Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Saat olla tänään esillä. Ota päivästä ilo irti ja laajenna verkostojasi. Saat hyvää palautetta, joka kannattaa painaa korvan taakse tulevaa varten.

 

KAKSONEN

Pidä mielipiteesi omana tietonasi. Joku yrittää kääntää sanasi sinua vastaan ja manipuloida sinua väärälle polulle. Ole tarkkana, sillä aika on otollinen väärinkäsitysten syntymiselle.

 

RAPU

Pysy rauhallisena ja vältä pikaisia johtopäätöksiä. Lähelläsi on ailahtelevaisesti käyttäytyvä ihminen, josta sinun ei kannata ottaa paineita. Rakkauselämäsi on hyvässä nosteessa.

 

LEIJONA

Etene täydellä höyryllä kohti päämäärääsi. Taktiikkasi ei miellytä kaikkia, mutta saa taatusti tuloksia aikaan. Keskity muuttamaan itseäsi muiden sijaan.

 

NEITSYT

Ota kokemuksistasi opiksi ja jatka eteenpäin. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi tai painostaa sinua muuttamaan suuntaa. Omat tarpeesi ovat etusijalla.

 

VAAKA

Kohota äänesi kuuluviin. Tartu hyödylliseen tietoon, jonka yllättävä lähde tarjoaa sinulle. Tänään ei kannata jäädä ihmettelemään, sillä on suoran toiminnan aika.

 

SKORPIONI

Älä ota hoitaaksesi muiden vastuualueille kuuluvia hommia. Seuraa sydämesi ääntä, joka johtaa sinut oikealle reitille. Ole läsnä tässä hetkessä ja läheistesi elämässä.

 

JOUSIMIES

Varo ylilyöntejä tänään. On aika ottaa rauhallisesti ja miettiä jokaista siirtoa, jotta mokia ei tulisi. Älä venytä totuutta, vaan kohtaa tosiseikat rehellisesti.

 

KAURIS

Menneiden tutkiskelu tekee hyvää. Älä jää silti muistoihin kiinni, sillä tärkeintä on hetkessä eläminen. Voit katsoa kohti tulevaa optimistisin mielin.

 

VESIMIES

Keskity tekemään omaa juttuasi. Tärkeintä on se, mihin itse uskot. Tee tarvittavat muutokset ja anna myös muille oma tilansa.

 

KALAT

Kuuntele ja ota opiksi. Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi ja pyydä neuvoja heiltä silloin, kun tarve iskee. Faktat ovat aavistuksiasi tärkeämpiä.

 

OINAS

Pidä mielesi avoimena. Voit saada aluilleen tärkeitä muutoksia, jotka koskettavat elämääsi pitkällä tähtäimellä. Määrätietoisuus vie sinut kohti aurinkoista tulevaisuutta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.