Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT
Näytä tunteesi avoimesti. On aika puhua suoraan, jos todella tahdot nähdä asioissa muutoksia. Ihmissuhteesi voivat hyvin rehellisyytesi ansiosta.

OINAS
Muista katsoa kokonaiskuvaa. Älä päästä tunteitasi valloilleen, jos tilanne näyttää epävakaalta. Aikaa kyllä riittää, joten ota rauhallisesti.

HÄRKÄ
On aika pyytää vastapalveluksia. Selviätte päivän haasteista toinen toisianne tukemalla. Sulje korvasi, jos joku yrittää vaatia sinulta liikoja.

KAKSONEN
Ole parhaimmillasi. Osoita kiinnostuksesi avoimesti, mutta lipsumatta hyökkäävyyden puolelle. Saatat kohdata varteenotettavaa kilpailua tänään.

RAPU
Ole oma-aloitteinen ja lähde ennakkoluulottomasti kokeilemaan uutta. Osallistu kaikkeen ympärilläsi tapahtuvaan ja etsi keinoja parantaa elämänlaatuasi.

LEIJONA
Älä riskeeraa fyysistä tai psyykkistä hyvinvointiasi. Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Ohjaa itseäsi kohti positiivisia muutoksia.

NEITSYT
Huolellinen suunnittelu on kaikki kaikessa. Luota lähipiiriisi ja jaa salaisuutesi vain tarkkaan valittujen ihmisten kanssa. Älä kuormita itseäsi muiden hommia hoitamalla.

VAAKA
Kehitä tänään itseäsi. On hyvä hetki opetella uusia taitoja tai päivittää ulkonäkösi ajan tasalle. Rakkauselämäsi puhkeaa kukoistukseen.

SKORPIONI
Älä anna kenenkään rajoittaa vapauttasi. Joku yrittää saada sinut potemaan syyllisyyttä asiasta, johon sinulla ei ole mitään osaa. 

JOUSIMIES
Pidä mielesi avoimena ja tarkista faktat ennen kuin lupaat mitään. Älä usko monen mutkan kautta kulkenutta tietoa, vaan selvitä asiat itse.

KAURIS
Jälleennäkeminen vanhojen tuttujen kanssa piristää ja antaa ajattelemisen aihetta. Joku heittää sinulle kiinnostavan tarjouksen.

VESIMIES
Anna muille tilaa, niin hekin jättävät sinut rauhaan. Sinun kannattaa viettää tänään aikaa omissa oloissasi. Rauhoittuminen ja pohdiskelu tekevät hyvää.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.