Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Voit kääntää tilanteen voitoksesi pelaamalla korttisi oikein. Älä pelkää joukosta erottumista, sillä erilaisuus on valttisi. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua.

 

LEIJONA

Rajoita rahankäyttöä. Muiden auttaminen on suotavaa, mutta anna tukesi hyvien neuvojen muodossa. Sinun ei tarvitse maksaa toisten tekemistä virheistä.

 

NEITSYT

Ota tilanne haltuusi. Joku yrittää hyötyä ystävällisyydestäsi, joten ole valppaana. Seuraa vaistoasi ja tee asiat omalla tyylilläsi.

 

VAAKA

Päivä sisältää yllättäviä käänteitä. Pidä ihmissuhteet ja työasiat erillään, sillä sinun on keskityttävä nyt yhteen asiaan kerrallaan. Käytä maalaisjärkeä ongelmatilanteissa.

 

SKORPIONI

Tartu uusiin haasteisiin palavalla innolla. Tarvitset intohimoasi päivän haasteisiin. Toivota romantiikka tervetulleeksi elämääsi.

 

JOUSIMIES

Älä kadota perspektiiviäsi. Saatat harhautua polultasi, jos alat kuunnella kritiikkiä liian tosissasi. Tunteiden ei pidä sotkea logiikkaasi.

 

KAURIS

Asiat tapahtuvat tänään vauhdilla. Älä jää kyydistä tai odottele, että joku tekee hommasi puolestasi. Ota tarjotut mahdollisuudet vastaan.

 

VESIMIES

Tarkastele kotiasi ja mieti, mitä muutoksia toivot näkeväsi siellä. Mukavuuteesi kannattaa satsata myös rahallisesti. Perheesi on nyt etusijalla.

 

KALAT

Jätä itsellesi varaa mielesi muuttamiseen. Sinulle tehdään pian houkutteleva tarjous, joka saattaa laittaa suunnitelmasi uusiksi. Romantiikka tuo päivääsi piristettä.

 

OINAS

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. Rehellisyytesi auttaa yhteisen ongelman ratkaisemisessa. Nyt kannattaa olla joustava ja valmis tekemään viime hetken muutoksia.

 

HÄRKÄ

Tutustu ihmisiin ja solmi kontakteja. Saat uusia ajatuksia ja virkistäviä näkemyksiä pureksittaviksi. Luvassa on myös romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Älä anna kritiikin lannistaa. Paina hyödylliset vinkit mieleen tulevaa varten ja jatka eteenpäin. On muutoksien ja uusien alkujen aika.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.