Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kalat

Työasiat seuraavat sinua myös vapaa-ajalla. Älä anna niiden haitata suhteitasi rakkaisiisi. He ovat etusijalla elämässäsi.

Oinas

Vältä rahan tuhlaamista. Tehkää ystävien kesken jotain hauskaa, joka ei vaadi suurien summien kuluttamista.

Härkä

Sinulle on nyt vaikea sanoa ei. Saat tahtosi läpi asiassa kuin asiassa, jos jaksat suostutella ihmisiä.

Kaksonen

Kysy ystävää avuksi, jos olosi on neuvoton. Älä jää yksin ongelmasi kanssa, sillä se voi kasvaa ulos mittasuhteistaan.

Rapu

Sinulta on virta vähissä. Mene mukaan innostaviin projekteihin. On tärkeää, että sinulla on ihmisiä ympärilläsi.

Leijona

Pidä huoli itsestäsi. Käyttämällä mielikuvitustasi löydät uusia tapoja parantaa arkeasi. On tärkeää, että olet lempeä itseäsi kohtaan.

Neitsyt

Joku voi tuottaa sinulle pettymyksen tänään. Pidä antamasi lupaukset. Älä hukkaa aikaa katkeroitumiseen.

Vaaka

Päästä itsesi helpommalla. Sinulla on kaikki tarvittavat ominaisuudet onnistuaksesi suunnitelmissasi. Kehittyminen on aina mahdollista.

Skorpioni

Tiedossa on erimielisyyksiä. Ei ole hyvä merkki, jos vastuu on vain yhdellä ihmisellä. Jakakaa tehtäviä kaikkien kesken.

Jousimies

Älä sulje mieltäsi erilaisilta mahdollisuuksilta. Ole vaativa oikeassa kohdassa. Sinun ei pidä tyytyä vähään.

Kauris

Olet tänään joukon viihdyttäjä. Vedät puoleesi paljon huomiota. Nauraminen tekee hyvää niin itsellesi kuin muillekin.

Vesimies

Anna luovuutesi loistaa. Jaa ideoitasi muiden kanssa, kun niitä syntyy. Tapaat ihmisen, joka viehättyy sinusta välittömästi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan tänään. Tee parhaasi pysyäksesi mukana tahdissa. Epärealistiset odotukset tietävät ongelmia.

 

NEITSYT

Älä ota tänään turhia riskejä. Etenkin auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan. Noudata sääntöjä, niin et joudu vaikeuksiin.

 

VAAKA

Voit saada tänään aikaan jotain merkittävää. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden tuntemisesta voi olla sinulle myös hyötyä tulevaisuudessa.

 

SKORPIONI

Vältä väärinkäsitykset olemalla suora ja valitsemalla sanasi tarkkaan. Älä vaadi liikaa läheiseltäsi, vaan anna hänen tehdä asiat omassa tahdissaan.

 

JOUSIMIES

Pidä tiiviisti yhteyttä hyviin ystäviin ja sukulaisiin. Verkostosi ovat sinulle nyt ensisijaisen tärkeitä. Kerro päähäsi pulpahtaneesta ideasta.

 

KAURIS

Nyt annattaa välttää rahan lainaamista puolin ja toisin. Pidä etäisyyttä kaikkea kritisoivaan tyyppiin. Ympäröi itsesi positiivisilla ihmisillä.

 

VESIMIES

Jokin on muuttumassa ihmissuhteissasi. Älä anna vääriä viestejä. Valitse sanasi huolellisesti, niin väärinkäsityksiä ei pääse syntymään.

 

KALAT

Ole valmis joustamaan tavanomaisista periaatteistasi. Sinuun kohdistuu nyt suuria odotuksia. Luota itseesi ja ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Älä lannistu päivän tapahtumista. Kaikki ei mene aivan suunnitelmiesi mukaan. Positiivinen asenne saa aikaan ihmeitä.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi kaikkien kanssa toimeen. Joudut nyt tekemisiin hankalan tyypin kanssa. Älä anna sen pilata päivääsi.

 

KAKSONEN

Vietä aikaa rakkaittesi seurassa. Tärkeintä tänään on rentoutua ja pitää hauskaa. Organisointikyvyistäsi on nyt paljon iloa.

 

RAPU

Pidä budjettiasi silmällä. Päivä saattaa tuoda mukanaan yllättäviä lisäkuluja. Siivoa nurkkia ja hankkiudu eroon tavaroista, joille ei ole käyttöä.                        

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Käytä energiasi fiksusti. Ota vastaan innostava haaste, joka saa sinut liikkeelle. Kotona pysytteleminen ei ole tänään hyvä idea.

 

NEITSYT

Joku ei kerro sinulle nyt kaikkea. Ole valmis kaivelemaan syvemmältä tarpeen vaatiessa. Uteliaisuudella pääset jo pitkälle.

 

VAAKA

Sinulla riittää nyt hyviä ideoita ja itseluottamusta. Ota tilanteesta kaikki irti. Saat monta projektia tänään aluilleen.

 

SKORPIONI

On muutosten aika. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa sinun ei ole hyvä olla. Kaikki on kiinni oma-aloitteisuudestasi ja asenteestasi.

 

JOUSIMIES

Älä mieti sitä, mitä muut mahtavat ajatella. Keskity täysillä omiin juttuihisi. Vaistosi johdattaa sinut oikeaan paikkaan.

 

KAURIS

Käy läpi taloudellinen tilanteesi suurennuslasin kanssa. Joku lähestyy sinua houkuttelevan ehdotuksen kanssa. Mieti tarkkaan, mitä haluat.

 

VESIMIES

Pidä silmällä tavaroitasi. Myös salasanoja ja muita yksityisasioita kannattaa varjella erityisen huolellisesti tänään. Liikkeellä on uteliaita.

 

KALAT

Olet nyt parhaimmillasi ihmisjoukon keskellä. Viehätysvoimasi puree uuteen tuttavaan ja poikii sinulle odottamattoman tarjouksen.

 

OINAS

Keskity tilanteen positiivisiin puoliin. Ideoitasi kyllä kuunnellaan, kunhan uskallat avata suusi. Älä jää muiden varjoon.

 

HÄRKÄ

Saat haastavan tehtävän hoitaaksesi. Mikään ei mene tänään aivan niin sutjakasti kuin olisit toivonut. Pyydä luottoystävää apuun.

 

KAKSONEN

Toimiva kommunikointi on tärkein valttisi. Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä, eikä nyt ole hyvä kohta pudota kyydistä. Valppaus säästää sinut paljolta.

 

RAPU

Raha-asioissa on oltava nyt tarkkana. Jotain yllättävää on luvassa työrintamalla. Älä anna sen viedä huomiotasi pois olennaisesta.