Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteet vaativat energiaa ja panostusta. On hyvä hetki tutustua lähemmin ihmisiin elämässäsi. Pidä etäisyyttä tyyppiin, joka heittäytyy hankalaksi.

 

RAPU

Hyppää mukaan uusiin seikkailuihin. Nyt ei ole aika odotella sivussa. Pidä pää pystyssä ja suuntaa sinne, missä tapahtuu.

 

LEIJONA

Hanki uutta ja jännittävää tekemistä. Muutokset antavat sinulle puhtia. Ota haaste vastaan ja suuntaa täydellä höyryllä eteenpäin.

 

NEITSYT

Älä suhtaudu liian kevyesti ongelmiin, jos niitä ilmenee. Hankaluuksia saattaa nousta pinnalle niin kotona kuin töissäkin. Ole avoin kaikelle uudelle.

 

VAAKA

Kilpailuhenkisyydestä on tänään apua. Näytä muille, ettei sinua voi kohdella miten tahansa. Anna tekojesi puhua puolestaan.

 

SKORPIONI

Pidä silmät auki ja tarkkaile muiden menoa. On tärkeää, että olet tilanteen tasalla. Uteliaat kaverit ja sukulaiset saattavat aiheuttaa hankaluuksia.

 

JOUSIMIES

Älä anna vihan ottaa valtaa. Positiiviset muutokset odottavat aivan kulman takana. Ole valmis ottamaan ne avosylin vastaan.

 

KAURIS

Älä odottele enää. Iske kiinni hyvään tilaisuuteen, kun sellainen osuu kohdalle. On aika harppoa asioissa eteneepäin taakse vilkuilematta.

 

VESIMIES

Testaa vahvuuksiasi. Etsi uutta motivaatiota haasteista ja uusista ihmisistä. Romanttinen ele ei jää läheiseltäsi huomaamatta.

 

KALAT

Pidä suunnitelmasi omana tietonasi. Joku iskee apajillesi ja nappaa ideasi nenäsi edestä, ellet ole tarkkana. Sinulla ei ole kiire mihinkään.

 

OINAS

Tarkastele vaihtoehtojasi. Ole valmis käymään kauppaa ja neuvottelemaan. Lisää elämääsi romantiikkaa ja ylläty iloisesti.

 

HÄRKÄ

Vietä aikaa rakkaimpiesi kanssa. Anna muille tukea ja pyydä sitä tarpeen iskiessä. Avoimella keskustelulla asiat selviävät.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.