Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS
Muokkaa suunnitelmasi tilanteeseen sopivaksi. Sopeudu uudistuksiin nopeasti, niin pääset muita askeleen edelle. Paljon on kiinni asenteestasi.

 

HÄRKÄ
Älä toimi impulssiesi varassa, sillä se johtaa väistämättä ongelmiin. Keskity siihen, missä olet hyvä. Sinnikkyys palkitaan ennemmin tai myöhemmin.

 

KAKSONEN
Tarjoa apuasi lähipiirissäsi, kun näet epäkohtia. Epävarmuuden tunteet tulevat ja menevät, mutta niiden ei tarvitse estää sinua toteuttamasta itseäsi.

 

RAPU
On aika tehdä päätöksiä. Tarkastele vaihtoehtojasi ja tee ratkaisu eteenpäin päästäksesi. Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin ja muistele vanhoja.

 

LEIJONA
Pidä itsesi kiireisenä. Maiseman vaihtaminen lyhyestikin tekee sinulle hyvää. Kotona on luvassa muutoksia positiiviseen suuntaan.

 

NEITSYT
Olet viihdyttävää seuraa ja vedät ihmisiä puoleesi. Herätät huomiota minne menetkin. Anna romantiikalle mahdollisuus tänään.

 

VAAKA
On aika laajentaa ystäväpiiriäsi. Voit oppia paljon muita tarkkailemalla. Älä jätä käytännön asioita puolitiehen, vaan hoida ne tunnollisesti loppuun asti.

 

SKORPIONI
Tunnusta itsellesi, että sinulla on ongelma. Hankaluuksien kieltäminen ei auta sinua. Jätä taaksesi tilanne, joka ei ole sinulle eduksi.

 

JOUSIMIES
Keskity perheeseen ja kotiin. Anteliaisuutesi ei jää huomaamatta muilta. Se avaa sinulle lukuisia uusia mahdollisuuksia.

 

KAURIS
Pidä itsesi kultaisella keskitiellä. Liioittelu on turhaa ja aiheuttaa vain ylimääräistä stressiä tunne-elämääsi. Anna aikaa ja huomiota tärkeille ihmissuhteille.

 

VESIMIES
Tarkkaile ympäriltäsi saamiasi reaktioita. Pidä silmällä omaisuuttasi ja vältä rahan lainaamista. Nyt kannattaa kuulostella hyviä tilaisuuksia työrintamalla.

 

KALAT
Ota raha-asiat vakavissasi. Tuhlaaminen johtaa nopeasti ongelmiin. Älä anna kenenkään vaatia sinulta liikaa, vaan tunne omat rajasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.