Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Päivä on otollinen kodin kaunistamiselle. Kutsu ystävät koolle juhlimaan ja kuuntele virkistäviä ideoita. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Luvassa on suuria muutoksia. Ota ne avosylin vastaan ja katso, mihin tie vie. Sinulla riittää intoa, mikä saattaa nostattaa tunteita puolesta ja vastaan.

 

NEITSYT

Sinulle ei tuota vaikeuksia puhua ihmisiä puolellesi tänään. Päivä sisältää romanttisia käänteitä. Yllätykset lisäävät jännitystä elämääsi.

 

VAAKA

Ole tarkkana raha-asioissa. Vältyt tekemästä pahaa virhettä, jos kuuntelet järjen ääntä ja minimoit riskit. Saat hyviä neuvoja sukulaiselta tai perheenjäseneltä.

 

SKORPIONI

Laadi yhteisiä suunnitelmia rakkaasi kanssa. On aika miettiä yhteistä tulevaisuutta ja tehdä valintoja. Lyhyt reissu tekisi hyvää.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään muun sanella, miten elät elämääsi. Muuta ne asiat, jotka häiritsevät sinua. Valtapeleistä kannattaa pysyä kaukana.

 

KAURIS

Ole kriittinen ehdotettuja muutoksia kohtaan, jos vaistosi varoittaa niistä. Sinun ei pitäisi joutua muuttamaan persoonaasi ollaksesi muille mieliksi.

 

VESIMIES

Etsi elämääsi vakautta. Muutamalla hyvällä päätöksellä saat asiat takaisin oikeille raiteille. Kerro rohkeasti unelmistasi, niin saat apua niiden toteuttamiseen.

 

KALAT

Pidä tänään hauskaa. Päivään mahtuu ajanviettoa niin perheen kuin ystävienkin kanssa. Romanssin mahdollisuutta ei kannata sulkea pois.

 

OINAS

Älä kiirehdi suotta, sillä sinulla riittää aikaa. Saat arvokkaita kokemuksia tänään, jos maltat tarkkailla ja olla sivussa. Kuuntele, mitä muut aikovat.

 

HÄRKÄ

On aika toimia. Täytä kalenteri menoilla ja lähde tapaamaan ihmisiä. Uskalla olla esillä ja ottaa vastaan ansaittua huomiota.

 

KAKSONEN

Menneisyyden kokemuksesi pelastavat sinut tänään pulasta. Sinulla on vastaukset kysymyksiin, jotka askarruttavat mieliä. Muisuta itseäsi tavoitteistasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.