Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Härkä

Lähde spontaanisti reissuun. Jo lyhytkin maiseman vaihdos tekee hyvää. Ota läheisesi mukaan ja nauti olostasi.

Kaksonen

Muutoksia on luvassa. Ota vastaan saamasi tarjous, sillä tilaisuus ei tule toistumaan. Pääset tutustumaan paremmin kiinnostavaan ihmiseen.

Rapu

Tunteiden kuumeneminen aiheuttaa ongelmia. Pysyttele omassa rauhassasi, niin vältyt yhteenotoilta. Mieti tänään tulevaisuutta ja vaihtoehtojasi.

Leijona

Pysy taka-alalla tänään. Konflikteja syntyy helposti, mikä voi hankaloittaa suunnitelmiasi. Noudata annettuja ohjeita, niin et mokaa.

Neitsyt

Älä erehdy uskomaan liian hyvältä kuulostavaan tarjoukseen. Jos vaistosi hälyttää, on jutussa luultavasti jotain pielessä. 

Vaaka

Valmistaudu yllätyksiin. Päivä vaatii valppautta, sillä ympärilläsi tapahtuu paljon. Ole valmis toimimaan, kun sopiva hetki koittaa.

Skorpioni

Ilmassa on rakkautta. Mieti tulevaisuutta myös tunne-elämäsi kannalta. Tee aloite kuullaksesi, mitä läheisesi ajattelee yhteisistä asioista.

Jousimies

Raha-asiat ovat tänään pinnalla. Tarkastele vaihtoehtojasi, jotta et kiertäisi aina samaa kehää. Säästäminen on nyt hyvä ratkaisu.

Kauris

Voi olla, että olet nyt vierailla vesillä. Älä pidä tunteitasi itselläsi, vaan puhu huolenaiheistasi. Lähipiiristäsi löytyy kuuntelija.

Vesimies

Hidasta tahtia. Jos otat hoitaaksesi liikaa asioita, palat takuuvarmasti loppuun. Omista aikaa itsellesi.

Kalat

Suunnittele matkalle lähtöä. Tänään on hyvä päivä kartoittaa mahdollisuuksiasi. Onni saattaa potkaista sinua.

Oinas

Tunteet nousevat pintaan. Jätä hankalan asian hoitaminen odottamaan parempaa ajankohtaa. Sinulla on tänään mukavampaa tekemistä.