Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä tunteesi piilossa tänään. Pysy kaukana konflikteista ja pyri selvittämään asiat rauhanomaisesti. Kuuntele ja ota opiksi muilta.

 

VAAKA

Pysy valppaana ja valmiina toimimaan. Voit oppia paljon tänään tapaamiltasi ihmisiltä. Ole tarkkana omaisuutesi kanssa.

 

SKORPIONI

Kukaan muu ei hoida asioitasi puolestasi, ellet itse pidä niistä huolta. Joku saattaa yrittää johtaa sinua harhaan, jos et ole valppaana. Älä levittele rahojasi ympäriinsä.

 

JOUSIMIES

Älä odota, että joku muu ottaa ohjat käsiinsä. Ole aktiivinen ja kysele, niin asiat alkavat selkiytyä. Kieltäydy liian korkeista vaatimuksista.

 

KAURIS

Joku yrittää manipuloida tunteitasi. Älä luota ihmiseen, joka tungettelee reviirillesi. Luota vaistoosi ja peräänny, jos se antaa sinulle vahvoja signaaleja.

 

VESIMIES

Tunnollisuudella hiljennät kritiikin. Ole luottamuksen arvoinen jättämättä tilaa valituksille. On hyvä hetki istua alas miettimään strategiaasi.

 

KALAT

Älä anna periksi houkutuksille. Rehellisyys on hyvä lähtökohta kaikelle. Varmistu siitä, etteivät odotuksesi ole liian korkealla.

 

OINAS

Panosta taloudellisen tilanteesi rauhoittamiseen. Katso omaisuutesi perään ja suunnittele seuraavia siirtoja. On aika kysyä neuvoja lähipiiristäsi.

 

HÄRKÄ

Luota vaistoosi päätöksiä tehdessäsi. Huhujen kuunteleminen vain sekoittaa pääsi. Tiedät itse parhaiten, mikä sinulle on hyväksi.

 

KAKSONEN

Tunnekuohu saa sinut käyttäytymään luonteesi vastaisesti. Harkitse liikkeesi loppuun asti, niin vältyt pahalta mokalta. Saatat joutua kokemaan tänään pettymyksiä.

 

RAPU

Joku pimittää sinulta tietoa. Pidä matalaa profiilia, kunnes tilanne on sinulle selvempi. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

LEIJONA

Ota vastuu tapahtumista. Tyhjät lupaukset tietävät ongelmia. Puhu suoraan sydämestäsi ja laita liikkeelle muutoksia oman onnellisuutesi hyväksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.