Lue, mitä tähdet kertovat juuri sinulle.

Skorpioni

Pidä huoli siitä, että saat kaikki tänään tehdyt sopimukset ja lupaukset kirjallisessa muodossa. Näin säästyt paljolta harmilta.

Jousimies

Henkilökemiat saattavat tänään vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Yritä tehdä ratkaisusi objektiivisesti ja varoa epäoikeudenmukaista suosimista.

Kauris

Anteliaisuutesi ja innokkkuutesi auttaa muita saattaa tänään aiheuttaa sen, että laiminlyöt omia velvollisuuksiasi. Valitse huolella, mihin kannattaa suostua ja mihin ei.

Vesimies

Antamasi kritiikki saattaa tänään olla liian kärkevää. Yritä varoa sanojasi ja suhtautua lempeämmin muiden virheisiin.

Kalat

Ihmissuhteiden kiemurat hämmentävät tänään mieltäsi. Yritä suhtautua muiden eriäviin mielipiteisiin avarakatseisemmin.

Oinas

Tarvitset nyt uusi näkemyksiä ja tapoja. Yritä irrottautua rutiineista ja tehdä asiat tänään toisella tavalla.

Härkä

Pidä huolta fyysisen terveytesi lisäksi myös henkisestä hyvinvoinnistasi. Varaa riittävästi aikaa levolle ja rentoutumiselle. Olet viime aikoina ollut turhan stressaantunut.

Kaksonen

Luvassa saattaa olla ristiriitoja asioista eri tavalla ajattelevan työtoverin kanssa. Älä kuitenkaan aliarvioi hänen neuvojaan.

Rapu

Et ole viime aikoina kohdellut kaikkia läheisiäsi reilusti. Tänään on aika korjata tilanne ja myöntää tekemäsi virheet.

Leijona

Olet vaarassa uppoutua arjen harmauteen ja kiireisiin. Varaa aikaa myös hauskanpidolle. Tänään on mainio päivä huvitella.

Neitsyt

Usko omiin kykyihisi. Sinulla on nyt mahdollisuus edetä työssäsi, jos vain uskallat ottaa tarpeeksi ison askelen eteenpäin.

Vaaka

Varo ahtamasta kalenteriasi liian täyteen. Tänään saattaa olla luvassa yllätysohjelmaa, joten joustavat aikataulut ovat nyt tarpeen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Energinen asenne on juuri sitä, mitä tarvitset. Kumoa esteet tieltäsi tahdonvoimallasi. Kerää ympärillesi innostava porukka.

 

OINAS

Ota viehätysvoimasi käyttöön. Muista kuitenkin kuunnella muiden toiveita. Ongelmia ilmaantuu nopeasti, jos yrität jyrätä toisten ylitse.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi työhösi. Kerro ideoistasi ja kuulostele, saatko niille vastakaikua. Ota vastaan uusia ja innostava haaste.

 

KAKSONEN

Ole tunnollinen. Tarkista tekemättömien asioiden lista ja hoida kiireellisimmät hommat pois alta ensimmäisenä. Järjestelmällisyys kannattaa.

 

RAPU

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Taustajoukkojen tukemana olet pysäyttämätön. Sinun ei tarvitse selvitä haasteista yksin.

 

LEIJONA

Ole varuillasi, jotta et loukkaisi ketään tahattomasti. Päivä on täynnä tunnepitoisia keskusteluja. Valitse sanasi huolellisesti.

 

NEITSYT

Saat loistavia neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. On aika laittaa liikkeelle muutoksia. Ota tarjottu apu vastaan.

 

VAAKA

Kuuntele järjen ääntä. On tullut aika vaihtaa suuntaa, sillä muuten ongelmia alkaa ilmaantua. Pidä matalaa profiilia toistaiseksi.

 

SKORPIONI

On aika satsata kaikkesi tärkeään ihmissuhteeseen. Juttele mieltäsi painavasta asiasta. Toimiva kommunikointi on kaiken hyvän alku.

 

JOUSIMIES

Perheenjäsen tai sukulainen tarvitsee apuasi. Ole valmis menemään hänen tuekseen. Sovittelijan ja neuvojan rooli sopii sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa kotona omissa oloissasi tai rakkaittesi kanssa. Saatat joutua ihmisten ilmoilla helposti konflikteihin. Etsi elämääsi tasapainoa.

 

VESIMIES

Ota asioista perusteellisesti selvää. Älä tee siirtoasi liian hatarin taustatiedoin varustautuneena. Suuria muutoksia on tulossa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

On aika palata vanhan haaveesi pariin. Tuttu kasvo menneisyydestä ottaa tänään yhteyttä. Ammenna viisautta kokemuksistasi.

 

OINAS

Ota vastuu omiin käsiisi. Sinun on aika näyttää kaikille, mihin pystyt. Omien kykyjesi aliarvioiminen olisi paha virhe.

 

HÄRKÄ

Tarvitset lisää tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Et voi välttyä nyt kilpailuasemaan joutumiselta. Sinun on aika näyttää, mihin pystyt.

 

KAKSONEN

Löydät itsesi tilanteesta, joka saa sinut katsomaan asioita uudessa valossa. On aika kokeilla jotain uutta. Edessäsi on suuritöinen urakka.

 

RAPU

Valitse uudet projektit tarkalla silmällä. Ota asioista selvää, jotta panostuksesi ei valuisi hukkaan. On tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi.

 

LEIJONA

Sinulla on nyt hyvä vauhti päällä. Laita liikkeelle muutoksia. Sinulle on tarjolla lukuisia mahdollisuuksia, joita ei kannata jättää väliin.

 

NEITSYT

Älä ota tarpeettomia riskejä. Pelaa varman päälle etenkin terveyteesi ja rahaan liittyvissä kysymyksissä. Luota maalaisjärkeen ratkaisuissasi.

 

VAAKA

Ole huolellinen rahan kanssa. Päätön sinne ja tänne juoksentelu voi saada aikaan pahaa jälkeä. Ota luovuutesi käyttöön ongelmakohdissa.

 

SKORPIONI

Kääri hihat ja lähde liikkeelle. Ymmärrät tänään jotain tärkeää omista toiveistasi ja odotuksistasi. Tulevaisuus näyttää äkkiä hieman selkeämmältä.

 

JOUSIMIES

Älä vaivaa päätäsi sillä, ovatko kaikki kanssasi samoilla linjoilla. Et voi olla kaikille mieliksi. Luota itseesi ja tee omaa juttuasi.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Älä polta itseäsi loppuun tekemällä toisten rästihommia. Auktoriteettihahmojen kanssa on oltava varuillaan.

 

VESIMIES

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, kun avun tarve iskee. Tarvitset vaihtoehtoja. Ole realistinen ja aloita pitävän suunnitelman laatimisella.