Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Älä anna periksi päämääräsi suhteen, vaikka mieli tekisi. Sinulla on nyt kaikki tarvittavat tiedot, joita tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi.

Jousimies

Käytä taitojasi ja hyväntahtoisuuttasi auttaaksesi hankalassa tilanteessa olevaa lähimmäistäsi. Hän tulee olemaan avustasi kiitollinen.

Kauris

Yletön luottavaisuutesi saattaa tänään aiheuttaa ongelmia. Muista, että kaikki eivät aina tarkoita sitä, mitä sanovat.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Ikävä tilanne ei katoa, vaikka kuinka yrittäisit vältellä sitä. Sinun kannattaa rohkaista itsesi ja kohdata se tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Jokin odottamaton tulonlähde saattaa piristää päivääsi. Se voi olla esimerkiksi rahallinen voitto, ylimääräinen palkkio tai vanha velka, joka sinulle maksetaan takaisin.

Oinas

Pidä kiinni omista periaatteistasi, mutta ole huomaavainen muita kohtaan. Tarvitset tänään kärsivällistä ja ymmärtäväistä suhtautumista lähimmäisiisi.

Härkä

Suhtaudut turhan välinpitämättömästi itsesi kehittämiseen. Tänään saatat saada ohittamattoman tilaisuuden oppia jotain uutta. Älä anna sen mennä sivu suun.

Kaksonen

Pidä kiinni vanhoista ja hyviksi todetuista menetelmistä. Luovuudesta ja mielikuvituksesta on usein apua, mutta tänään niiden käyttö kannattaa jättää vähemmälle.

Rapu

Muista olla rohkeasti oma itsesi, vaikka eräs tilanne hermostuttaisikin sinua. Et pääse kovinkaan pitkälle matkimalla muita.

Leijona

Kysy neuvoja henkilöltä, jonka mielipidettä arvostat. Saatat saada aivan uuden näkökulman asiaan, joka sinua mietityttää.

Neitsyt

Älä anna muiden painostaa sinua hätiköimään. Kiireetön lähestymistapa toimii tänään parhaiten.

Vaaka

Aikatauluista kiinni pitäminen saattaa tänään osoittautua hankalaksi. Yritä ottaa rennosti ja olla vaatimatta itseltäsi liikoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla