Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Pidä huoli siitä, että saat kaikki tänään tehdyt sopimukset ja lupaukset kirjallisessa muodossa. Näin säästyt paljolta harmilta.

Jousimies

Henkilökemiat saattavat tänään vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Yritä tehdä ratkaisusi objektiivisesti ja varoa epäoikeudenmukaista suosimista.

Kauris

Anteliaisuutesi ja innokkkuutesi auttaa muita saattaa tänään aiheuttaa sen, että laiminlyöt omia velvollisuuksiasi. Valitse huolella, mihin kannattaa suostua ja mihin ei.

Vesimies

Antamasi kritiikki saattaa tänään olla liian kärkevää. Yritä varoa sanojasi ja suhtautua lempeämmin muiden virheisiin.

Kalat

Ihmissuhteiden kiemurat hämmentävät tänään mieltäsi. Yritä suhtautua muiden eriäviin mielipiteisiin avarakatseisemmin.

Oinas

Tarvitset nyt uusi näkemyksiä ja tapoja. Yritä irrottautua rutiineista ja tehdä asiat tänään toisella tavalla.

Härkä

Pidä huolta fyysisen terveytesi lisäksi myös henkisestä hyvinvoinnistasi. Varaa riittävästi aikaa levolle ja rentoutumiselle. Olet viime aikoina ollut turhan stressaantunut.

Kaksonen

Luvassa saattaa olla ristiriitoja asioista eri tavalla ajattelevan työtoverin kanssa. Älä kuitenkaan aliarvioi hänen neuvojaan.

Rapu

Et ole viime aikoina kohdellut kaikkia läheisiäsi reilusti. Tänään on aika korjata tilanne ja myöntää tekemäsi virheet.

Leijona

Olet vaarassa uppoutua arjen harmauteen ja kiireisiin. Varaa aikaa myös hauskanpidolle. Tänään on mainio päivä huvitella.

Neitsyt

Usko omiin kykyihisi. Sinulla on nyt mahdollisuus edetä työssäsi, jos vain uskallat ottaa tarpeeksi ison askelen eteenpäin.

Vaaka

Varo ahtamasta kalenteriasi liian täyteen. Tänään saattaa olla luvassa yllätysohjelmaa, joten joustavat aikataulut ovat nyt tarpeen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota muutokset avosylin vastaan. Pidä ohjat omissa käsissäsi. Tänään ei kannata tyytyä liian vähään, vaan tähdätä korkealle.

 

RAPU

Satsaa nyt täysillä itseesi ja omiin suunnitelmiisi. Anna mielikuvituksesi lentää tänään. Saat hyviä neuvoja ja ideoita läheisiltäsi.

 

LEIJONA

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Vältä draamaa perhepiirissä valitsemalla sanasi tarkkaan. Ota muiden tunteet huomioon ratkaisuissasi.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On hyvä hetki verkostojen laajentamiselle ja ystävyyksien syntymiselle. Anna myös romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinne tänne säntäileminen ei vauhdita asioita. Positiivinen asenne saa tänään ihmeitä aikaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis tekemään muutoksia. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi tänään. Muista, missä erehdyit viimeksi ja vältä saman mokan toistaminen.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Joku saattaa ravata luonasi yhtenään apua pyytämässä. Pidä huolta myös itsestäsi.

 

KAURIS

Nosta äänesi kuuluviin. Sinulla on sanottavaa, eikä nyt ole aika unohtua muiden varjoon. Nyt on tartuttava toimeen ja otettava riskejä.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi kotisi kunnostamiseen. Pienten muutosten tekeminen voisi olla paikallaan. Tee omaa juttuasi seuraamatta laumaa.

 

KALAT

Päivä tuo tiellesi odottamattomia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää hyödyntämättä. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Älä ota turhia riskejä etenekään liikunnan parissa. Kerro läheisellesi, mitä sinulla on sydämelläsi.

 

HÄRKÄ

Saatat vetää tunnekuohuissasi hätiköityjä johtopäätöksiä. Hidasta tahtia ja mieti, mikä on nyt tärkeintä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pidä tunteitasi piilossa, sillä ne vain purkautuisivat entistä vahvempina myöhemmin. Päästä irti menneisyydestä.

 

RAPU

Kuuntele, mitä sinulle sanotaan. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Varmista, että ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan.

 

LEIJONA

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Päiväsi lähtee parempaan suuntaan, kun saat taaksesi tukea. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

NEITSYT

Lähde osallistumaan. Sivuun jääminen olisi huono veto. Saat muutoksia aikaan vain olemalla suora ja avoin uusille asioille.

 

VAAKA

Hoida velvollisuutesi aikatauluista kiinni pitäen. Saat tiukkaa kritiikkiä, jos et huolehdi sovituista asioista. Kiinnitä huomiota terveyteesi.

 

SKORPIONI

Pääset tänään testaamaan taitojasi uudenlaisessa tilanteessa. Erotut joukosta minne menetkin. Anna tilaisuus romantiikalle.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta. Omaisuutesi on sivuseikka uusia ihmisiä tavatessasi. Anna persoonallisuutesi puhua.

 

KAURIS

Ole tarkkana työasioissa. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut tänään. Uusien tuttavuuksien kanssa kannattaa olla hieman varuillaan.

 

VESIMIES

Pysyttele kotona. On hyvä hetki kutsua ystäviä tai perhettä koolle. Kysele heidän kuulumisiaan ja kerro omista suunnitelmistasi.

 

KALAT

Voit auttaa tänään muita kertomalla kokemuksistasi. Saat loistavan tarjouksen, jota kannattaa harkita vakavasti. Jokin on muuttumassa.

 

OINAS

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin tänään. Kuuntele tarkkaan, mitä ympärilläsi puhutaan. Valmistaudu huolella tulevaan.

 

HÄRKÄ

Etene asioissa omassa tahdissasi. Kiirehtimällä et saa mitään hyvää aikaan. Valitse sanasi huolellisesti ja puhu vasta sitten, kun olet varma asiastasi.