Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Älä menetä hermojasi. Pidä pintasi paineita vastaan, sillä monella on kommentoitavaa asioistasi. Tee ratkaisusi omien tarpeittesi perusteella.

 

HÄRKÄ

Rakkaus on nosteessa. Kerää tietoa paremmin tietäviltä, sillä tarvitset vankat taustat. Selvitä itsellesi, mitä haluat.

 

KAKSONEN

Älä jaa henkilökohtaisia haaveitasi liian suuren yleisön kanssa. Keskity viemään eteenpäin raha-asioita. Ole valmis neuvottelemaan ja joustamaan tarvittaessa.

 

RAPU

Sinun on aika päästä esiin. Ota paikkasi huomion keskipisteenä, niin teet ihmisiin lähtemättömän vaikutuksen. Läheisesi onnistuu kääntämään pääsi suostuttelullaan.

 

LEIJONA

Pidä silmät auki ja tarkkaile ympäristön liikkeitä. Älä ota hoitaaksesi asioita, jotka kuuluvat muiden vastuulle. Positiivisessa ajattelussa on paljon voimaa.

 

NEITSYT

Viehätysvoimasi vie sinut pitkälle. On otollinen hetki romantiikalle ja matkustelulle. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa ja ota rennosti.

 

VAAKA

Raha-asiat ovat nyt etusijalla. Tartu tilaisuuteen, joka tarjoaa elämääsi vakautta ja selkeää suuntaa. Pysyt budjetissa tekemällä hienosäätöä arkeesi.

 

SKORPIONI

Pyydä apua perheenjäseneltäsi. Tarvitset hyviä neuvoja ja luovuutta selättääksesi päivän haasteet. Älä haihattele, vaan keskity olennaiseen.

 

JOUSIMIES

Pääset juttelemaan samoista asioista kiinnostuneen ihmisen kanssa. Yhdistäkää voimanne ja kehittäkää hyvää ideaa pidemmälle.

 

KAURIS

Pidä huolta läheisistäsi. On hyvä hetki laittaa kotia ja viettää aikaa rakkaittesi parissa. Punnitse tarkoin mahdollisuuksiasi työrintamalla.

 

VESIMIES

On aika ottaa selvää uudesta työpaikasta tai asunnosta. Joku tarvitsee apuasi, joten ole valmis tarjoutumaan tueksi. Taitojesi kehittäminen kannattaa aina.

 

KALAT

Anna mielikuvituksesi vaeltaa. Saatat tulla keksineeksi idean, joka vie rahatilanteesi otolliseen suuntaan. Pidä kohtuus mielessäsi joka käänteessä.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.