Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Voit tehdä tänään lähtemättömän vaikutuksen uusiin ihmisiin. Jaa haaveesi ja suunnitelmasi muiden kanssa. Yhdessä kehitätte hyviä ideoita entistä pidemmälle.

 

NEITSYT

Ota ohjat käsiisi. Nyt ei ole aika astua sivuun ja antaa toisten päättää asioistasi. Suunnittele sekä rahan- että ajankäyttösi huolellisesti.

 

VAAKA

Anna muutoksille tilaa. Pääset asioissa eteenpäin, jos sinulla on rohkeutta hypätä tuntemattomaan. Aktiivisuutesi herättää positiivista huomiota.

 

SKORPIONI

Tarkkaile muiden liikkeitä ennen kuin päätät, mitä teet. Pidä mielesi avoinna erilaisille vaihtoehdoille. Nyt kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti jotain uutta.

 

JOUSIMIES

Seikkailu vetää sinua puoleensa. Pidä silti varasi ja harkitse siirtosi huolellisesti ennen tositoimia. Kerää seuraasi luotettavia ihmisiä.

 

KAURIS

Hoida tärkeät asiat tänään itse. Muiden varaan ei kannata laskea, jos pienikin epäilys nostaa päätään. Huolehdi kotisi viihtyvyydestä pienellä panostuksella.

 

VESIMIES

Avaa silmäsi. Loistava mahdollisuus on vähällä mennä sinulta ohi. Toimi nopeasti ja pyydä tarvittaessa apua ystävältä.

 

KALAT

Vanhempi sukulainen tai tuttava saattaa aiheuttaa tänään ongelmia. Kotona pysyttely saattaa olla oikea vaihtoehto. Poikkeuksellinen kohtaaminen tuo väriä päivääsi.

 

OINAS

Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Älä luovu leikistä kesken kaiken. Rakkauselämäsi puhkea kukkaan, jos annat sille siihen tilaisuuden.

 

HÄRKÄ

Välttele konflikteja pitämällä matalaa profiilia. Et voi voittaa, jos lähdet väittelemään. Panosta kompromisseihin ja harmoniaan ihmissuhteissa.

 

KAKSONEN

Käytä viehätysvoimaasi hurmataksesi uuden ihmisen. Persoonallisuutesi tekee vaikutuksen ja jää mieleen. Näytä avoimesti, mikä sinua liikuttaa.

 

RAPU

Ympärilläsi tapahtuu nyt paljon. Ole läsnä hetkessä ja muista nauttia olostasi. Älä hätäile päätösten kanssa, vaikka joku muu hoputtaisi sinua.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.