Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kokeile ennakkoluulottomasti jotain erilaista. Lisää jännitystä elämääsi pienillä kikoilla. Päivä on otollinen yhdessä matkustamiselle tai harrastamiselle.

 

LEIJONA

Tunnemyrskyt voivat käydä hermoillesi tänään. Pidä järki päässä joka tilanteessa. Etenkin raha-asiat kannattaa pitää erossa ihmissuhdekuvioista.

 

NEITSYT

On aika laatia suunnitelmia. Jätä niihin joustamisen varaa yllättävien käänteiden varalta. Lisää kierroksia rakkauselämääsi kokeilemalla jotain uutta ja erilaista.

 

VAAKA

Älä vain odottele, että ihmiset tulevat luoksesi. Kerro, miltä sinusta tuntuu ja mitä toivot tulevalta. Heittäytyvä asenne tekee sinusta haluttua seuraa.

 

SKORPIONI

Kokeile jotain uutta. Raha-asioissa tapahtuu tänään iloinen käänne, joka lupaa helpotusta lähitulevaisuudelle. Älä päästä jännitteitä lähipiirissäsi kasvamaan.

 

JOUSIMIES

Älä hyppää mukaan haasteeseen harkitsematta asiaa perusteellisesti. Saatat tehdä tänään impulsiivisia ratkaisuja, jotka vievät hakoteille. Aavistuksiin ei kannata luottaa liikaa.

 

KAURIS

Sinulla on runsaasti vaihtoehtoja, joita et ole ehkä vielä hoksannut. Älä anna kritiikin tai nälvimisen viedä pois hyvää tunnelmaasi. Uskalla olla erilainen ja luota mielikuvitukseesi.

 

VESIMIES

Sinulla on hyviä ideoita ja suunnitelmia. Saatat joutua kritiikin kohteeksi, mutta älä anna sen pysäyttää sinua. Pääset kyllä eteenpäin, jos olet varma asiastasi.

 

KALAT

Kotiin kannattaa satsata. Anna asuinympäristöllesi kasvojenkohotus pikkurahalla. Päivä on otollinen romanssin syttymiselle.

 

OINAS

Pidä huoli terveydestäsi. Ole järkevä matkustaessa ja minimoi riskit, sillä päivä saattaa muutenkin sisältää kommelluksia. On aika ottaa yhteyttä ihmiseen menneisyydestäsi.

 

HÄRKÄ

Etsi elämääsi jotain uutta ja innostavaa. On hyvä hetki tutustua lähemmin ihmisiin tai vaihtaa maisemaa. Erilainen ympäristö ruokkii mielikuvitustasi.

 

KAKSONEN

Ota rauhallisesti. Varovaisuudesta on tänään etua. Päätä itse, miten hoidat asiasi ja anna myös muille tilaa toimia oman mielensä mukaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.