Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Pidä huoli siitä, että saat kaikki tänään tehdyt sopimukset ja lupaukset kirjallisessa muodossa. Näin säästyt paljolta harmilta.

Jousimies

Henkilökemiat saattavat tänään vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Yritä tehdä ratkaisusi objektiivisesti ja varoa epäoikeudenmukaista suosimista.

Kauris

Anteliaisuutesi ja innokkkuutesi auttaa muita saattaa tänään aiheuttaa sen, että laiminlyöt omia velvollisuuksiasi. Valitse huolella, mihin kannattaa suostua ja mihin ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vesimies

Antamasi kritiikki saattaa tänään olla liian kärkevää. Yritä varoa sanojasi ja suhtautua lempeämmin muiden virheisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalat

Ihmissuhteiden kiemurat hämmentävät tänään mieltäsi. Yritä suhtautua muiden eriäviin mielipiteisiin avarakatseisemmin.

Oinas

Tarvitset nyt uusi näkemyksiä ja tapoja. Yritä irrottautua rutiineista ja tehdä asiat tänään toisella tavalla.

Härkä

Pidä huolta fyysisen terveytesi lisäksi myös henkisestä hyvinvoinnistasi. Varaa riittävästi aikaa levolle ja rentoutumiselle. Olet viime aikoina ollut turhan stressaantunut.

Kaksonen

Luvassa saattaa olla ristiriitoja asioista eri tavalla ajattelevan työtoverin kanssa. Älä kuitenkaan aliarvioi hänen neuvojaan.

Rapu

Et ole viime aikoina kohdellut kaikkia läheisiäsi reilusti. Tänään on aika korjata tilanne ja myöntää tekemäsi virheet.

Leijona

Olet vaarassa uppoutua arjen harmauteen ja kiireisiin. Varaa aikaa myös hauskanpidolle. Tänään on mainio päivä huvitella.

Neitsyt

Usko omiin kykyihisi. Sinulla on nyt mahdollisuus edetä työssäsi, jos vain uskallat ottaa tarpeeksi ison askelen eteenpäin.

Vaaka

Varo ahtamasta kalenteriasi liian täyteen. Tänään saattaa olla luvassa yllätysohjelmaa, joten joustavat aikataulut ovat nyt tarpeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla