Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Kaksonen

Sinulla on nyt paljon ideoita, joita kannattaa esitellä myös muille. Puheenlahjasi auttavat sinua tänään eteenpäin.

Rapu

Älä anna kenenkään vähätellä sinua. Etsi itsellesi seuraa, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Negatiivisia ihmisiä kannattaa vältellä tänään.

Leijona

Lakkaa kantamasta koko maailman murheita harteillasi. Pidä puoliasi, jos sinulta vaaditaan liikaa. Oma jaksamisesi on etusijalla.

Neitsyt

Ole rehellinen puhuessasi tunteistasi. Suora puhe avaa paljon ovia. Rakkauselämässäsi tapahtuu nyt mielenkiintoisia käänteitä. 

Vaaka

Älä lykkää myöhemmäksi mitään, minkä voit tehdä heti. Teet tänään tärkeän, tulevaisuuttasi koskevan päätöksen.

Skorpioni

Tulet nyt hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ota siitä kaikki irti. Tänään on hyvä päivä aloittaa yhteistyötä vaativa projekti. 

Jousimies

Älä lainaa rahaa tänään kenellekään. Ole tarkkana sopiessasi asioita, sillä yksityiskohdilla on väliä. Ota itse selvää faktoista.

Kauris

Vietä aikaa sinulle tärkeimpien ihmisten kanssa. Unohda arkisten huolet ja suunnittele jotain erityistä tekemistä päivän varalle.

Vesimies

Älä luovu haaveistasi. Tärkeintä on, että jatkat sinnikkäästi valitsemallasi tiellä. Sulje korvasi epäuskoisten puheilta.

Kalat

Mielesi muuttuu nopeasti, mikä voi hämmentää läheisiäsi. Ole diplomaattinen ja ilmaise selkeästi toiveesi, jotta välttyisit yhteenotoilta.

Oinas

Luvassa on romantiikkaa. Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi kokonaan, sillä moni käytännön asia kaipaa nyt järjestelemistä.

Härkä

Itsepäisyydestä on tänään vain haittaa. Vanhat jännitteet voivat nousta esiin perheen sisällä. Liikunta vie ajatuksesi muualle ongelmista.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Tunteet mylläävät ja kysymyksiä nousee pintaan. Joku lähipiiristäsi tuottaa sinulle pettymyksen. Ole avoin muutoksille.

 

KAURIS

Saatat joutua kärsimään jonkun toisen tekemistä mokista. Tee selväksi, mitä mieltä olet. Laajenna horisonttiasi juuttumatta yksityiskohtiin.

 

VESIMIES

Valitse sanasi tarkkaan, kun sinulta kysytään mielipidettäsi. Joku saattaa loukkaantua, jos olet liian suora. Älä vaadi liikaa kerralla.

 

KALAT

Päivä sisältää paljon keskusteluja, jotka nostavat tunteesi pintaan. Yritä hillitä itsesi kiperissä tilanteissa. Syyttely ei auta ketään.

 

OINAS

Älä jää murehtimaan asiaa, jota et voi muuttaa. Ole valmis joustamaan periaatteistasi. Tiivis yhteistyö on avain onnistumiseen.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa perheen tai sukulaisten kanssa. Saat heistä virtaa tulevia päiviä varten. Yllätä läheisesi iloisesti.

 

KAKSONEN

Joudut hankalaan välikäteen, jos et ole ollut täysin rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on aika puhdistaa ilmaa ja kertoa, mitä odotat.

 

RAPU

Pysyttele kotona ja vietä aikaa perheen kanssa. Yritä olla haalimatta liikaa asioita hoitaaksesi. Kiire voi johtaa yhteenottoihin.

 

LEIJONA

Tunteet myrskyävät perhepiirissä. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Sinun ei tarvitse olla kaikille mieliksi.

 

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan pettymyksen tunteita. Ota faktat sellaisinaan vastaan. Tosiasioiden kiertely vain vaikeuttaisi tilannetta.

 

VAAKA

Kerro rehellisesti, miltä sinusta tuntuu. Avoin keskustelu on paras tapa hoitaa ilmassa roikkuva kysymys. Valitse seurasi huolellisesti.

 

SKORPIONI

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Keskity perheeseen ja kotiin liittyviin asioihin. Rehellisyys pelastaa sinut kiusalliselta tilanteelta.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Älä tee itsestäsi numeroa. Hoida hommasi kaikessa hiljaisuudessa ja etene hitaasti, mutta varmasti kohti tavoitteitasi. Ota mielikuvitus avuksi.

 

KAURIS

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Et voi epäonnistua, jos olet rehellinen itsellesi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin.

 

VESIMIES

Nyt ei ole aika kuuluttaa tunteitasi kaikkien korviin. Vetäydy tarkkailemaan, mitä ympärilläsi on meneillään. Vältä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KALAT

Kohdallesi osuu tarjous, jota kannattaa tarkastella suurennuslasin kanssa. Mieti, kuka siitä hyötyy. Valppaus voi säästää sinut narutetuksi tulemiselta.

 

OINAS

Ole kriittinen kuuntelija, sillä liikkeellä on vääristelyä tietoa. Ota asioista itsenäisesti selvää. Joku yrittää johtaa sinua tahallaan harhaan.

 

HÄRKÄ

Vanha tuttu menneisyydestä voi olla sinulle suureksi avuksi tänään. Kysy ujostelematta vastapalvelusta, sillä hän on sinulle sellaisen velkaa.

 

KAKSONEN

Yhteistyö on tänään paras mahdollinen voimavarasi. Puhalla työkavereiden tai ystävien kanssa yhteen hiileen. Lopputulos yllättää teidät positiivisesti.

 

RAPU

Älä jätä hyvää ideaa vain puheen tasolle. On aika kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Ota tarjottu apu vastaan avoimin mielin.

 

LEIJONA

Nostata juhlatunnelmaa. Joku lähipiiristäsi saattaa kaivata apua jouluaskareissa. Valmistaudu tuleviin pyhiin turhia stressaamatta.

 

NEITSYT

Perhepiirissä nousee pintaan erimielisyyksiä. Erityisesti rahakysymykset saattavat aiheuttaa kränää. Ole kärsivällinen ja anna jokaiselle tilaa.

 

VAAKA

Vietä aikaa kotona nostalgisissa merkeissä. On hyvä hetki kuluneen vuoden muistojen summaamiselle. Nauti laatuajasta rakkaittesi kanssa.

 

SKORPIONI

Keskity itseesi ja siihen, mitä haluat saavuttaa. Pidä päämääräsi päällimmäisinä mielessäsi. Muista, että ratkaisusi vaikuttavat myös ihmisiin ympärilläsi.