Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VAAKA
Itsekuri auttaa sinua pääsemään eteenpäin. Etsi seuraasi ihmisiä, joilla on tulevan kannalta hyödyllisiä kontakteja. Sinulla on silmää yksityiskohdille, mistä on apua tänään.

SKORPIONI
Olet itse vastuussa tulevaisuudestasi. Muuta asioita arjessasi, jos et ole niihin tyytyväinen. Älä tuo itseäsi liikaa esille.

JOUSIMIES
Älä anna lupauksia, joita et voi pitää. Joku yrittää käyttää anteliaisuuttasi hyväkseen, joten ole tarkkana. Mene apua tarvitsevan ihmisen taustajoukoiksi.

KAURIS
Sinulle ei kerrota tänään kaikkea. Tarvitset kaiken energiasi saadaksesi selville, mitä sinulta pimitetään. Ole määrätietoinen, niin pääset eteenpäin.

VESIMIES
Uudet tuttavuudet tuovat jännitystä elämääsi. Pidä odotuksesi realistisina. On parasta ottaa opiksi menneistä.

KALAT
Älä tee impulsiivisesti päätöksiä. Muutokset vaativat aikaa ja harkintaa. Joku yrittää harhauttaa huomiotasi pois olennaisesta.

OINAS
Rakkauselämäsi kukoistaa. Saat itseluottamusta päivän tapahtumista. Pyri selvittämään asiat ihmisten kanssa kasvotusten.

HÄRKÄ
Panosta sosiaalisiin taitoihisi. Erilaisten ihmisten tapaaminen tekee sinulle hyvää. Teet hyvän vaikutuksen, jos olet reilu ja kaikille kohtelias.

KAKSONEN 
Kaikki eivät halua parastasi. Sinut voidaan hämätä toiminaan periaatteitasi vastaan, jos et ole varuillasi. Pidä silmäsi auki.

RAPU
Raha-asiat liikkuvat entistä parempaan suuntaan. Pidä työ- ja yksityiselämäsi erossa toisistaan. Ikäviä sekaannuksia voi muuten sattua.

LEIJONA
Pysy kohtuudessa rahan kanssa. Yli varojesi eläminen tuo sinulle vain stressiä. Keskity kuluttamisen sijaan rakkauselämääsi.

NEITSYT
Ota uusi haaste vastaan. Sinun on aika päästä asioissa eteenpäin. Voit kääntää negatiivisen seikan positiiviseksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.