Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Pidä huoli siitä, että saat kaikki tänään tehdyt sopimukset ja lupaukset kirjallisessa muodossa. Näin säästyt paljolta harmilta.

Jousimies

Henkilökemiat saattavat tänään vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Yritä tehdä ratkaisusi objektiivisesti ja varoa epäoikeudenmukaista suosimista.

Kauris

Anteliaisuutesi ja innokkkuutesi auttaa muita saattaa tänään aiheuttaa sen, että laiminlyöt omia velvollisuuksiasi. Valitse huolella, mihin kannattaa suostua ja mihin ei.

Vesimies

Antamasi kritiikki saattaa tänään olla liian kärkevää. Yritä varoa sanojasi ja suhtautua lempeämmin muiden virheisiin.

Kalat

Ihmissuhteiden kiemurat hämmentävät tänään mieltäsi. Yritä suhtautua muiden eriäviin mielipiteisiin avarakatseisemmin.

Oinas

Tarvitset nyt uusi näkemyksiä ja tapoja. Yritä irrottautua rutiineista ja tehdä asiat tänään toisella tavalla.

Härkä

Pidä huolta fyysisen terveytesi lisäksi myös henkisestä hyvinvoinnistasi. Varaa riittävästi aikaa levolle ja rentoutumiselle. Olet viime aikoina ollut turhan stressaantunut.

Kaksonen

Luvassa saattaa olla ristiriitoja asioista eri tavalla ajattelevan työtoverin kanssa. Älä kuitenkaan aliarvioi hänen neuvojaan.

Rapu

Et ole viime aikoina kohdellut kaikkia läheisiäsi reilusti. Tänään on aika korjata tilanne ja myöntää tekemäsi virheet.

Leijona

Olet vaarassa uppoutua arjen harmauteen ja kiireisiin. Varaa aikaa myös hauskanpidolle. Tänään on mainio päivä huvitella.

Neitsyt

Usko omiin kykyihisi. Sinulla on nyt mahdollisuus edetä työssäsi, jos vain uskallat ottaa tarpeeksi ison askelen eteenpäin.

Vaaka

Varo ahtamasta kalenteriasi liian täyteen. Tänään saattaa olla luvassa yllätysohjelmaa, joten joustavat aikataulut ovat nyt tarpeen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Jätä turha kikkailu pois ja kuuntele järjen ääntä. Nyt ei ole aika ottaa merkittäviä riskejä.


SKORPIONI
On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa tänään. Älä haaskaa aikaa ikuisuuskysymyksestä väittelemiseen. Joustavuudella pääset pitkälle.


JOUSIMIES
Saat kaivaa tosissasi tänään saadaksesi esiin luotettavaa tietoa. Tarkista lähteesi huolellisesti. Edessäsi on pian tärkeä päätös.


KAURIS
Älä jätä leikkiä kesken. On aika viedä loppuun keskeneräiseksi jäänyt projekti. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.


VESIMIES
Hyväksy kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Luvassa on uusia käänteitä ja yllätyksiä. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.


KALAT
Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Sinun on tehtävä päätöksiä hiertävän tilanteen selvittämiseksi. Älä pitkitä asiaa enää.


OINAS
On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä enää odottele täydellisen hetken kohdalle osumista. Tartu hommiin jo tänään.


HÄRKÄ
Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Sisusi huomataan ja ovet alkavat avautua edessäsi.


KAKSONEN
Ole kärsivällinen etenkin lasten ja sukulaisten kanssa. Muista, että jokaiselle sattuu joskus huonoja päiviä. Tarjoa olkapäätä läksytyksen sijaan.


RAPU
Välttele houkutuksia. Itsekurisi pelaa niin ja näin, eikä sinun kannata testata sitä tarkoituksella. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.


LEIJONA
Järjestelmällisyys ja rauhallisuus ovat parhaat valttisi tänään. Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika päästää irti menneistä.


NEITSYT
Käytä mielikuvitustasi ongelmien sattuessa kohdalle. Nyt ei ole aika jäädä kiinni vanhoihin kaavoihin. Luovuus antaa sinulle etumatkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!