Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Ole valmis kompromisseihin. Itsepäisyydestä on nyt haittaa. Älä jää vain yhden näkökulman vangiksi.

Kaksonen

Tänään on hyvä päivä tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa. Rakkauselämässäsi tapahtuu mielenkiintoinen käänne.

Rapu

Tee itse omat ratkaisusi. Olisi virhe luottaa liikaa muiden mielipiteisiin. Pidä silmällä rahankäyttöäsi.

Leijona

Impulsiivinen käytös johtaa tänään ongelmiin. Mieti seurauksia ennen kuin toimit. Voi olla, että olet ymmärtänyt jotain väärin.

Neitsyt

Hanki jännitystä elämääsi. Sen ei tarvitse merkitä rahan menoa, sillä pienet asiat tuottavat sinulle eniten iloa.

Vaaka

Voit olla tänään avuksi ja puhua sinulle tärkeän asian puolesta. Pidä silmäsi auki kiinnostavien tilaisuuksien varalta. Valppautesi palkitaan.

Skorpioni

Sinulla on vahvoja mielipiteitä. Älä anna sen sokaista sinua muilta kiinnostavilta näkökulmilta. Ystävä antaa sinulle hyvän neuvon.

Jousimies

Rakkauselämässäsi tapahtuu. Päivä sisältää yllättäviä kohtaamisia, joista kannattaa ottaa kaikki irti. Ota muutokset vastaan avosylin.

Kauris

Tänään on hyvä päivä henkilökohtaisen projektin aloittamiselle. Saat siihen apua ystäviltä ja perheenjäseniltä. Ole valmis joustamaan tarvittaessa.

Vesimies

Joku yrittää painostaa sinua. Älä vastaa liian henkilökohtaisilta tuntuviin kysymyksiin. Tänään on parasta pitää matalaa profiilia.

Kalat

Älä jää odottamaan, vaan tee itse aloite. Rohkeus on nyt valttia rakkauselämässä. Tunteiden piilottelusta ei ole hyötyä.

Oinas

Luvassa on suuria muutoksia. Suunta on kuitenkin hyvä, joten anna mennä. Ihmiset hakeutuvat nyt innokkaasti seuraasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Älä mene lankaan, kun joku yrittää sumuttaa sinua häpeämättömästi. Selvitä asiat itsenäisesti, niin säästyt paljolta. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

KAURIS

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä anna kenenkään kipata niskaasi velvollisuuksia, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Muista pitää puoliasi.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa. Esillä on herkkiä puheenaiheita, jotka kaipaavat vain pientä kipinää draaman syntymiseen. Ole valmis kompromisseihin.

 

KALAT

Ihmissuhteissa nousee pian pintaan ongelmia, jos vaatimuksia satelee liikaa puolin tai toisin. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Valittaminen ei auta ketään.

 

OINAS

Mieti vielä kertaalleen, mitä olet tekemässä. Muutos on sinulle hyväksi, mutta suunnan on oltava tarkkaan harkittu. Kysy ystävän mielipidettä.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika riehaantua ostoksilla. Tunnekuohu voi saada sinut käyttäytymään päättömästi. Hillitse itsesi ja selvitä asiat puhumalla.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla on ilmassa epävarmuutta. Sekavuus helpottaa keskustelemalla luotettavan ihmisen kanssa. Älä taivu manipulointiyritysten alla.

 

RAPU

Hanki uutta ajateltavaa. Uppoudu rakkaan harrastuksen pariin tai valmistele tulevia juhlapyhiä. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla oma itsesi.

 

LEIJONA

Sinulla on vaikeuksia järjestellä ajatuksiasi tänään. Epävarmuus kuuluu asiaan, mutta älä anna sen puskea sinua tyhmyyksiin. Rauhallisuus on valttisi.

 

NEITSYT

Ota väistämättömät muutokset vastaan. Sopeudu ja etene suunnitelmissasi vakaassa tahdissa. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

VAAKA

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Suojele erityisesti salasanoja ja tunnuslukuja huolella tänään. Luvassa on myöhästelyä.

 

SKORPIONI

Raha ja tunteet ovat riskialtis yhdistelmä. Valitse tarkkaan, kenen kanssa yhdistät voimasi taloudellisissa kysymyksissä. On tärkeää, että teillä synkkaa.