Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Tee elämääsi kaivattuja muutoksia. Muista, että päätösvalta on sinulla. Ota vastaan haaste, josta saat virtaa ja potkua uuteen alkuun.

 

NEITSYT

Älä anna periksi houkutuksille. Pysy ajan tasalla tapahtumista ja pidä kiinni periaatteistasi. Sinun ei tarvitse taipua kohtuuttomiin vaatimuksiin.

 

VAAKA

Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle. Saat päivästä irti arvokasta tietoa ja hyödyllisiä kontakteja. Uskaltaudu mukaan romanttiseen seikkailuun.

 

SKORPIONI

Lyhyt reissu avaa silmäsi tärkeän asian suhteen. Sinulla on päivän päätteeksi jo paljon kirkkaampi käsitys tulevasta. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

JOUSIMIES

Laita liikkeelle muutoksia. Joku yrittää johtaa sinua harhaan, joten pysy valppaana. Kuuntele vaistoasi ja päätä itse, mikä sinulle on parhaaksi.

 

KAURIS

On aika toteuttaa lupaus, jonka olet tehnyt itsellesi. Ota ohjat käsiisi, niin kukaan ei pääse hyppyyttämään sinua. Päivä on tapahtumarikas.

 

VESIMIES

Anna läheisesi auttaa sinua oikean valinnan tekemisessä. Kerro avoimesti haaveistasi ja peloistasi. Yhdessä löydätte oikean suunnan.

 

KALAT

Ajatuksesi kaipaavat uutta järjestystä. Älä anna epävarmuuden hetken sekoittaa suunnitelmiasi kokonaan. Mielikuvituksesi johdattaa sinut oikeaan suuntaan.

 

OINAS

On aika lähteä tapaamaan uusia ihmisiä. Huomioi myös läheisesi ja suunnittele teille yhteistä ohjelmaa lähitulevaisuudelle. Etsi elämääsi vakautta.

 

HÄRKÄ

Laajenna ajatusmaailmaasi. Voit oppia tänään jotain arvokasta ja karistaa pois menneisyyden lastia. Älä anna minkään hidastaa menoasi.

 

KAKSONEN

Pelaa korttisi fiksusti ja pysy kaukana draamasta. Itsevarmuutesi kaipaa pientä nostatusta. Onneksi luvassa on pian romantiikkaa.

 

RAPU

Kutsu ystävät koolle juhlimaan. Emännöinti sopii sinulle hyvin. Pidä kotisi mieleisesi näköisenä ja huolla tärkeää ihmissuhdetta.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.