Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä anna muiden puhua puolestasi, sillä saat asiasi parhaiten kuuluviin olemalla itse äänessä. Pidä silmällä omaisuuttasi ja vältä tuhlailua. Yksin oleminen voi tehdä terää.

 

KAKSONEN

Joudut vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin. Joku haluaa tentata sinua tunteistasi tai odotuksistasi. Kohtuudessa pysyminen pelastaa sinut tänään.

 

RAPU

Pidä pääsi ja toteuta suunnitelmasi, vaikka muut sanoisivat mitä. On tärkeää, että osoitat olevasi tosissasi ja luottamuksen arvoinen. Tutustu ihmisiin ja laajenna verkostojasi.

 

LEIJONA

On aika tehdä muutoksia elämääsi. Onnesi on muutamien uhrauksien arvoinen. Pääset tutustumaan kiinnostaviin ihmisiin, joista voi olla myös hyötyä verkostoitumismielessä.

 

NEITSYT

Ole huolellinen sanojasi valitessasi. Joku tulkitsee viestisi väärin, ellet ole erityisen selkeä. Vältä katastrofi olemalla kärsivällinen ja valmis kuuntelemaan.

 

VAAKA

Vietä aikaa seurassa, jossa viihdyt parhaiten. Lähtekää yhdessä toteuttamaan hyvää ideaa ja pitäkää hauskaa. Pääset tekemään lähempää tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa.

 

SKORPIONI

Ole tehokas ja tarkka. Nyt on aika kiristää kukkaron nyörejä ja harkita jokaista ostosta erikseen. Kysy läheistesi mielipidettä ennen tärkeän päätöksen tekemistä.

 

JOUSIMIES

Älä huoli siitä, mitä muut puuhaavat. Keskity perheeseen ja ystäviin, sillä he tarvitsevat huomiotasi. Hyväntuulisuutesi leviää ja saat ihmiset viihtymään seurassasi.

 

KAURIS

Selvitä faktat ennen kuin teet tärkeitä päätöksiä. Avaa ovi romantiikalle, sillä se kohentaa elämänlaatuasi roimasti. Keskity muutoksiin, jotka haluat nähdä itsessäsi.

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään tulla sinun ja unelmiesi väliin. Jatka täydellä höyryllä eteenpäin valitsemallasi tiellä. Latautuneet tunteet antavat sinulle energiaa.

 

KALAT

Tarkkaile ympäristöäsi. On tärkeää, että huomaat ihmisten reaktiot voidaksesi mukautua niihin. Tarjoa ystävälle auttavia neuvoja kritiikin sijaan.

 

OINAS

Älä pelkää tehdä asioita uudella tavalla. Luota itseesi, sillä kaikki tulee sujumaan hyvin. Auta muutoksia alkuun ennakkoluulottomasti.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.