Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Jos taktiikkasi ei toimi, kokeile jotain muuta. Älä hukkaa aikaa samojen virheiden toistamiseen. Unelmat ovat nyt saatavillasi, jos uskallat tavoitella niitä.

Rapu

Pidä tunteesi hallinnassa. Räiskyvä luonteesi voi hankaloittaa tänään asioita. Löydät ratkaisun sinua vaivanneeseen kysymykseen.

Leijona

Ole rohkea. On aika näyttää, mihin pystyt. Yksityiskohdilla on väliä, joten kiinnitä huomiota kaikkeen ympärilläsi tapahtuvaan.

Neitsyt

Älä anna liikaa painoarvoa kritiikille. Et saa mitään aikaan, jos yrität miellyttää kaikkia. Marisijat löytävät kyllä kaikesta sanomista.

Vaaka

Lähennyt etäisen tuttavan kanssa tänään. Hän saa sinut ajattelemaan asioita uudesta perspektiivistä. On aika miettiä tulevaisuutta.

Skorpioni

Keskity ihmisiin, joilla on oikeasti väliä. On ajan hukkaa roikkua kiinni suhteessa, joka ei anna sinulle mitään. Sinulla on lähipiirissäsi tarvitsemasi tuki.

Jousimies

Sinulla on liikaa hommaa. Älä kiirehdi tekemään päätöksiä, sillä stressi hämärtää arvostelukykyäsi. Tunne-elämäsi kaipaa tasapainoa.

Kauris

Joku pettää tänään luottamuksesi. Tilanteen pakkomielteinen analysointi ei muuta mitään. Ainoa vaihtoehto on jatkaa eteenpäin pystypäin.

Vesimies

Järjestä mukavaa tekemistä sinulle ja rakkaillesi. Rahaa ei tarvitse kuluttaa, sillä yhteinen laatuaika riittää. Käytä mielikuvitustasi.

Kalat

Pysy totuudessa, vaikka mikä olisi. Tärkeä ihmissuhteesi saa kolhun, jos rikot antamasi lupauksen. Kanna vastuu teoistasi.

Oinas

Luvassa on romantiikkaa. Kaipaat jännitystä ja menoa, mikä saa sinut heittäytymään uuteen seikkailuun. Päivään kuuluu paljon onnellisia käänteitä.

Härkä

Kohtaat kilpailua. Jos pysyt rauhallisena konfliktitilanteessa, voitat pisteitä. Väittelemään ei kannata ryhtyä, sillä teot vakuuttavat paremmin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Älä mene lankaan, kun joku yrittää sumuttaa sinua häpeämättömästi. Selvitä asiat itsenäisesti, niin säästyt paljolta. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

KAURIS

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä anna kenenkään kipata niskaasi velvollisuuksia, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Muista pitää puoliasi.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa. Esillä on herkkiä puheenaiheita, jotka kaipaavat vain pientä kipinää draaman syntymiseen. Ole valmis kompromisseihin.

 

KALAT

Ihmissuhteissa nousee pian pintaan ongelmia, jos vaatimuksia satelee liikaa puolin tai toisin. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Valittaminen ei auta ketään.

 

OINAS

Mieti vielä kertaalleen, mitä olet tekemässä. Muutos on sinulle hyväksi, mutta suunnan on oltava tarkkaan harkittu. Kysy ystävän mielipidettä.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika riehaantua ostoksilla. Tunnekuohu voi saada sinut käyttäytymään päättömästi. Hillitse itsesi ja selvitä asiat puhumalla.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla on ilmassa epävarmuutta. Sekavuus helpottaa keskustelemalla luotettavan ihmisen kanssa. Älä taivu manipulointiyritysten alla.

 

RAPU

Hanki uutta ajateltavaa. Uppoudu rakkaan harrastuksen pariin tai valmistele tulevia juhlapyhiä. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla oma itsesi.

 

LEIJONA

Sinulla on vaikeuksia järjestellä ajatuksiasi tänään. Epävarmuus kuuluu asiaan, mutta älä anna sen puskea sinua tyhmyyksiin. Rauhallisuus on valttisi.

 

NEITSYT

Ota väistämättömät muutokset vastaan. Sopeudu ja etene suunnitelmissasi vakaassa tahdissa. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

VAAKA

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Suojele erityisesti salasanoja ja tunnuslukuja huolella tänään. Luvassa on myöhästelyä.

 

SKORPIONI

Raha ja tunteet ovat riskialtis yhdistelmä. Valitse tarkkaan, kenen kanssa yhdistät voimasi taloudellisissa kysymyksissä. On tärkeää, että teillä synkkaa. 

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunnerikas selkkaus nostattaa ilmoille kysymyksiä, joihin ei ole helppoa vastata. Joku tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Joudut kärsimään jonkun muun töppäyksestä tänään. Voit auttaa asioita parempaan suuntaan omalla panoksellasi. Aktiivisuus kannattaa.

 

VESIMIES

Mieti tarkkaan, kannattaako näkemystesi jakaminen tänään. Joku saattaa loukkaantua suoruudestasi. Hillitse haluasi kritisoida.

 

KALAT

Pidä tunteesi hallinnassa. Ota läheisesi tasaväkisesti huomioon, niin kenenkään tunteet eivät tule loukatuiksi. Syyttely ei ratkaise mitään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan tilannetta, jota et voi muuttaa. Tee parhaasi tullaksesi toimeen kaikkien kanssa. Vältä ongelmia erityisesti työpaikalla.

 

HÄRKÄ

Täytä päivä ystävien tapaamisilla. Löydät loistavan keinon ajaa asiaa, joka on lähellä sydäntäsi. Epäitsekkyytesi levittää ympärillesi positiivista energiaa.

 

KAKSONEN

Viimeistään nyt on aika selvittää tunne-elämääsi painamaan jäänyt asia. Et ehkä ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Puhuminen puhdistaa ilman.

 

RAPU

Vietä aikaa kotona perheen kesken. Ongelmia ilmaantuu, jos haalit itsellesi liikaa tekemistä. Pidä työ ja yksityiselämäsi tiukasti erillään.

 

LEIJONA

Perheenjäsen saattaa aiheuttaa sinulle huolia tänään. Edessä voi olla hermoja raastava välienselvittely. Kuuntele omaa oikeudentajuasi.

 

NEITSYT

Koet tänään epävarmuuden ja pettymyksen hetkiä. Älä kiellä tosiasioita. Ota päivän haasteet vastaan sellaisina kuin ne ovat.

 

VAAKA

Ole suora ja rehellinen. Kiertely aiheuttaa vain väärinkäsityksiä. Pidä varasi, sillä lähistölläsi liikkuu kyseenalaisilla motiiveilla varustettu ihminen.

 

SKORPIONI

Pidä suunnitelmasi yksinkertaisina. Keskity ennen kaikkea perheeseen ja ystäviin tänään. Joku lähipiirissäsi tarvitsee apuasi.