Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Huolehdi omista asioistasi odottamatta, että sinua patistellaan liikkeelle. On parasta olla tuottamatta pettymystä läheisellesi.

 

 

HÄRKÄ

On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa. Sinun on päätettävä tänään lukuisista asioista. Etsi elämääsi lisää romantiikkaa.

 

 

KAKSONEN

Älä jää korjailemaan toisten tekemiä virheitä. Tarjoa apuasi menemättä liian pitkälle. Pysy perusasioissa ja pidä tilanteet yksinkertaisina.

 

 

RAPU

Tutustut tänään helposti uusin ihmisiin. Solmi kontakteja ja nauti kiinnostavista keskusteluista. Hemmottele itseäsi tavalla tai toisella.

 

 

LEIJONA

Tunteet nousevat pintaan. Ota ongelmat käsittelyyn nopeasti, niin pääset pian asioissa eteenpäin. On aika laajentaa kaveripiiriäsi.

 

 

NEITSYT

Muutoksen tuulet puhaltavat ja saavat sinuun vauhtia. Innokkuudestasi on paljon hyötyä. Päivä sisältää reilusti romantiikkaa.

 

 

VAAKA

Raha-asiat ja terveys ovat tänään etusijalla. Älä jätä mitään onnesi varaan. Käytä luovuuttasi ja ole valmis kokeilemaan jotain uutta.

 

 

SKORPIONI

Vie loppuun keskeneräiset asiat. Älä jätä mitään roikkumaan, sillä se ruokkii stressiäsi. Ota mielikuvitus avuksi arkipäivän ongelmissa.

 

 

JOUSIMIES

Saat hyvän idean, joka laittaa liikkeelle positiivisen lumipalloefektin. Ole kohteliaan kiinnostunut kaikista. Tapaat ihmisen, joka voi olla sinulle avuksi.

 

 

KAURIS

Spontaani asenne kannattaa tänään. Viehätysvoimasi avaa sinulle ovia ja hurmaa kaikki tapaamasi ihmiset. Intohimo on nyt pinnalla.

 

 

VESIMIES

Saat hyödyllistä tietoa, joka vie sinua lähemmäksi unelmiasi. Nyt jos koskaan on aika toimia. Pane kaikki peliin, niin et pety.

 

 

KALAT

On oikea hetki sitoutua. Ilmassa on runsaasti romantiikkaa, joka sulostuttaa päivääsi. Tarjoa apua, mutta älä kuluta itseäsi loppuun muiden asioita hoitamalla.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.