Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

Oinas

Älä anna hommien kasaantua. Hoida asiat tärkeysjärjestyksessä sen pahemmin viivyttelemättä. Avun pyytäminen ei ole häpeä.

Härkä

Pidä tunteesi kurissa. Rauhallisena pysyminen voi olla tänään vaikeaa, mutta voitat siten erään ihmisen luottamuksen puolellesi.

Kaksonen

Hoida loppuun aloittamasi projektit. Älä heitä hukkaan luovaa energiaasi. Oikea ajoitus on nyt tärkeä.

Rapu

Älä haali itsellesi liikaa tekemistä. Pidä aikataulusi joustavana, sillä yllätyksiä on luvassa. Saatat stressaantua nyt tavallista helpommin.

Leijona

Älä vertaile itseäsi muihin. Keskity ainoastaan omiin asioihisi. Sinun ei kannata lähteä kommentoimaan ulkopuolisena mitään näkemääsi.

Neitsyt

Itsevarmuutesi saa sinut loistamaan. Vedät puoleesi vanhoja ja uusia tuttuja. Ideoitasi kuunnellaan ja arvostetaan.

Vaaka

Älä lähde mukaan riskialttiiseen hankkeeseen. Käytä järkeäsi, vaikka spontaani puolesi yllyttäisi sinua. Takaiskuja voi olla luvassa.

Skorpioni

Luvassa on tunnemyrskyjä. Pysyttele sivussa tapahtumien keskipisteestä. Tarkkailemalla opit paljon hyödyllistä tietoa.

Jousimies

Saatat olla tänään heikossa vedossa. Ota yhteyttä ihmiseen, jolla on sinuun piristävä vaikutus. Tarvitset energiaa päivän varalle.

Kauris

Panosta ulkoisiin asioihin. Voi olla, että haluat tehdä tänään vaikutuksen sinua kiinnostavaan ihmiseen. Anna persoonallisuutesi näkyä.

Vesimies

Kotityöt vievät tänään paljon aikaa ja saattavat aiheuttaa kinaa perheen sisällä. Sen takana saattaa olla muita jännitteitä, joista tulisi puhua.

Kalat

Anna tunteittesi näkyä. Sinulla ei ole mitään syytä peitellä sisintäsi lähipiiriltäsi. Tunnustukset auttavat tänään ihmissuhteita eteenpäin.