Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä pakota itseäsi mihinkään. Anna asioiden edetä luonnollisesti omalla painollaan. Sinulle tarjoutuu muutama varteenotettava tilaisuus tänään.

 

KAKSONEN

Älä ota riskejä luottamuksellisten asioiden kanssa. Suojele yksityisyyttäsi ja pidä tilanne hallinnassasi joka hetki. Varaa itsellesi myös vaihtoehtoinen suunnitelma ongelmien varalta.

 

RAPU

Sano ääneen, mikä sinua huolestuttaa. Tartu ainutkertaiseen mahdollisuuteen, joka osuu tänään kohdallesi. Muutoksia ei tule pelätä.

 

LEIJONA

On aika tehdä siirto. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja lähde liikkeelle vasta sitten, kun tiedät enemmän. Panosta terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Uusi ympäristö antaa sinulle virtaa ja ideoita. Jätä tuttu mukavuusalueesi taakse ja astu kohti tuntematonta. Kaikki mielenkiitoinen odottaa siellä.

 

VAAKA

Muutokset eivät ehkä ole kaikille mieleisiä, mutta niitä vastaan ei kannata asettua. Pidemmällä tähtäimellä elämääsi on luvassa tasapainoa ja harmoniaa.

 

SKORPIONI

Avautuminen kannattaa tänään.  Kerro ideoistasi ihmiselle, joka on kanssasi samalla aaltopituudella. Saamasi palaute rohkaisee sinua jatkamaan.

 

JOUSIMIES

Panosta kotiisi ja viihtyvyyteesi pienillä muutoksilla. Toimi oman pääsi mukaan ja kuuntele tarkkaan vaistoasi. Kovan työn arvoa ei kannata aliarvioida.

 

KAURIS

Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä näkemäsi perusteella. Kuuntele ja paina mieleesi tärkeiltä tuntuvat seikat. Löydätte yhdessä kaikille sopivan ratkaisun.

 

VESIMIES

Aseta itsellesi korkeat tavoitteet. Sinun voi olla vaikea motivoitua, jos rima jää liian matalalle. Pidä kukkaro kiinni toistaiseksi ja keskity säästämään.

 

KALAT

Ole kärsivällinen neuvotellessasi. Pysy linjassasi antamatta kenenkään suostutella sinua luopumaan periaatteistasi. Tartu loistavaan tilaisuuteen, joka sinulle annetaan.

 

OINAS

Tunteenpurkaukset johtavat ongelmiin, ellet rauhoitu kuuntelemaan järjen ääntä. Varaa tänään aikaa liikuntaan, sillä energiasi on päästävä ulos. Sinulla on valta keskeyttää alkanut konflikti.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.