Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Ota etäisyyttä hankalaan ihmiseen. Lähipiirissäsi on joku, joka aiheuttaa sinulle nyt jatkuvast murheita. Tarvitset aikaa itsellesi.

Kaksonen

Pysy tänään liikkeessä, sillä sinulla riittää tekemistä. Tehokkuutesi on huipussaan. Päivä sisältää piristävän yllätyksen.

Rapu

Älä haikaile menneiden perään. Voit ottaa opiksi kokemuksistasi. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin.

Leijona

Sinulla on hyviä ideoita, jotka kannattaa ottaa käyttöön. Älä ota paineita muiden miellyttämisestä. Rakkauselämäsi on nyt etusijalla.

Neitsyt

Tutustu uuteen ihmiseen kaikessa rauhassa. Kuuntele ja ole kiinnostunut kaikesta ympärilläsi. Asiat selviävät kyllä ajallaan.

Vaaka

Tilanne kaipaa johtajaa. Ota vastuullesi tehtävä, jota kukaan muu ei suostu hoitamaan. Vedät nyt ihmisiä puoleesi.

Skorpioni

Yllättäviä muutoksia on tulossa. Puhu ääneen huolenaiheistasi. Sinun ei tarvitse jäädä yksin ratkomaan ongelmiasi.

Jousimies

Tarvitset vauhtia ja jännitystä. Lähde tutustumaan uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Rakkauselämäsi on hyvässä nosteessa.

Kauris

Tarkastele taloudellista tilannettasi. Muutamia muutoksia tekemällä saat aikaan tuntuvan parannuksen. Saat hyviä neuvoja läheiseltäsi.

Vesimies

Saatat olla tänään allapäin. Hidasta tahtia ja omista aikaa itsellesi. Hyvinvointisi tulisi olla nyt etusijalla.

Kalat

Pidä tauko tarkastellaksesi aikaansaannoksiasi. Tänään on  oikea päivä tulevaisuuden suunnittelemiselle. Lepääminen tekee ajatuksillesi hyvää.

Oinas

Suunnittele päiväsi hyvin. Urheilu saa ajatukset liikkeelle. Haaveet kannattaa nyt ottaa vakavasti, sillä niiden toteuttamiseen tarjoutuu pian mahdollisuus.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota asioista selvää. Juttelemalla ihmisille sinulle piirtyy parempi kokonaiskuva siitä, mitä on meneillään. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

RAPU

Uudista ulkonäköäsi. Se kohentaa mielialaasi huomattavasti. On hyvä hetki laittaa nimiä paperiin ja ottaa isoja askelia eteenpäin.

 

LEIJONA

Älä jää inttämään vastaan. Kaikki sujuu tänään helpommin, jos olet joustava. Kiinnostu kaikesta uudesta ja anna jokaiselle tilaisuus tutustua sinuun.

 

NEITSYT

Saat tänään paljon tietoa sinulle tärkeästä asiasta. Viisastuneena osaat tehdä parempia ratkaisuja. Älä pidä tunteitasi piilossa.

 

VAAKA

Pidä matalaa profiilia. Etenkin työkuvioissa on parasta hoitaa hommat vähin äänin. Omissa oloissasi saat loistojälkeä aikaan.

 

SKORPIONI

Tarjoa apuasi tilaisuuden tullen. Anna jokaisen silti päättää tilastaan itse heittäytymättä tungettelevaksi. Et ehkä tiedä kaikkea.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Saatat tehdä kiihdyksissäsi huonon ratkaisun, joka jäisi vain kaduttamaan jälkeenpäin. Määrätietoisuus vie pitkälle.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Uusi tuttava antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On aika kiinnostua kaikesta, sillä uteliaisuus on valttisi.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotiisi. Jokin kaipaa siellä huomiotasi. Päästä irti menneisyyden taakasta ja hyväksy asiat, joita et voi muuttaa.

 

KALAT

Tänään saattaa syntyä helposti väärinkäsityksiä. Ole selkeä tunteistasi puhuessasi. Ole suora ja kysy, jos jokin vaikuttaa hämärältä.

 

OINAS

Älä tee itsestäsi numeroa. Voit saada tänään suuria muutoksia aikaan. Toimi taustalta käsin ja tarkkaile ympäristön tapahtumia.

 

HÄRKÄ

Pidä hermosi kurissa. Rauhallisuus on tänään kaikki kaikessa. Stressaannut vain turhaan, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä päivälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi sotkea suunnitelmiasi. Päivä heittää sinut yllättäviin tilanteisiin, joissa on sopeuduttava nopeasti. Ota muutokset avosylin vastaan.

 

RAPU

Joudut selittelemään tekemisiäsi. Älä hermostu, vaan perustele näkemyksesi kaikessa rauhassa. Tarjoa apua pulaan joutuneelle kaverille.

 

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omaa tietonasi tänään. Väittelyyn joutuminen voi sotkea suunnitelmasi tänään. Näytä läheisellesi olevasi luotettava.

 

NEITSYT

Lykkää muutoksia liikkeelle. Moni asia on tänään kiinni sinusta. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja tarkistuta mielessäsi pyörivä pikkuseikka.

 

VAAKA

On aika järjestellä raha-asioita. Älä anna sen stressata sinua tarpeettomasti. Kysy asiantuntijan apua, jos sinulta loppuvat ideat kesken.

 

SKORPIONI

Heittäydy luovaksi. Anna mielikuvituksesi laukata ja kokeile reippaasti jotain uutta. Etenkin kotiin liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla avoin uudelle.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana uusien tuttavien kanssa. Ongelmia saattaa ilmetä nopeasti, jos uskoudut väärälle ihmiselle. Luota vaistoosi, niin et osu harhaan.

 

KAURIS

Järjestelmällisyys on kaiken hyvän alku. Suunnittele aikataulusi huolellisesti ja pidä niistä parhaasi mukaan kiinni. Pieniltä yllätyksiltä ei voi välttyä.

 

VESIMIES

Älä hyppää pää edellä uusiin seikkailuihin. Mieti, mikä sinulle on nyt tärkeintä. Et voi saada kaikkea kerralla, joten keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Saat ympäriltäsi tarvitsemaasi tukea eteenpäin päästäksesi. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

OINAS

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mihin pystyt. Diplomaattinen asenne on tarpeen tänään sotkuja selvitellessäsi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi ihmisiltä, joilla on sinua enemmän kokemusta. Muista kunnioittaa jokaisen mielipiteitä ja antaa muille tilaa. Ole avoin uusille ideoille.