Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa. Älä jaa liian henkilökohtaisia asioita kaikkien kuultaviksi. Joku saattaa yrittää käyttää sinua hyväkseen.

Kaksonen

Suunnittele rahankäyttöäsi. Yllättäviä menoja voi olla luvassa. Ota vastaan lupaavalta kuulostava tarjous.

Rapu

Ole siellä, missä tapahtuu. Vedät nyt uusia ihmisiä puoleesi. Rakkauselämässäsi tapahtuu.

Leijona

Päivä ei suju suunnitelmiesi mukaan. Nopea sopeutuminen on valttia. Kiinnostava ihminen ilmestyy elämääsi.

Neitsyt

Tänään on parasta pysytellä taka-alalla. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä uudesta tuttavuudesta. Hän saattaa yllättää sinut myöhemmin.

Vaaka

Luvassa on yllätyksiä. Pidä tavaroitasi silmällä ja kirjoita tärkeät päivämäärät ylös. Saatat unohtaa muuten jotain olennaista.

Skorpioni

Järjestä sinulle ja läheisellesi yhteistä aikaa. Maiseman vaihtaminen tekee hyvää. Lähde tutustumaan uuteen paikkaan.

Jousimies

On aika toimia. Kysy neuvoa ihmiseltä, joka tuntee sinut hyvin. Hän ymmärtää tilannettasi ja osaa auttaa.

Kauris

Tarjoa apuasi ihmiselle, joka kaipaa hyviä neuvoja. Älä sulkeudu kuoreesi. Ihmissuhdeasiat ovat tänään etusijalla.

Vesimies

Sinulla käy tänään tuuri. Tapaat ihmisen, joka tekee sinuun vaikutuksen. Välillenne voi kehittyä ajan kanssa jotain erityistä.

Kalat

Panosta ihmissuhteisiin. Lähipiirisi tarvitsee sinua. Vietä tänään aikaa kotioloissa ja lataa akkujasi.

Oinas

Vanha tuttu menneisyydestä ottaa tänään yhteyttä. Hänellä on sinulle kerrottavaa. Sopikaa tapaaminen vaihtaaksenne kuulumisia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Lähde osallistumaan sinne, missä tapahtuu. Päivä tuo tiellesi lukuisia innostavia haasteita.

 

RAPU

Ole oma itsesi. Persoonallisuutesi valloittaa ja jää mieleen tänään. Tapaat nyt paljon ihmisiä, ja ilmassa on myös romantiikkaa.

 

LEIJONA

Ole tarkkana tekemisistäsi. Ylilyönnit vievät sinut nopeasti ongelmiin, joten pysy kohtuudessa. Älä jätä mitään sattuman varaan.

 

NEITSYT

Ole avoin tunteistasi puhuessasi. On aika vakavoitua ja laatia lähitulevaisuutta varten aukoton suunnitelma. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

VAAKA

Hoida tekemättömät asiat loppuun. Stressi pysyy kurissa, jos pidät kiinni aikatauluista. Hankkiudu eroon tavaroista, joita et tarvitse enää.

 

SKORPIONI

Voit vaikuttaa asioihin paljon asenteellasi. Joudut tekemisiin hankalan ihmisen kanssa. Älä anna hänen vetää sinua mukaan negatiivisuuteensa.

 

JOUSIMIES

Palaa menneisiin mielessäsi. Siitä on hyötyä nykyhetken ongelmien setvimisessä. Älä tee hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAURIS

On aika tehdä päätöksiä. Kyseessä voi olla tärkeään ihmissuhteeseen liittyvä kysymys. Luota vaistoosi suuntaa hakiessasi.

 

VESIMIES

Tunteet nousevat nopeasti pintaan tänään etenkin, jos et valitse sanojasi huolella. Pidä mielipiteesi omana tietonasi, niin vältät draaman.

 

KALAT

Saat yllättävän lahjan. On aika juhlistaa hyviä uutisia rakkaassa seurassa. Rakkauselämäsi menee kaiken muun edelle.

 

OINAS

Pidä tauko kiireisestä arjestasi. Omistaudu hyvälle kirjalle tai muulle rentouttavalle tekemiselle. Hemmottele itseäsi parhaasi mukaan.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi tullaksesi juttuun kaikkien kanssa. Sukulaisten tai perheenjäsenten kannattaa olla erityisen hienotunteinen. Joku yrittää tehdä sinusta syntipukkia.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

On aika kääriä hihat ja käydä hommiin. Muutokset ovat sinusta kiinni, joten rohkeasti tee aloitteita. Älä tyydy mihinkään keskinkertaiseen.

 

RAPU

Pidä silmät auki lupaavien tilaisuuksien varalta. Onni on tänään puolellasi. Ole rohkeasti erilainen, sillä massasta erottuminen on vain hyväksi.

 

LEIJONA

Arvaamattomat vedot tietävät tänään ongelmia. Välttele draamaa kaikissa muodoissaan. Peräänny tilanteesta, jos ilmapiiri alkaa kiristyä.

 

NEITSYT

Nyt on aika kiinnostua kaikesta. Avaa mielesi uusille vaihtoehdoille ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Muutos tekee sinulle hyvää.

 

VAAKA

Älä jätä kesken mitään, sillä kaikki on tänään kiinni sinnikkyydestäsi. Huolellisuus säästää sinut kritiikiltä. Laiskuus voi koitua kompastuskiveksesi.

 

SKORPIONI

Ota avosylin vastaan kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Lähde uuteen ympäristöön tutustumaan ihmisiin. Voit oppia nyt paljon.

 

JOUSIMIES

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Ole kriittinen kuuntelija, sillä joku värittää nyt totuutta. Luota maalaisjärkeen.

 

KAURIS

Puhuminen auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Käy läpi vaihtoehtojasi. Seuraa ratkaisuissasi sydämesi ääntä, joka ei johda sinua harhaan.

 

VESIMIES

Älä suhtaudu liian kevyesti rahakysymyksiin. Ota asioista selvää ja toimi vasta, kun tiedät tarpeeksi. Hätiköinnillä et saa mitään hyvää aikaan.

 

KALAT

Aloita muutokset itsestäsi. Pienillä eleillä on kauaskantoiset vaikutukset tänään. Varaa päivästä laatuaikaa sinulle ja rakkaallesi.

 

OINAS

Perhepiirissä tai sukulaisten kanssa saattaa syntyä tänään ongelmia. Älä anna kenenkään painostaa sinua muuttamaan suuntaa.

 

HÄRKÄ

Mielesi muuttuu nyt tiheään tahtiin. Anna muille mahdollisuus pysyä perässäsi. Liian kova vauhti ei ole sinulle hyväksi.