaan läpi saatat huomata ylireagoineesi itsekin.

Rapu

Pidä etäisyyttä hankalaksi heittäytyvään ihmiseen. Voit välttyä yhteenotoilta pitäytymällä kiireisenä muiden asioiden parissa. Tekemättömiä hommia nimittäin riittää.

Leijona

Yllättävä käänne saa sinut miettimään tilannetta uusiksi. Punnitse tarkkaan houkuttelevaa tarjousta, joka sinulle esitetään. Älä kiirehdi tekemään päätöstä.

Neitsyt

Suuria muutoksia on tulossa. Oikein valmistautumalla pääset pitkälle. Pyydä apua lähipiiriltäsi, jonka tulisi olla tilanteesta ajan tasalla.

Vaaka

Ihmissuhdeasiat voivat vetää mielesi matalaksi tänään. Älä tuomitse ketään vielä. Vietä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa rentoutuaksesi.

Skorpioni

On aika näyttää, mihin pystyt. Poimi hyödylliset tiedot ympäristöstäsi. Voit oppia tänään paljon uutta.

Jousimies

Kuulet houkuttelevan ehdotuksen. Ennen kuin suostut, varmista tietojen aitous. Rahatilanteesi kääntyy parempaan päin.

Kauris

Vietä aikaa seurassa, jossa sinua ymmärretään. Tarvitset ympärillesi ihmisiä, jotka jakavat arvomaailmasi. Saat nyt helposti uusia ystäviä.

Vesimies

Älä anna menneiden muistelun pilata päivääsi. Joku lähelläsi tarvitsee kipeästi neuvojasi. Lähde tapaamaan uusia ihmisiä tilaisuuden tullen.

Kalat

On hyvä ajankohta tutustua uuteen ihmiseen. Tarkastele kriittisin silmin rahatilannettasi. Saat neuvoja, jotka osoittautuvat myöhemmin arvokkaiksi.

Oinas

Älä levittele yksityisasioitasi. Mieti tunteitasi omissa oloissasi ennen kuin jaat mitään muiden kanssa. Paineita ei kannata ottaa.

Härkä

Rakkauselämäsi kääntyy nousuun. Olet huomion keskipiste tänään. Itseluottamuksesi saa siitä nostetta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Saat päivän haasteista energiaa. Mikään ei nyt saa sinua säikkymään. Johtajan rooli lankeaa tänään todennäköisesti sinulle.

 

KAURIS

Valitse sanasi tarkasti välttääksesi tarpeettoman draaman. Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Anna jokaiselle tilaa.

 

VESIMIES

Järjestelmällisyys ja suunnitelmallisuus pelastavat sinut kaaokselta. Pidä jalat maan pinnalla, sillä nyt ei ole aika haihatella.

 

KALAT

Pidä pää kylmänä. Päivä vaatii tilannetajua ja nopeaa toimintaa. Puhu totta, sillä valkoinen valhe saattaa saada ikävää jälkeä aikaan.

 

OINAS

Tee arkeasi helpottava ratkaisu. Sinun on aika päästää itsesi vähemmällä. Stressin hiipuminen nostaa huomattavasti elämänlaatuasi.

 

HÄRKÄ

Hoida tekemättömiä asioita pois alta. Kyseessä voi olla rahaan tai terveyteesi liittyvä kysymys. Kääri hihat hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta.

 

KAKSONEN

Kuuntele kaikkien mielipiteitä tuputtamatta omiasi. Joku, joka ei jaa näkemyksiäsi saattaa heittäytyä hankalaksi. Ole kärsivällinen.

 

RAPU

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Pidä rauha maassa ja vältä kytevä konflikti diplomatialla. Kompromissi tuo tilanteeseen ihmepelastuksen.

 

LEIJONA

Kaunista kotiasi tulevia pyhiä varten. Vietä laatuaikaa perheen kanssa ja päivitä kuulumisia. Valmistaudu tulevaan juhlakauteen.

 

NEITSYT

Joudut turvautumaan puheenlahjoihisi tänään. Saatat jumittua pitkään väittelyyn, jossa vahvat persoonat ottavat toisistaan mittaa.

 

VAAKA

Lähde tutustumaan uusiin maisemiin. Pitkä keskustelu ystävän tai perheenjäsenen kanssa avartaa näkökulmaasi. Haaveesi on askeleen lähempänä.

 

SKORPIONI

Ota keskenkeräiset rahakysymykset käsittelyyn. On aika hoitaa pois alta ne asiat, jotka eivät voi odottaa ensi vuoteen. Ole tehokas.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.