Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Päätä itse, miten käytät aikasi. Älä anna kenenkään painostaa sinua ratkaisuissasi. Lähde liikkeelle aikaisin ja hoida asiasi ripeästi.

 

RAPU

Olemalla avoin ja rehellinen voitat ihmiset puolellesi. Salailu johtaa vain ongelmiin. Panosta kotiisi pienillä muutoksilla, jotka vaikuttavat kohottavasti mielialaasi.

 

LEIJONA

Hae energiaa uudesta ympäristöstä. Tarvitset nyt uskoa muutoksiin. Kerro ajatuksistasi muille ja ole valmis muokkaamaan niitä tilanteen mukaan.

 

NEITSYT

Muista, että sinulla on oikeus tulla kuulluksi. Selitä, mitä toivot tilanteelta ja ole valmis vastaamaan kysymyksiin. Pyydä apua, niin pääset alkuun.

 

VAAKA

Kiinnitä huomiota siihen, minkälaisen ensivaikutelman annat. Korjaa vaatekaappisi ja hiustyylisi kohdilleen. Valitse myös sanasi tänään tarkkaan.

 

SKORPIONI

Ota ohjat käsiisi ja hoidat hommasi itse. Nyt ei ole syytä jaella vastuuta muille, jos voit hoitaa asian itse. Omaperäiset ideasi herättävät toivottua huomiota.

 

JOUSIMIES

Pidä huolta omaisuudestasi. Tänään kannattaa pitää silmällä kaikkea omaasi ja suojella tarkkaan myös salaisuuksia, jotka eivät kuulu kaiken kansan tietoon.

 

KAURIS

On aika lyödä asioita lukkoon ja päästä eteenpäin. Neuvottele ja ole valmis tulemaan vastaan. Panosta kotisi viihtyisyyteen.

 

VESIMIES

Muutos ja jännitys vetävät sinua puoleensa. Pidä silmät auki hyvien työmahdollisuuksien varalta. Ilmassa on romantiikkaa ja kipinöitä.

 

KALAT

Vaistosi on tänään harvinaisen tarkka. Siitä kannattaa ottaa ilo irti. Huomaat nopeasti, jos jollakin on sinua kohtaan epämääräisiä aikeita.

 

OINAS

Huolellisesti laadittu suunnitelma auttaa sinut taloudellisen loukun ohi. On aika tehdä nopeita päätöksiä. Ilmassa on rakkautta.

 

HÄRKÄ

Mieti matkalle lähtöä tai sovi tapaaminen vanhan kaverin kanssa. Ajatusten vaihtaminen tekee hyvää ja auttaa sinua tekemään tulevaisuuttasi koskevan päätöksen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.