Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN
Älä anna muiden rajoittaa tekemisiäsi. Tee omaa juttuasi heistä välittämättä. Ole uskollinen itsellesi ja periaatteillesi.

 

RAPU
Näytä rohkeasti, mistä sinut on tehty. Nyt ei auta piilotella ainutlaatuisuuttasi. Tunne-elämässäsi kääntyy uusi lehti.

 

LEIJONA
Ole tarkkana pelejä pelaavan ihmisen kanssa. Hän yrittää temppujaan sinuun. Pysy totuudessa ja vaadi samaa myös muilta.

 

NEITSYT
Kokemuksesi ja faktat ovat parhaat aseesi. Mene suorinta tietä tarvitsemasi ihmisen luokse ja pyydä hänen apuaan. Älä kuuntele kohtuuttomia vaatimuksia.

 

VAAKA
On aika pitää hauskaa. Lyhyt reissu tekisi terää, mutta irrotella voit muutenkin. Älä anna kenenkään painostaa sinua riskeeraamaan turvallisuuttasi.

 

SKORPIONI
Ystävällisyytesi ja anteliaisuutesi tekevät vaikutuksen tuttavaan. Olet suosittua seuraa tänään. Tarjoa palveluksiasi pyyteettömästi.

 

JOUSIMIES
Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Pidä etäisyyttä ihmiseen, joka haastaa herkästi riitaa. Keskity itseesi tänään.

 

KAURIS
Älä anna kenenkään painostaa sinua toimimaan, ellet ole valmis. Impulsiivisia vetoja kannattaa välttää. Etene asioissa omassa tahdissasi.

 

VESIMIES
Perheesi ja kotisi vaativat huomiosi lähes kokonaan tänään. Pidä huolta itsestäsi fyysisesti. Pienet muutokset hyvinvoinnissasi kyllä huomataan.

 

KALAT
Kerro uusista ajatuksistasi kaverille. Saat häneltä tarpeellista apua ideasi toteuttamiseen. Rakkauselämässä on luvassa lieviä pettymyksiä.

 

OINAS
Ota vastaan haaste, joka saa sinuun liikettä. Panosta hyvinvointiisi ja tasapainoiseen ruokavalioon. Älä seuraa sokeasti massaa, vaan vedä omat johtopäätöksesi.

 

HÄRKÄ
On aika muuttaa asioita. Lähde liikkeelle itse ja sano, mikä mättää. Aktiivisuus herättää ympärilläsi positiivista huomiota.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.