Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Rohkeutesi avaa ovia, mutta nostattaa myös vastustusta. Menet tänään läpi kaikista esteistä ja saat varmasti hommasi hoidettua. Jokin muistuttaa sinua menneistä.

OINAS
Tarjoamalla apuasi levität hyvää mieltä ympärillesi. Löydät ratkaisuja ongelmiin ja kevennät ystävän tai naapurin taakkaa. Kehität myös itseäsi siinä sivussa.

HÄRKÄ
Käytä luovuuttasi suunnitelmia laatiessasi. Älä silti lyö lukkoon yhteisiä asioita kysymättä läheisesi mielipidettä. Jännitteitä syntyy, jos et ota häntä huomioon.

KAKSONEN
Niität tänään suosiota, mikä herättää myös närää. Varo kateellisia ihmisiä, jotka pyrkivät pilaamaan päiväsi. Pidä lippu korkealla kaikesta huolimatta.

RAPU
Ole aktiivinen ja innosta myös ihmiset ympäriltäsi mukaan. Voit ammentaa paljon kokemuksistasi. Saat loistavan idean, joka on syytä pitää mielessä.

LEIJONA
Tee jotain konkreettista helpottaaksesi rahatilannettasi. Leikkaa tarpeettomia kuluja pienemmiksi. Parhaat konstisi ovat maalaisjärjen käyttäminen ja itsekurin ylläpito.

NEITSYT
Ihmiset aistivat vilpittömyytesi. Se kerää sinulle pisteitä. Ole rehellinen myös itseäsi kohtaan ja kerro, mitä toivot tulevalta.

VAAKA
Piristä itse päivääsi. Uusi vaatekerta tai viihteelle lähteminen tekee hyvää. Vietä aikaa seurassa, joka saa sinut nauramaan.

SKORPIONI
Keskity parannuksiin, jotka voivat nostaa ihmissuhteesi uudelle tasolle. Kerro läheisillesi, mikä huolettaa. Kompromisseja on tehtävä, jotta sopu säilyisi. 

JOUSIMIES
Älä kerää itsellesi liikaa tekemistä. Et pysty hoitamaan kaikkea, eikä sen myöntäminen ole väärin. Ylläpitämällä tasapainoa pääset oikealle tielle.

KAURIS
Jälleennäkeminen vanhan tutun kanssa johtaa mielenkiintoisiin käänteisiin. Saat ehdotuksen, joka voi muuttaa elämäsi suunnan. Harkitse sitä vakavissasi.

VESIMIES
Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi. Laadi lista tekemättömistä asioista ja tee päätöksiä nopeasti. Hyvällä suunnittelulla pääset eteenpäin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.