Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Olet elementissäsi ihmisten keskellä. Asiat sujuvat tänään sunnitelmiesi mukaisesti. Älä odota muiden tekevän asioita puolestasi.

Härkä

Lähde tapaamaan ihmisiä. Nyt on hyvä aika romanssin aloittamiselle. Ole utelias ja esitä kysymyksiä.

Kaksonen

Laad suunnitelmia tulevan varalle. Voit päästä tänään suuria harppauksia eteenpäin, jos uskallat avat suusi oikealla hetkellä.

Rapu

Tunteesi ovat pinnassa. Herkkyytesi voi aiheuttaa ongelmia, joten pidä varasi. Mieti seurauksia ennen kuin toimit.

Leijona

Sinulta menee loistava tilaisuus ohi, mikäli jäät kotiin tänään. Pidä silmäsi auki joka hetki. Kaverisi kertoo sinulle arvokasta tietoa.

Neitsyt

Rakkaus kukoistaa tänään. Vietä aikaa rakkaasi kanssa, jos olet parisuhteessa. Sinkku voi puolestaan tavata potentiaalisen kumppanin.

Vaaka

Älä perusta mielipidettäsi pelkälle tuntumalle, vaan hanki oikeaa tietoa. Saatat joutua noloon tilanteeseen, jos et tiedä, mistä puhut.

Skorpioni

Työ ja huvi sekoittuvat tänään. Tuttavan kanssa keskusteleminen saa sinut tarkastelemaan tunteitasi uudessa valossa.

Jousimies

Kysy neuvoa, jotta välttyisit pahan mokan tekemiseltä. Saatat löytää itsesi epäilyttävästä tilanteesta tänään. Älä tee liian nopeita johtopäätöksiä.

Kauris

Asiat eivät mene suunnitelmiesi mukaan. Tänään sinun täytyy joustaa periaatteistasi. Älä ärsyynny, sillä hyviä uutisia on luvassa. 

Vesimies

Pidä yllä itsekuriasi, sillä se tulee tarpeeseen tänään. Älä sorru rikkomaan hyviä päätöksiäsi. Pyydä läheiseltäsi apua motivaatiosi säilyttämiseen.

Kalat

Luovuus on nyt tärkeässä roolissa. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua. Kokeile tehdä jotain epätavallista.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Älä mene lankaan, kun joku yrittää sumuttaa sinua häpeämättömästi. Selvitä asiat itsenäisesti, niin säästyt paljolta. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

KAURIS

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä anna kenenkään kipata niskaasi velvollisuuksia, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Muista pitää puoliasi.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa. Esillä on herkkiä puheenaiheita, jotka kaipaavat vain pientä kipinää draaman syntymiseen. Ole valmis kompromisseihin.

 

KALAT

Ihmissuhteissa nousee pian pintaan ongelmia, jos vaatimuksia satelee liikaa puolin tai toisin. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Valittaminen ei auta ketään.

 

OINAS

Mieti vielä kertaalleen, mitä olet tekemässä. Muutos on sinulle hyväksi, mutta suunnan on oltava tarkkaan harkittu. Kysy ystävän mielipidettä.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika riehaantua ostoksilla. Tunnekuohu voi saada sinut käyttäytymään päättömästi. Hillitse itsesi ja selvitä asiat puhumalla.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla on ilmassa epävarmuutta. Sekavuus helpottaa keskustelemalla luotettavan ihmisen kanssa. Älä taivu manipulointiyritysten alla.

 

RAPU

Hanki uutta ajateltavaa. Uppoudu rakkaan harrastuksen pariin tai valmistele tulevia juhlapyhiä. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla oma itsesi.

 

LEIJONA

Sinulla on vaikeuksia järjestellä ajatuksiasi tänään. Epävarmuus kuuluu asiaan, mutta älä anna sen puskea sinua tyhmyyksiin. Rauhallisuus on valttisi.

 

NEITSYT

Ota väistämättömät muutokset vastaan. Sopeudu ja etene suunnitelmissasi vakaassa tahdissa. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

VAAKA

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Suojele erityisesti salasanoja ja tunnuslukuja huolella tänään. Luvassa on myöhästelyä.

 

SKORPIONI

Raha ja tunteet ovat riskialtis yhdistelmä. Valitse tarkkaan, kenen kanssa yhdistät voimasi taloudellisissa kysymyksissä. On tärkeää, että teillä synkkaa.