Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Älä kaihda erikoisia keinoja, jos haluat tehdä vaikutuksen tapaamaasi ihmiseen. Omaperäisyydestä saa pisteitä. Ystävällinen ele ei jää huomaamatta.

OINAS
Älä kasaa itsellesi liikaa tekemistä. Saatat olla vaarassa menettää keskittymiskykysi, jos pitelet kaikkia lankoja käsissäsi. On aika palauttaa asiat tärkeysjärjestykseen.

HÄRKÄ
Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Saat päivästä enemmän irti, jos osallistut aktiivisesti tapahtumiin. Älä jää vain seinäkukaksi taustalle.

KAKSONEN
Seiso sanojesi takana. Ilman tahdonvoimaa ja itseluottamusta päivästä tulee haastava. Usko itseesi ja aja asiaasi loppuun saakka.

RAPU
Joustavuus kotona ja perheen kesken on tarpeen. Tunteet ovat pinnassa, mutta kompromisseilla kaikki löytävät paikkansa tilanteesta.

LEIJONA
Rakkauselämäsi tulisi olla tänään etusijalla. Järjestä aikaa parisuhteellesi tai uusiin ihmisiin tutustumiselle. Jaa tulevaisuuden haaveesi muiden kanssa.

NEITSYT
Älä törsää mihinkään ylimääräiseen. Ole tarkkana liian hyviltä kuulostavien tarjousten kanssa. On parasta, että keskityt pitämään rahatilanteesi vakaana.

VAAKA
Päivän ohjelmaan pitäisi kuulua ennen kaikkea rakkaittesi seuraa ja rentoutumista. Jutelkaa haaveistanne ja laatikaa yhteisiä suunnitelmia.

SKORPIONI
Kokeile tänään jotain, mitä et ole koskaan aiemmin tehnyt. On hyvä hetki voimien yhdistämiseen tärkeän asian puolesta. Voit saada aikaan jotain merkittävää.

JOUSIMIES
Odotettavissa on tunnemyrskyjä. Jännitteitä syntyy helposti etenkin perheen kesken. Varomaton kommentti voi aiheuttaa pahan riidan, joten harkitse sanojasi.

KAURIS
Aloita muutokset itsestäsi. Haaskaat aikaasi, jos yrität muuttaa muita ihmisiä. Itsetutkiskelusta ja taitojesi kehittämisestä on aina hyötyä.

VESIMIES
Saat tietoosi jotain jännittävää. Voit huoletta ottaa haltuun kunnianhimoisen projektin, sillä sinulla riittää siihen vaadittavaa mielikuvitusta ja näkemystä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.