Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Älä anna hommien kasaantua. Hoida asiat tärkeysjärjestyksessä sen pahemmin viivyttelemättä. Avun pyytäminen ei ole häpeä.

Härkä

Pidä tunteesi kurissa. Rauhallisena pysyminen voi olla tänään vaikeaa, mutta voitat siten erään ihmisen luottamuksen puolellesi.

Kaksonen

Hoida loppuun aloittamasi projektit. Älä heitä hukkaan luovaa energiaasi. Oikea ajoitus on nyt tärkeä.

Rapu

Älä haali itsellesi liikaa tekemistä. Pidä aikataulusi joustavana, sillä yllätyksiä on luvassa. Saatat stressaantua nyt tavallista helpommin.

Leijona

Älä vertaile itseäsi muihin. Keskity ainoastaan omiin asioihisi. Sinun ei kannata lähteä kommentoimaan ulkopuolisena mitään näkemääsi.

Neitsyt

Itsevarmuutesi saa sinut loistamaan. Vedät puoleesi vanhoja ja uusia tuttuja. Ideoitasi kuunnellaan ja arvostetaan.

Vaaka

Älä lähde mukaan riskialttiiseen hankkeeseen. Käytä järkeäsi, vaikka spontaani puolesi yllyttäisi sinua. Takaiskuja voi olla luvassa.

Skorpioni

Luvassa on tunnemyrskyjä. Pysyttele sivussa tapahtumien keskipisteestä. Tarkkailemalla opit paljon hyödyllistä tietoa.

Jousimies

Saatat olla tänään heikossa vedossa. Ota yhteyttä ihmiseen, jolla on sinuun piristävä vaikutus. Tarvitset energiaa päivän varalle.

Kauris

Panosta ulkoisiin asioihin. Voi olla, että haluat tehdä tänään vaikutuksen sinua kiinnostavaan ihmiseen. Anna persoonallisuutesi näkyä.

Vesimies

Kotityöt vievät tänään paljon aikaa ja saattavat aiheuttaa kinaa perheen sisällä. Sen takana saattaa olla muita jännitteitä, joista tulisi puhua.

Kalat

Anna tunteittesi näkyä. Sinulla ei ole mitään syytä peitellä sisintäsi lähipiiriltäsi. Tunnustukset auttavat tänään ihmissuhteita eteenpäin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ole läsnä ja kuuntele läheistäsi, joka tarvitsee sinua. On aika huoltaa ihmissuhteita kaikella liikenevällä energiallasi. Rakkaus kiilaa tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

KAURIS

Katso kokonaiskuvaa takertumatta yksityiskohtiin. Ääripäihin lipsumista kannattaa välttää. Älä ylikuormita itseäsi turhaan.

 

VESIMIES

Kuuntele sydäntäsi päätöksissäsi. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Suodata huolellisesti kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

KALAT

Läheistesi neuvoja on syytä kuunnella. Tarvitset tukiverkostoasi päivän haasteista selviytyäksesi. Tee parhaasi muotoillaksesi ajatuksesi sanoiksi.

 

OINAS

Suunnittele tulevia reissuja, vaikka ne olisivat vasta haaveiden tasolla. Opit tänään jotain tärkeää itsestäsi. Se auttaa sinua ratkaisujen tekemisessä.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle, jos todella haluat saada asioihin selvyyttä. Tarvitset kaiken mahdollisen tiedon, mitä on tarjolla. Saat apua yllättävältä taholta.

 

KAKSONEN

Elämääsi palaa vanhoja tuttuja menneisyydestä. Täytä päiväsi hauskanpidolla ja yllätyksillä. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri luopumaan periaatteistasi.

 

RAPU

Hoida käytännön kysymys pois päiväjärjestyksestä ennen kuin se pääsee pahenemaan. Sinun on aika laatia suunnitelmia tulevaisuutta varten.

 

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Ostoskierros joulutunnelmissa voisi olla paikallaan. Juttele tulevaisuudesta rakkaittesi kanssa.

 

NEITSYT

Perheen ja kodin sisäiset asiat vaativat hienotunteisuutta. Kritiikkiäsi ei oteta kovin hyvin vastaan. Ole kärsivällinen niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

 

VAAKA

On aika potkaista joulusesonki käyntiin. Soita vanhoille ystäville tai sukulaisille kuulumisia kyselläksesi. Ilahduta läheistäsi yllätyslahjalla.

 

SKORPIONI

Mene avuksi pulaan joutuneille. Valitse huolellisesti, mihin käytät tänään aikasi ja energiasi. Saat loistavan vinkin tulevaa varten.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

JOUSIMIES

Älä mene lankaan, kun joku yrittää sumuttaa sinua häpeämättömästi. Selvitä asiat itsenäisesti, niin säästyt paljolta. On aika tehdä muutoksia kotiisi.

 

KAURIS

Joku pimittää sinulta tietoa. Älä anna kenenkään kipata niskaasi velvollisuuksia, jotka eivät oikeastaan kuulu sinulle. Muista pitää puoliasi.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi kurissa. Esillä on herkkiä puheenaiheita, jotka kaipaavat vain pientä kipinää draaman syntymiseen. Ole valmis kompromisseihin.

 

KALAT

Ihmissuhteissa nousee pian pintaan ongelmia, jos vaatimuksia satelee liikaa puolin tai toisin. Ole kärsivällinen ja ymmärtäväinen. Valittaminen ei auta ketään.

 

OINAS

Mieti vielä kertaalleen, mitä olet tekemässä. Muutos on sinulle hyväksi, mutta suunnan on oltava tarkkaan harkittu. Kysy ystävän mielipidettä.

 

HÄRKÄ

Nyt ei ole aika riehaantua ostoksilla. Tunnekuohu voi saada sinut käyttäytymään päättömästi. Hillitse itsesi ja selvitä asiat puhumalla.

 

KAKSONEN

Ihmissuhderintamalla on ilmassa epävarmuutta. Sekavuus helpottaa keskustelemalla luotettavan ihmisen kanssa. Älä taivu manipulointiyritysten alla.

 

RAPU

Hanki uutta ajateltavaa. Uppoudu rakkaan harrastuksen pariin tai valmistele tulevia juhlapyhiä. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla oma itsesi.

 

LEIJONA

Sinulla on vaikeuksia järjestellä ajatuksiasi tänään. Epävarmuus kuuluu asiaan, mutta älä anna sen puskea sinua tyhmyyksiin. Rauhallisuus on valttisi.

 

NEITSYT

Ota väistämättömät muutokset vastaan. Sopeudu ja etene suunnitelmissasi vakaassa tahdissa. Älä anna kenenkään käyttää sinua hyväkseen.

 

VAAKA

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Suojele erityisesti salasanoja ja tunnuslukuja huolella tänään. Luvassa on myöhästelyä.

 

SKORPIONI

Raha ja tunteet ovat riskialtis yhdistelmä. Valitse tarkkaan, kenen kanssa yhdistät voimasi taloudellisissa kysymyksissä. On tärkeää, että teillä synkkaa.