Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS
Toimi tärkeän asian puolesta. Sinussa on tarvittavaa voimaa, jolla projekti saadaan eteenpäin. Voit edesauttaa merkittäviä muutoksia.

 

HÄRKÄ
Älä anna tunteiden sumentaa logiikkaasi. Pidä pää kylmänä ja ajattele käytännönläheisesti. Ratkaisuja ei tule tehdä huhuihin perustuen.

 

KAKSONEN
Tee jotain itsevarmuuttasi kohottavaa. Pieni piristeruiske tulee tarpeeseen tänään. Luota omaan arvostelukykyysi antamatta kenenkään hämmentää sinua.

 

RAPU
Älä haksahda uskomaan tarjousta, joka kaiken järjen mukaan on liian hyvä ollakseen totta. Tänään sinun kannattaa hoitaa asiasi itse ilman välikäsiä.

 

LEIJONA
Tunteesi osoittavat sinulle voimaansa. Seuraa sydämesi ääntä, joka antaa sinulle nyt selviä signaaleja. Mieti, mitä tarvitset tällä hetkellä.

 

NEITSYT
Kuuntele ja jaa anteliaasti tukeasi lähipiirillesi. Joku tarvitsee nyt kipeästi ymmärrystä ja olkapäätä. Olemalla läsnä hänen vierellään autat samalla myös itseäsi.

 

VAAKA
Tutki kaikessa rauhassa tunteitasi. Löydät vastauksia kysymyksiin ja ymmärrät pian paremmin, mihin sinun tulee suunnata. Totuus piilee aivan lähellä.

 

SKORPIONI
Ole valmis kompromisseihin. Joustava asenne auttaa rakkauselämän dilemman kanssa. Yllätä rakkaasi romanttisella vedolla.

 

JOUSIMIES
Suuntaa energiasi hyödylliseen kohteeseen. Onnistut välttämään turhanpäiväisen konfliktin, jos pidät itsesi tarpeeksi kiireisenä.

 

KAURIS
Päivä palauttaa muistoja mieleesi. On aika ottaa uudelleen yhteyttä ihmiseen, jonka kanssa välit ovat viilenneet. Saat tänään uusia näkökulmia elämääsi.

 

VESIMIES
On aika satsata kotiin. Sisustuksen uusiminen tai siivousprojekti sopii päivään hyvin. Ideoista on tänään helppoa siirtyä käytäntöön.

 

KALAT
Pyydä neuvoja. Lähistöltä löytyy kyllä ihmisiä, jotka voivat selventää sinulle tilannetta. Sinun on päästävä kärryille siitä, mitä sinulta odotetaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.