Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

On aika laittaa hauskanpito etusijalle. Nauti olostasi ja seurastasi, missä sitten oletkin. Piristä läheisesi päivää hyvillä neuvoilla.

 

NEITSYT

Tarjoa apuasi, mutta älä ala kenenkään palvelijaksi. Kuuntele vaistoasi ja peräänny, jos hälytysmerkkejä alkaa ilmaantua. Vaadi arvoistasi kohtelua.

 

VAAKA

Huolehdi siitä, että sinua kuunnellaan. Sinulla on tärkeää sanottavaa, josta voi olla hyötyä myös muille. Ilmassa on rakkautta.

 

SKORPIONI

Ota yksi asia kerrallaan. Rauhallisuus on tänään valttia. Älä hätiköi ja toivota muutokset tervetulleiksi vastaan taistelematta.

 

JOUSIMIES

Ota vastaan haaste, josta riittää purtavaa pidemmäksi aikaa. Matkalle lähtö tulisi nyt sopivaan saumaan. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

KAURIS

Selvitä asioita itse. Liian monen välikäden kautta kulkenut tieto ei ole enää luotettavaa. Älä tee tunnekuohuissasi huonoa ratkaisua.

 

VESIMIES

Aloita muutokset itsestäsi. Mieti ennen toimimista, miksi et ole tilanteeseen tyytyväinen. On aika päästää irti menneisyyden virheistä.

 

KALAT

Siirrä katse tulevaan. Olet sinut menneiden kanssa, eikä taakse kannata enää tuijotella. Muista pyytää, jos todella haluat jotain.

 

OINAS

Jännitteet purkautuvat rehellisellä ja avoimella keskustelulla. Saat tilaisuuden osoittaa rakkaalle ihmiselle, kuinka paljon välität. Päivä tarjoaa arvokasta tietoa.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi tänään kokemastasi. Älä päästä muita sanelemaan, miten sinun tulisi toimia. Laajenna näkökenttääsi ja nauti saamistasi uusista vaikutteista.

 

KAKSONEN

Panosta viihtyisään kotiin. Sinulla on mieleistä puuhaa, joka pitää sinut kiireisenä koko päivän. Pääset asioissa hienosti eteenpäin tänään.

 

RAPU

Ole valmis auttamaan muita. Ideasi otetaan tänään hyvin vastaan. Säädä kritiikkiä hiljemmalle ja harkitse tarkkaan seuraavaa siirtoasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.