Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Perheen sisällä voi ilmetä erimielisyyksiä tänään. Pidä matalaa profiilia kunnes tilanne rauhoittuu. Vetäydy omiin oloihisi välillä.

Rapu

Pääset juttelemaan kiinnostavan ihmisen kanssa, mikä kirkastaa päiväsi. Elämässäsi on nyt meneillään paljon. Keskity siihen, millä on oikeasti väliä.

Leijona

Tee pakolliset hommat niin pian kuin mahdollista. Niiden lykkääminen vain pahentaa asiaa. On ajan hukkaa palloilla vaihtoehtojen välillä loputtomiin.

Neitsyt

Ole avoin uusille seikkailuille. Saat yllättävän kutsun, jonka hyväksyminen vie sinut jännittäviin tilanteisiin. 

Vaaka

Älä anna kenenkään kohdella sinua huonosti. Nouse puolustamaan itseäsi tarpeen vaatiessa. Mustasukkaisuus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

Skorpioni

Rakkauselämäsi näyttää lupaavalta. Ihminen menneisyydestäsi tekee tuloaan takaisin elämääsi. Mieti tarkkaan, mitä haluat hänestä.

Jousimies

Älä jää yksin ongelmasi kanssa. Joku on kohdellut sinua väärin, mutta ympärilläsi on silti auttamishaluisia ihmisiä. Hälytä heidät paikalle.

Kauris

On aika ottaa askel eteenpäin ihmissuhteessasi. Jos olet vasta tavannut kiinnostavan ihmisen, on nyt hyvä hetki tehdä aloite.

Vesimies

Mieti tarkkaan, mihin olet menossa. Tänään on hyvä hetki pohtia, mitä haluat elämältäsi. Ratkaisuja on tehtävä pian.

Kalat

Pidä tänään hauskaa. Lähde ulos viihtymään hyvässä seurassa. Saatat tavata kaiken keskellä tavallista kiinnostavamman ihmisen.

Oinas

Älä tuputa ideoitasi väkisin muille, vaan anna jokaisen päättää itse. Toisten ajatusten kuunteleminen voi olla kaikesta huolimatta paras vaihtoehtosi.

Härkä

Rakkauselämäsi on heräämässä eloon. Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Päivä voi olla alku pitkälle ja kestävälle kumppanuudelle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tärkeintä on, että pääset asioissa eteenpäin. Käy läpi tekemättömien hommien listaa. On oikea hetki muutoksille.

 

KAURIS

Pidä silmät auki työrintamalla, sillä uusia mahdollisuuksia on tarjolla. Nyt kannattaa kiinnostua kaikesta ja olla aktiivinen. Onni on puolellasi.

                

VESIMIES

Tunteesi karkaavat tänään helposti käsistäsi. Älä anna vihan päästä niskan päälle. Tee omaa juttuasi ja auta tilaisuuden tullen muita.

 

KALAT

Neuvottele ja tule vastaan. Jyrkkyys saattaa koitua kompastuskiveksesi tänään. Luota vaistoosi oikeaa ratkaisua hakiessasi.

 

OINAS

Ahkeruus ja kurinalaisuus palkitaan tänään. Työpanoksesi ei jää keneltäkään huomaamatta. Pidä etäisyyttä arvaamattomaan ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Älä pidä tunteitasi piilossa. On aika jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Yhdessä kehittelette vedenpitävän suunnitelman.

 

KAKSONEN

Suunnittele tulevia reissuja. Myös työelämän siirtoja on syytä miettiä. Mielikuvituksesi lentää ja kantaa sinut kauas.

 

RAPU

Lähde ostoskierrokselle jouluhumuun päästäksesi. On hyvä hetki asioiden hoitamiseen. Kerro avoimesti, mitä odotat ihmissuhderintamalla.

 

LEIJONA

Vältä rahan tuhlaamista tänään. Ääripäistä kannattaa pysyä kaukana. Ylilyönnit johtavat helposti riitoihin kotona.

 

NEITSYT

Opit tänään paljon tarkkailemalla. Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin ja pidä hauskaa. On hyvä hetki itsesi kehittämiseen.

 

VAAKA

Älä anna menneisyytesi muodostua taakaksi. Kulje omaa polkuasi välittämättä siitä, mitä mieltä muut ovat. Päädyt tänään fiksuihin ratkaisuihin.

 

SKORPIONI

Ota vaikeatkin asiat käsittelyyn viivyttelemättä. Onnistut vangitsemaan uuden tuttavan mielenkiinnon. Pidä hänet näköpiirissäsi.