Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Kokeile uutta ja erilaista lähestymistapaa. Muutos tekee hyvää niin rahatilanteellesi kuin rakkauselämällesikin. Vanhan tutun kohtaaminen muistuttaa menneistä.

OINAS
Osallistu kaikkeen jännittävään, mitä ympärilläsi tapahtuu. On aika siirtyä sanoista toimintaan taakse katsomatta. Ilmassa on romantiikkaa.

HÄRKÄ
Ole oma-aloitteinen, jos haluat asioiden todella liikkuvan eteenpäin. Rehellisyys kannattaa, vaikka puheenaihe olisi arka. Omalaatuisuuttasi ei pidä peitellä.

KAKSONEN
Nauti olostasi ihmisten keskellä. Ole läsnä hetkessä ja tee päivästä merkityksellinen. Jätä negatiivisuus ja epäreilu kohtelu taaksesi.

RAPU
Pidä silmät auki, sillä joku lähelläsi yrittää manipuloida sinua. Kiristystä ei tarvitse hyväksyä missään muodossa. Varaudu tiheään työtahtiin.

LEIJONA
Uusi ilme kodillesi piristää myös sinua. Ota tulevaisuus puheeksi läheisesi kanssa ja kuuntele, mitä sanottavaa hänellä on. On aika lähteä tavoittelemaan unelmiasi.

NEITSYT
Pidä huoli siitä, että suunnitelmasi ovat toteutettavissa. Voit nauttia elämästä myös pienellä budjetilla. Ota haltuun uusi harrastus tai etsi tietoa kiinnostavasta asiasta.

VAAKA
Negatiiviset tunteet nousevat pintaan, jos annat jonkun hyppyyttää sinua. Tukeudu ihmiseen, jonka seurassa voit olla oma itsesi. Romanttinen ilmapiiri vallitsee tänään.

SKORPIONI
Vanhan tutun kohtaaminen tuo elämääsi jotain uutta. Ota tilanteesta ilo irti. Kokeile rohkeasti kaikkea uutta ja erilaista.

JOUSIMIES
Kohtaat vastalauseita, joten ole valmis perustelemaan. Varaa takataskuun selitys, sillä saatat joutua hankalaan tilanteeseen. Pysy totuudessa, niin suojaat mainettasi.

KAURIS
Olet täynnä virtaa ja tuoreita ideoita, eikä se jää muilta huomaamatta. Älä kiirehdi, sillä sinulla on aikaa. Rakkauselämässäsi tapahtuu jotain yllättävää.

VESIMIES
Hyvä itsekuri on tänään tarpeen. Älä päästä negatiivista ihmistä iskemään kapuloita rattaisiisi. Voit valita itse asenteesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.