Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Lähde spontaanisti reissuun. Jo lyhytkin maiseman vaihdos tekee hyvää. Ota läheisesi mukaan ja nauti olostasi.

Kaksonen

Muutoksia on luvassa. Ota vastaan saamasi tarjous, sillä tilaisuus ei tule toistumaan. Pääset tutustumaan paremmin kiinnostavaan ihmiseen.

Rapu

Tunteiden kuumeneminen aiheuttaa ongelmia. Pysyttele omassa rauhassasi, niin vältyt yhteenotoilta. Mieti tänään tulevaisuutta ja vaihtoehtojasi.

Leijona

Pysy taka-alalla tänään. Konflikteja syntyy helposti, mikä voi hankaloittaa suunnitelmiasi. Noudata annettuja ohjeita, niin et mokaa.

Neitsyt

Älä erehdy uskomaan liian hyvältä kuulostavaan tarjoukseen. Jos vaistosi hälyttää, on jutussa luultavasti jotain pielessä. 

Vaaka

Valmistaudu yllätyksiin. Päivä vaatii valppautta, sillä ympärilläsi tapahtuu paljon. Ole valmis toimimaan, kun sopiva hetki koittaa.

Skorpioni

Ilmassa on rakkautta. Mieti tulevaisuutta myös tunne-elämäsi kannalta. Tee aloite kuullaksesi, mitä läheisesi ajattelee yhteisistä asioista.

Jousimies

Raha-asiat ovat tänään pinnalla. Tarkastele vaihtoehtojasi, jotta et kiertäisi aina samaa kehää. Säästäminen on nyt hyvä ratkaisu.

Kauris

Voi olla, että olet nyt vierailla vesillä. Älä pidä tunteitasi itselläsi, vaan puhu huolenaiheistasi. Lähipiiristäsi löytyy kuuntelija.

Vesimies

Hidasta tahtia. Jos otat hoitaaksesi liikaa asioita, palat takuuvarmasti loppuun. Omista aikaa itsellesi.

Kalat

Suunnittele matkalle lähtöä. Tänään on hyvä päivä kartoittaa mahdollisuuksiasi. Onni saattaa potkaista sinua.

Oinas

Tunteet nousevat pintaan. Jätä hankalan asian hoitaminen odottamaan parempaa ajankohtaa. Sinulla on tänään mukavampaa tekemistä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki. Päivä on täynnä kiinnostavia tapahtumia ja ihmisiä. Saat uutta potkua paikallaan junnaavaan projektiin.

 

RAPU

Ole valmis muutoksiin. Pidä kiinni budjetista, sillä ylimääräinen rahanmeno ei tiedä hyvää. Älä kerää lisää stressinaiheita.

 

LEIJONA

Pidä impulssisi hallinnassa. Tunnepitoinen keskustelu saattaa karata käsistä nopeasti tänään. Tarvitset aikaa itsellesi.

 

NEITSYT

Älä johda ketään harhaan. Pidä huolta siitä, että sanasi ymmärretään oikein. Onni potkii sinua tänään moneen otteeseen.

 

VAAKA

Älä ota tarpeettomia riskejä. Odota tasaisempaa hetkeä uusia juttuja kokeillaksesi. Toistaiseksi kannattaa pelata varman päälle.

 

SKORPIONI

Hoida väärinkäsitykset kuntoon niin pian kuin mahdollista. Älä jätä puolitiehen mitään. Määrätietoisuutesi avaa ovia tänään.

 

JOUSIMIES

Vaihda maisemaa. Tarvitset uusia tuulia inspiraatiota saadaksesi. On hyvä hetki tutustua ihmisiin ja solmia kiinnostavia kontakteja.

 

KAURIS

Avaa silmäsi ja testaa jotain uutta. Erityisesti raha-asioissa kannattaa olla avoin vaihtoehdoille. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.

 

VESIMIES

Tarvitset lisäenergiaa. Motivoi itsesi liikkeelle, sillä päivä on täynnä haasteita. Kaikki ei suju tänään odotustesi mukaan.

 

KALAT

Kodin ja perheen asiat menevät kaiken muun edelle. On aika puhua läheisesi kanssa tulevaisuudesta. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Keskity muiden auttamiseen. Lähipiirissäsi on ihminen, joka kaipaa sinua lähelleen. Seuraa vaistoasi, joka ei jätä sinua pulaan.

 

HÄRKÄ

Pidä kiinni sovituista jutuista. Tärkeintä on tänään huolellisesti laadittu suunnitelma. Pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä haaskaa energiaasi tuhoon tuomittuun projektiin. Umpikujan välttäminen on sinusta kiinni. Pysyttele kaukana oikuttelevista ihmisistä.

 

KAKSONEN

Panosta kotiin ja ihmissuhteisiin. On aika miettiä elämäntyylimuutoksia. Lähde liikkeelle siitä, mikä on oman tärkeysjärjestyksesi kärjessä.

 

RAPU

Satsaa ajallisesti projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisten takaiskujen sattuessa kohdalle. Aseta rima korkealle.

 

LEIJONA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. On aika yksinkertaistaa asioita ja ottaa rennosti. Tunteet saavat sinusta helposti vallan tänään.

 

NEITSYT

Ota vakavissasi saamasi neuvot. Pidä matalaa profiilia, sillä juorut pääsevät tänään nopeasti liikkeelle. Älä anna aihetta huhuamiseen.

 

VAAKA

Älä tee pikaisia päätöksiä. Tarkista lähipiirisi mielipiteet ennen suurien ratkaisujen tekemistä. Muuten kuvio mutkistuu nopeasti.

 

SKORPIONI

Lähde ihmisten ilmoille viihtymään. Kerää perheenjäsenet tai hyvät ystävät ympärille. On aika suunnitella tulevaisuutta.

 

JOUSIMIES

Vältä ylimääräistä rahanmenoa. Harkitse tarkkaan suuria ostoksia ja odota tasaisempaa hetkeä toimiaksesi. Vietä laatuaikaa rakkaasi kanssa.

 

KAURIS

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde lyhyelle reissulle tai nauti uusien tuttavien seurasta. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota.

 

VESIMIES

Vältät ongelmat, jos onnistut pitämään tunteesi aisoissa. Nyt ei ole aika kuuluttaa kärkeviä mielipiteitä ääneen. Pysyttele taustalla tarkkailemassa.

 

KALAT

Tarjoa apuasi sitä tarvitseville. On aika satsata kotisi toimivuuteen ja viihtyvyyteen. Ilmassa on lupaava ripaus romantiikkaa.

 

OINAS

Unohda arkiset ongelmasi ja keskity välillä johonkin aivan muuhun. Tarvitset uutta ajateltavaa. Lähde shoppailukierrokselle tai hyvien ystävien seuraan.