Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Älä anna periksi päämääräsi suhteen, vaikka mieli tekisi. Sinulla on nyt kaikki tarvittavat tiedot, joita tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi.

Jousimies

Käytä taitojasi ja hyväntahtoisuuttasi auttaaksesi hankalassa tilanteessa olevaa lähimmäistäsi. Hän tulee olemaan avustasi kiitollinen.

Kauris

Yletön luottavaisuutesi saattaa tänään aiheuttaa ongelmia. Muista, että kaikki eivät aina tarkoita sitä, mitä sanovat.  

Vesimies

Ikävä tilanne ei katoa, vaikka kuinka yrittäisit vältellä sitä. Sinun kannattaa rohkaista itsesi ja kohdata se tänään.

Kalat

Jokin odottamaton tulonlähde saattaa piristää päivääsi. Se voi olla esimerkiksi rahallinen voitto, ylimääräinen palkkio tai vanha velka, joka sinulle maksetaan takaisin.

Oinas

Pidä kiinni omista periaatteistasi, mutta ole huomaavainen muita kohtaan. Tarvitset tänään kärsivällistä ja ymmärtäväistä suhtautumista lähimmäisiisi.

Härkä

Suhtaudut turhan välinpitämättömästi itsesi kehittämiseen. Tänään saatat saada ohittamattoman tilaisuuden oppia jotain uutta. Älä anna sen mennä sivu suun.

Kaksonen

Pidä kiinni vanhoista ja hyviksi todetuista menetelmistä. Luovuudesta ja mielikuvituksesta on usein apua, mutta tänään niiden käyttö kannattaa jättää vähemmälle.

Rapu

Muista olla rohkeasti oma itsesi, vaikka eräs tilanne hermostuttaisikin sinua. Et pääse kovinkaan pitkälle matkimalla muita.

Leijona

Kysy neuvoja henkilöltä, jonka mielipidettä arvostat. Saatat saada aivan uuden näkökulman asiaan, joka sinua mietityttää.

Neitsyt

Älä anna muiden painostaa sinua hätiköimään. Kiireetön lähestymistapa toimii tänään parhaiten.

Vaaka

Aikatauluista kiinni pitäminen saattaa tänään osoittautua hankalaksi. Yritä ottaa rennosti ja olla vaatimatta itseltäsi liikoja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Jätä turha kikkailu pois ja kuuntele järjen ääntä. Nyt ei ole aika ottaa merkittäviä riskejä.


SKORPIONI
On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa tänään. Älä haaskaa aikaa ikuisuuskysymyksestä väittelemiseen. Joustavuudella pääset pitkälle.


JOUSIMIES
Saat kaivaa tosissasi tänään saadaksesi esiin luotettavaa tietoa. Tarkista lähteesi huolellisesti. Edessäsi on pian tärkeä päätös.


KAURIS
Älä jätä leikkiä kesken. On aika viedä loppuun keskeneräiseksi jäänyt projekti. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.


VESIMIES
Hyväksy kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Luvassa on uusia käänteitä ja yllätyksiä. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.


KALAT
Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Sinun on tehtävä päätöksiä hiertävän tilanteen selvittämiseksi. Älä pitkitä asiaa enää.


OINAS
On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä enää odottele täydellisen hetken kohdalle osumista. Tartu hommiin jo tänään.


HÄRKÄ
Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Sisusi huomataan ja ovet alkavat avautua edessäsi.


KAKSONEN
Ole kärsivällinen etenkin lasten ja sukulaisten kanssa. Muista, että jokaiselle sattuu joskus huonoja päiviä. Tarjoa olkapäätä läksytyksen sijaan.


RAPU
Välttele houkutuksia. Itsekurisi pelaa niin ja näin, eikä sinun kannata testata sitä tarkoituksella. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.


LEIJONA
Järjestelmällisyys ja rauhallisuus ovat parhaat valttisi tänään. Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika päästää irti menneistä.


NEITSYT
Käytä mielikuvitustasi ongelmien sattuessa kohdalle. Nyt ei ole aika jäädä kiinni vanhoihin kaavoihin. Luovuus antaa sinulle etumatkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!